Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sağlıkla gelişsin de ilk 3 ay senden beslenmiyo zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Canım benim hiç ama hiç kolay değil ama güçlü ol rabbim tekrar nasip edecek inş
Öyle diyorlar.. normal doğum şeklinde sonlandığı için hemen arkası kısa sürede sağlıklı bir gebelik olurmuş. İnanın içim o kadar acıyor ki.. uyuşmuş gibi. Kendimi hissetmiyorum

Öyle diyorlar.. normal doğum şeklinde sonlandığı için hemen arkası kısa sürede sağlıklı bir gebelik olurmuş. İnanın içim o kadar acıyor ki.. uyuşmuş gibi. Kendimi hissetmiyorum
Zaten kendini iyi hissetmemen normal fatiha süresi hikmeti çok büyük bol bol oku için ferahlar canım bn senin içinde çok okudum

Kuzum benim çok zor rabbim bidaha yasatmasin rabbim aratmasin en kısa zamanda saglikla nasip etsin bir daha tekrar allah sabir versin

Kız sağlıkla gelişsin de ilk 3 ay senden beslenmiyo zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
amin insAllah canım aynen oyle
Bazen herşey o kadar zor ki
haklsn cnm hiç kolay değil derdi veren sabrını da verecektir elbet hep dimdiktin kanaman varken riskli olduğunu öğrendiğinden bu yana Rabbim yanına aldı senin yavrularını
İnsAllah acını hafifletecek yeniden sağlıkla evlat nasip etsin canım böyle hissetmem çok normal

Hepimize nasip etsin inşallah canım
Canım dualarimdasin her zaman. Üzülme ağlama diyemem en güzeli yaşanması gereken duyguyu yaşamak zaman her şeyin ilacı dünyadaki en büyük sınavın bu olsun Allah bir daha yaşatmasın mucize olsun kendiliğinden supriz gelsin insallah

Bugün yaptım yine koyu. Yumurta dahada büyüyo heralde çatlayamıyo bende bilmiyorum kendi dururumumu
Allah Allah kız acaba çok erken yumurtlma oldu da gebelik mi ki
Kızlar buda. Bgn ki ile birlikte olan ovulasyon testım bundan sonra yapmayı bırakayım mı ve nasıl oldu şimdi ne dıyor bana bu yaaa
Canım daha tam silinmemiş bence devam et değerlendirmeye de teste de

Kızlar ben bugün acayip kötüyüm ya kolumu kaldıracak Halim yok resmen ayakta duramıyorum hamilelikten mi yoksa hasta mı oluyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…