Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. Bir kaç aya tüp bebek yapmış oluruz inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun. Seninde benimde çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün olmadan sökülüyoruz sanırım benimde öyle olmuştu

Canim lh maksimum koyulukta olduktan 24 ile 36 saat sonra yumurta catlar. Sen maksimumu gormussun yarin en gec carsambaya catlamis olur. Sen bugunden degerlendirmeye basla. Sonra carsamba cuma pazar seklinde devam et. Tutar insaallah
Ben basladım cnm 3 gun oldu cnm devam edcgm bu kırmızılık geçene kadar cnm😍

Adet oldum canım 😊 bu da tutmadı ☺
Gulusunu severim. Aynen boyle devam. Rabbim vermiyorsa daha iyisini, daha mubaregini verecegi icin bizi bekletiyor.Vardir bunda da bir hayir gulum. Rabbim bizlere de hayirli mubarek nesiller yetistirmeyi nasip eder insaallah. 😘😘

Kızlar kesın yumurtlama olmus demi
aynen canım artık siliklesmesiji yani çatlamayı takip et insAllah rasgele 🤗❣️
Kızlar 19.gunum koyulasma yok hala nabıcamı şaşırdım sanırım buay olmıcak
belki çok geç gelişecek canım bozma moralini benim bı ay 20-21. Gün koyulaşma olmuştu ilaçta kullanmamıştım
Valla kuzum hala gelmedi bugün çok sancilaniyorum galiba gelecek gibi duruyor bakalim diyet iside hiç iyi gitmiyor nasıl olacak bilmiyorum iyice dibe batiyorum
yaaa diyet işi niye iyi gitmiyor canım ne güzeldi
Yok yazmadı perşembe tekrar gel dedi
insAllah büyür perşembeye kadar canım
Anladım vanım benimde geç büyüyor pcolu olduğum için yumurtlama ne zmn bilmiyorım ama şuanda testim bu şekilde 19. Günüm bugün. Ben bu ay pek umutlu değili zaten.
img_20191209_120951-jpg.2563265
bı test pik olmuş acaba ilk yumurtlama mi ikinci yumurtlama mi ki döngün kaç gün olur değişiyor muydu canım insAllah tutar bu ay
Sen ne yapıyorsun büyüsün diye akşam ovu testi yaptım bi anda koyu bi sarı akıntım oldu akşam yaptım
koyulaşma olmuş canım sanki hadi insAllah
Kızlar merhaba hafif polikistik överim. bu ay klomen kullandım bir adet 18.4mm yumurta elde ettik yarın çatlatma iğnesi vuracağım. İğneden önce ilişkiye girmem gerekir mi? Ve doktorum bana gün aşırı ilişkiye gir dedi ama günde sadece bir kere mi olmalı onunla ilgili bir şey söylemedi sizler ne durumdasınız...
günde bir olmalı bence canım insAllah rasgelsin ❣️🤗
Kızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. Bir kaç aya tüp bebek yapmış oluruz inşallah
Hayırlısı olsun canım insAllah 🤲 Rabb'im beklemediğin anda çiçeklendirsin

aynen canım artık siliklesmesiji yani çatlamayı takip et insAllah rasgele 🤗❣️
belki çok geç gelişecek canım bozma moralini benim bı ay 20-21. Gün koyulaşma olmuştu ilaçta kullanmamıştım
bı test pik olmuş acaba ilk yumurtlama mi ikinci yumurtlama mi ki döngün kaç gün olur değişiyor muydu canım insAllah tutar bu ay
günde bir olmalı bence canım insAllah rasgelsin ❣️🤗

Amin cnm inşallah 🙌🙌

Kızlar merhaba hafif polikistik överim. bu ay klomen kullandım bir adet 18.4mm yumurta elde ettik yarın çatlatma iğnesi vuracağım. İğneden önce ilişkiye girmem gerekir mi? Ve doktorum bana gün aşırı ilişkiye gir dedi ama günde sadece bir kere mi olmalı onunla ilgili bir şey söylemedi sizler ne durumdasınız...

bence igne oncesi iliski kardir👍🏻

ben de polikistik overdim. aynı tedavi ile hamile kaldım. iğneyi yaptığın sıralarda bi kere yapsan ve ardından da iğneden 36 saat sonra ve yine ardından 24 saat sonrası civarı ilişkiye girsen kanaatimce iyi olur. eğer eşinin sperm değerleri normalse sürekli değerlendir işte :) ama eşinin sperm değerleri iyi değil ise doktoruna söyle tam gün ve saat versin.

Gulusunu severim. Aynen boyle devam. Rabbim vermiyorsa daha iyisini, daha mubaregini verecegi icin bizi bekletiyor.Vardir bunda da bir hayir gulum. Rabbim bizlere de hayirli mubarek nesiller yetistirmeyi nasip eder insaallah. 😘😘
amin amin inşallah. söz vermiştim kendime sözümü tuttum.belirti aramadım, test yapmadım. böyle yıkım olmuyor. Tüp bebekle inşallah güzel sonuçlar ederiz.

Kızlar sanırımm kabullenmelıyım buyumuyor yumuurtam 20.gunum

Eklentiler

• 6B7CB87E-38D2-4E9C-B656-8845B8F20675.jpeg
    6B7CB87E-38D2-4E9C-B656-8845B8F20675.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 010FF646-70DE-4E52-94EB-EF93E6731DE9.jpeg
    010FF646-70DE-4E52-94EB-EF93E6731DE9.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 42
aynen canım artık siliklesmesiji yani çatlamayı takip et insAllah rasgele 🤗
günde bir olmalı bence canım insAllah rasgelsin ❣🤗

Canım benim bir döngüm yok malesef pcosum reglilerim düzensiz en son ilaçla adet oldum ama daha öncelerdede hep bu tarihlerde pik görüyordum bugünde yaptım yine pik

amin amin inşallah. söz vermiştim kendime sözümü tuttum.belirti aramadım, test yapmadım. böyle yıkım olmuyor. Tüp bebekle inşallah güzel sonuçlar ederiz.
Sanki benim tup bebekle olacakmis gibi bir his var. Tabi belki de denemedigimiz tek yontem o kaldigi icindir😉

Back