- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #8.421
Valla ne aklına gelırse yedım bal polen propolıs avakado kuruyemısler sut yogurt kendım yapıyorum yoğurdu meyveler ananas ıncırı 6 gundur yedım sonucu carsamba gorcezSen ne yapıyorsun büyüsün diye akşam ovu testi yaptım bi anda koyu bi sarı akıntım oldu akşam yaptım
Bence yap kuzum cunku ıgneden 36 saat sonra ılıskı dıyolar yapmazsan 3gune yakın ara olcak yarın yapma der drlar bence ama srn bılırsınKızlar merhaba hafif polikistik överim. bu ay klomen kullandım bir adet 18.4mm yumurta elde ettik yarın çatlatma iğnesi vuracağım. İğneden önce ilişkiye girmem gerekir mi? Ve doktorum bana gün aşırı ilişkiye gir dedi ama günde sadece bir kere mi olmalı onunla ilgili bir şey söylemedi sizler ne durumdasınız...
Doktorumla şimdi tekrar konuştum iğneden sonra ilişki olacak sonra da gün aşırı yani salı günü akşam 7-8 gibi iğne vuracağım sonra ilişki Sonra perşembe akşamı tekrar ilişki ve cumartesi ilişki dedi doktorumBence yap kuzum cunku ıgneden 36 saat sonra ılıskı dıyolar yapmazsan 3gune yakın ara olcak yarın yapma der drlar bence ama srn bılırsın
Ay inş inş bnmde perşembe kontrolüm hayırlı haberler alırız inşValla ne aklına gelırse yedım bal polen propolıs avakado kuruyemısler sut yogurt kendım yapıyorum yoğurdu meyveler ananas ıncırı 6 gundur yedım sonucu carsamba gorcezdaha napsam bılemedım sana yazdm tam akıntı geldı beyaz yapıskan yumurta buyuyomı acep
rabbim ummadık anda tüp bebeğe gerek kalmadan hayırla evlat nasip etsin canım
Kızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. Bir kaç aya tüp bebek yapmış oluruz inşallah
Adetin kaçıncı günü yumurta kontrolü oldu kaçıncı gün kaçıncı gün iğne olmuş olcakDoktorumla şimdi tekrar konuştum iğneden sonra ilişki olacak sonra da gün aşırı yani salı günü akşam 7-8 gibi iğne vuracağım sonra ilişki Sonra perşembe akşamı tekrar ilişki ve cumartesi ilişki dedi doktorum
Adetin 17.günü bugün 18.4 mm ye ulaşmıştı yumurtam yarın iğneyi yapacağım yani 18.gün...Adetin kaçıncı günü yumurta kontrolü oldu kaçıncı gün kaçıncı gün iğne olmuş olcak
Canım hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah tüp bebek sürecini beklerken kendiliğinden gelsinKızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. Bir kaç aya tüp bebek yapmış oluruz inşallah
Amin canm. Henüz zamanı değil demek ki. Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşallahCanım hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah tüp bebek sürecini beklerken kendiliğinden gelsin
Darısı bana 14. gün gel buyümemişse diğer ay başka deneriz dedi perşembeden sonra daha cagırmıyacak mı amaAdetin 17.günü bugün 18.4 mm ye ulaşmıştı yumurtam yarın iğneyi yapacağım yani 18.gün...
Canım ben ayın 4ünde gittim klomen bittikten üç gün sonra. O gün henüz bir şey yoktu 7sinde tekrar gittim sol yumurtalıkta bir yumurta gelişmeye başlamıştı 14.8 mm olmuştu takibe devam dedi son olarak bugün gittim 18.4 mm olmuştu kasığımın ağırdı devam ediyor muhtemelen büyümeye devam ediyor. Yarın iğne yapacağım sonra ilişki daha sonra da 36 saat sonra tekrar ilişki. Doktorun anlattığı ve etraftan öğrendiğim kadarıyla bu böyle... Umarım sen de bir an önce sonuç alırsınDarısı bana 14. gün gel buyümemişse diğer ay başka deneriz dedi perşembeden sonra daha cagırmıyacak mı ama
Bnm de ilaç bitiminin 3. Günü umutsuz konuşunca moralim bozuldu inş perşembe güzel haberlerle yazarımCanım ben ayın 4ünde gittim klomen bittikten üç gün sonra. O gün henüz bir şey yoktu 7sinde tekrar gittim sol yumurtalıkta bir yumurta gelişmeye başlamıştı 14.8 mm olmuştu takibe devam dedi son olarak bugün gittim 18.4 mm olmuştu kasığımın ağırdı devam ediyor muhtemelen büyümeye devam ediyor. Yarın iğne yapacağım sonra ilişki daha sonra da 36 saat sonra tekrar ilişki. Doktorun anlattığı ve etraftan öğrendiğim kadarıyla bu böyle... Umarım sen de bir an önce sonuç alırsın
Senın neden gec buyuyo yumurta bunyedenmı neler yaptınnbuyusun dıye dr u aramakla ıyı yapmısınAdetin 17.günü bugün 18.4 mm ye ulaşmıştı yumurtam yarın iğneyi yapacağım yani 18.gün...
Valla ıns guzel haberler verırız yarın ovulasyon yapcam koyulasıcakmı bakalımBnm de ilaç bitiminin 3. Günü umutsuz konuşunca moralim bozuldu inş perşembe güzel haberlerle yazarım
Canım ben ilk kez bu şekilde ilaç kullandım ve ilk kez yumurta takibi yaptırdım normalim mi bu yoksa ilk defa mı böyle oluyor İnan bilmiyorum :) ama doktorum polikistikin en temel belirtisi budur ne zaman yumurtladığın ne zaman çatladığı belirsizdir dedi zaten bu yüzden bu takipleri yapıyoruz dedi :)Senın neden gec buyuyo yumurta bunyedenmı neler yaptınnbuyusun dıye dr u aramakla ıyı yapmısın
Canim lh maksimum koyulukta olduktan 24 ile 36 saat sonra yumurta catlar. Sen maksimumu gormussun yarin en gec carsambaya catlamis olur. Sen bugunden degerlendirmeye basla. Sonra carsamba cuma pazar seklinde devam et. Tutar insaallahKızlar kesın yumurtlama olmus demi
Adet oldum canımCanim lh maksimum koyulukta olduktan 24 ile 36 saat sonra yumurta catlar. Sen maksimumu gormussun yarin en gec carsambaya catlamis olur. Sen bugunden degerlendirmeye basla. Sonra carsamba cuma pazar seklinde devam et. Tutar insaallah
Benım 12 de catladıgoda oluyo gecen ay 16 da buyudu buay buyumedı dengesız oldu normalde gec yumurtlama olur bende bende anlamadım kendımı sanslısın senın buyumus ben ılac kullanmak ıstemedımCanım ben ilk kez bu şekilde ilaç kullandım ve ilk kez yumurta takibi yaptırdım normalim mi bu yoksa ilk defa mı böyle oluyor İnan bilmiyorum :) ama doktorum polikistikin en temel belirtisi budur ne zaman yumurtladığın ne zaman çatladığı belirsizdir dedi zaten bu yüzden bu takipleri yapıyoruz dedi :)
Valla doktor ne derse onu yapıyorum rüzgar nereye sürüklerse oraya misaliBenım 12 de catladıgoda oluyo gecen ay 16 da buyudu buay buyumedı dengesız oldu normalde gec yumurtlama olur bende bende anlamadım kendımı sanslısın senın buyumus ben ılac kullanmak ıstemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?