- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #8.341
evet cnm diğerlerine göre koyulaşma var gibiKızlar merhaba test yaptım sankı koyulasıyor ıncırlet ıse yarıyor mu yarın dr a gıdecegım
Yaa çok üzüldüm inan cnm Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor belki biri devam etseydi de sağlıklı olmayacaktı şefaatcilerin olsunlar insAllah ahirette yavruların Rabbim güç kuvvet versin size Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin insAllahKızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans
Bu durumda ne denir ki. Sözün bittiği yerdeyiz. Rabbim yardımcın olsun. Uzaklaşmak da bu süreçte en doğru karar sanırım. Güzel günler seni bulsun. Yine dualarımızda olacaksın.Kızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans
Hepımızın hakkında hayırlısı cnm yaevet cnm diğerlerine göre koyulaşma var gibi
Yaa çok üzüldüm inan cnm Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor belki biri devam etseydi de sağlıklı olmayacaktı şefaatcilerin olsunlar insAllah ahirette yavruların Rabbim güç kuvvet versin size Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin insAllahdualarımdasn bı an önce toparlqrsn insAllah
Kızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans
iyi çok şükür özellikle sabahları öğlene kadar biraz zorlanıyorum canım hiçbişey yemek istemio midem bulanıo filan. öğleden sonra açılıyorum. sen naptın? biraz hafifledi mi bulantılar?Anladım canım nasıl gidiyo hamilelik
Canım benim çok üzüldüm gerçektenKızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans
Evet yaklasmis canim. Ama daha 2 gunu var catlamayaHayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar dün 2. Ovulasyon testını yaptım ve böyle oldu yakın mı yumurtlama
Cok cok gecmis olsun canim. Basin sagolsun. Rabbim cennete gonderdigin meleklerini ahirette sana sefaatci kilsin. Inan cok uzuldum mesaji okuyunca. Rabbim sana saglik sihhat nasip etsin insaallahKızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans
Evet yaklasmis canim. Ama daha 2 gunu var catlamaya
Egerki ki kaçarsa üzülürüm yaEvet yaklasmis canim. Ama daha 2 gunu var catlamaya
Kızlar merhaba çok merak eden olmuş mesaj kutum dolup taşmış herkese dualarınız ve ilginiz için çok tşk ederim. Evvelsi akşam sağlığını takip ettiğimiz bebek kesesinden ayrılarak karnımda öldü. Diğer bebekte sorun yoktu ancak ölen bebek kesesi patlamadan öldüğü için içeride çok ciddi pıhtılı kanama vardı. Kan değerlerim 12 den 7 ye kadar düşünce mecburen beni kurtarabilmek için gebeliği komple sonlandırdılar. Suni sancı ile normal doğum yaptım. Çok zor 2 gün geçti. Vicdanen rahat olduğum nokta biz bebeklere müdahele etmeden Allah ın takdir ettiği şekilde oldu. O yüzden o vebali almadığımız için rahatız. Evdeyim dinleniyorum. Bir süre yokum. Çok yoruldum. Sizlere bol şans
Kacmaz kaçmaz sakin ol hafta icine denk gelir oEgerki ki kaçarsa üzülürüm ya
Canım kendine bu kadar stres yapma büyümüştur stres etkiliyor rahat ol birazKızlar ben hastanedeyım yumurtalara baktırıcam korkuyorum
Rahat olmaya çalış canım ne kadar stres o kadar üzüntü. Herşey olacağına varır.Kızlar ben hastanedeyım yumurtalara baktırıcam korkuyorum
Canım sen nasılsın? Kaçıncı günün bugün?Kacmaz kaçmaz sakin ol hafta icine denk gelir o
Ayyy inşallahKacmaz kaçmaz sakin ol hafta icine denk gelir o
Denemelere başla canım koyulasmis hadi hayırlısıAyyy inşallah
Ayyy gercekten mi bgnden baslayayım o zaman Bn cnm yaaDenemelere başla canım koyulasmis hadi hayırlısı
Bnm de yumurta kontrolüm pazartesi klomen dün bitti bal tarçın çörek otu macunum var ama gynositol da kullandığım fazla büyğrse diye korkuyom poliver kist rahatsızlığında var oazartesite kadar bişi yemeyem dedi ilk kontrole kadarCanım benim de büyümemişdi 10 mm olmusdu ben bal cörek otu tarcın yedim incir yedim 1 hafta sonra gittim 20 mm olmusdu doktor bile sasırmışdı tavsiye ederim hala umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?