- 26 Mart 2018
- 28.455
- 127.979
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #8.461
Aynen ben de ona çok umutlanıyorum canım. Aslında ona da temkinli yaklaşsam daha iyi olur sanki.Sanki benim tup bebekle olacakmis gibi bir his var. Tabi belki de denemedigimiz tek yontem o kaldigi icindir
anladm cnm peki pik uzun sürer miydi degerlendr insAllah tutar cnmCanım benim bir döngüm yok malesef pcosum reglilerim düzensiz en son ilaçla adet oldum ama daha öncelerdede hep bu tarihlerde pik görüyordum bugünde yaptım yine pik
Çatlama oluyor demek cnm denemeye devam insAllah tutarKızlar yumurtlama testım ne demek istiyor Bn anlamadım yaa
Amın kuzum inşallah bu sefer olacak cnmanladm cnm peki pik uzun sürer miydi degerlendr insAllah tutar cnm
Çatlama oluyor demek cnm denemeye devam insAllah tutar
Hayiti 3 ay düzenli kullanılması gerekir diye biliyorum. Bende kullanıyorum fakat ben yumurtlamaya kadar içiyorum gebelik olursa nolur nolmaz dokunur diye. Zararı yok diye okumuştum ama cesaret edemedim sürekli içmeyeKizlar meraba hepinize benim diyet çok yavaş ilerliyo ya bide adet oldum çok san cim var kızlar gecen aylarda çok duzensiz adet olurdum her ay olurdum ama 3 gun erken 5 gün geç gelirdi son 3 aydir 3 gecikmeli geliyor hep yani şöyle ekim 3 kasim 6 aralik 9 da oldum ama bu ay çok geliyor baya baya oluyorum önceki aylarda kanamam cok azalmisti 2 gün geliyordi 1 gün gelmiyordu oda damla damla kapkara seklinde tam böyle geldiği zamanlarda klomen kullandigim ve sokturucu kullandigim zamanlarda tam dolu dolu oluyordum bu ay hicbisey kullanmadim baya geliyor acaba yumurtlamam duzenemi giriyor ne dersiniz birde hayit tohumuna basladim bugün 1 ay tam kullanayimmi yani adet olana kadr hamile kalsamda zarari olurmukiDream1988 rengarenk44 Fit mutlu anne C Capanin Gururu Teyom Fly3646
Ben hiç kullanmadığım için bir bilgim yok canım. İlaçlardan dolayı vücudun dengesi değişiyor tabiKizlar meraba hepinize benim diyet çok yavaş ilerliyo ya bide adet oldum çok san cim var kızlar gecen aylarda çok duzensiz adet olurdum her ay olurdum ama 3 gun erken 5 gün geç gelirdi son 3 aydir 3 gecikmeli geliyor hep yani şöyle ekim 3 kasim 6 aralik 9 da oldum ama bu ay çok geliyor baya baya oluyorum önceki aylarda kanamam cok azalmisti 2 gün geliyordi 1 gün gelmiyordu oda damla damla kapkara seklinde tam böyle geldiği zamanlarda klomen kullandigim ve sokturucu kullandigim zamanlarda tam dolu dolu oluyordum bu ay hicbisey kullanmadim baya geliyor acaba yumurtlamam duzenemi giriyor ne dersiniz birde hayit tohumuna basladim bugün 1 ay tam kullanayimmi yani adet olana kadr hamile kalsamda zarari olurmukiDream1988 rengarenk44 Fit mutlu anne C Capanin Gururu Teyom Fly3646
Ben iki ay kullanmıştım cnm hayıt hapiydi ama tohumu değildi düzene sokabilir insAllah doktor zararı olmaz demiştiKizlar meraba hepinize benim diyet çok yavaş ilerliyo ya bide adet oldum çok san cim var kızlar gecen aylarda çok duzensiz adet olurdum her ay olurdum ama 3 gun erken 5 gün geç gelirdi son 3 aydir 3 gecikmeli geliyor hep yani şöyle ekim 3 kasim 6 aralik 9 da oldum ama bu ay çok geliyor baya baya oluyorum önceki aylarda kanamam cok azalmisti 2 gün geliyordi 1 gün gelmiyordu oda damla damla kapkara seklinde tam böyle geldiği zamanlarda klomen kullandigim ve sokturucu kullandigim zamanlarda tam dolu dolu oluyordum bu ay hicbisey kullanmadim baya geliyor acaba yumurtlamam duzenemi giriyor ne dersiniz birde hayit tohumuna basladim bugün 1 ay tam kullanayimmi yani adet olana kadr hamile kalsamda zarari olurmukiDream1988 rengarenk44 Fit mutlu anne C Capanin Gururu Teyom Fly3646
Kızlar yumurta büyüyı galiba test koyulasıyo perşembe doktor büyümüş der miaynen canım artık siliklesmesiji yani çatlamayı takip et insAllah rasgele❣
belki çok geç gelişecek canım bozma moralini benim bı ay 20-21. Gün koyulaşma olmuştu ilaçta kullanmamıştım
yaaa diyet işi niye iyi gitmiyor canım ne güzeldi
insAllah büyür perşembeye kadar canım
bı test pik olmuş acaba ilk yumurtlama mi ikinci yumurtlama mi ki döngün kaç gün olur değişiyor muydu canım insAllah tutar bu ay
koyulaşma olmuş canım sanki hadi insAllah
günde bir olmalı bence canım insAllah rasgelsin ❣
Hayırlısı olsun canım insAllahRabb'im beklemediğin anda çiçeklendirsin
Insan umut ediyor elinde olmuyorkiAynen ben de ona çok umutlanıyorum canım. Aslında ona da temkinli yaklaşsam daha iyi olur sanki.
Canim diyet yaptigin icin vucudun duzene girmistir. Diyetin yavas gitmesine de kafayi takma canim ne kadar yavas ilerlerse o kadar kalici kilo verirsin. Sakin azmini kaybetmeKizlar meraba hepinize benim diyet çok yavaş ilerliyo ya bide adet oldum çok san cim var kızlar gecen aylarda çok duzensiz adet olurdum her ay olurdum ama 3 gun erken 5 gün geç gelirdi son 3 aydir 3 gecikmeli geliyor hep yani şöyle ekim 3 kasim 6 aralik 9 da oldum ama bu ay çok geliyor baya baya oluyorum önceki aylarda kanamam cok azalmisti 2 gün geliyordi 1 gün gelmiyordu oda damla damla kapkara seklinde tam böyle geldiği zamanlarda klomen kullandigim ve sokturucu kullandigim zamanlarda tam dolu dolu oluyordum bu ay hicbisey kullanmadim baya geliyor acaba yumurtlamam duzenemi giriyor ne dersiniz birde hayit tohumuna basladim bugün 1 ay tam kullanayimmi yani adet olana kadr hamile kalsamda zarari olurmukiDream1988 rengarenk44 Fit mutlu anne C Capanin Gururu Teyom Fly3646
İnsAllah büyümüştür cnm koyulaşma varKızlar yumurta büyüyı galiba test koyulasıyo perşembe doktor büyümüş der mi
İnş kuzum hamiş olarak dua et senin hamilelik nasıl gidiyoİnsAllah büyümüştür cnm koyulaşma var
Hep dualarımdasinz cnmİnş kuzum hamiş olarak dua et senin hamilelik nasıl gidiyo
kız yemeği kim yapıyo işkence olur sana yemek
Hep dualarımdasinz cnm
Vala bulantılarla başım belada biraz yorgunluk, uyku rutin şeyler bütün yemeklerden tiksindim resmenhiç böyle olacağını dusunmuyorudm
Amin canım aminAllah yardımcımız olsun
Dogru kuzum ama çok seviniyorum her ay çok az gelirdi bu ay baya icim temizlencek bide hayit tohumuna basladim hormonları duzene soksun diyeCanim diyet yaptigin icin vucudun duzene girmistir. Diyetin yavas gitmesine de kafayi takma canim ne kadar yavas ilerlerse o kadar kalici kilo verirsin. Sakin azmini kaybetme
Hasta olunca zor oluyor hakikaten bizimde çok günler geçmişti hastalıktan ama bekle bklm Rabbim ol dedi mi ya öncesinden ya sonrasından olurMoralim sıfır kızlar ya esim grip olur yumurtalama zamanımda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?