Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba test yaptım sankı koyulasıyor ıncırlet ıse yarıyor mu yarın dr a gıdecegım
evet cnm diğerlerine göre koyulaşma var gibi
Yaa çok üzüldüm inan cnm Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor belki biri devam etseydi de sağlıklı olmayacaktı şefaatcilerin olsunlar insAllah ahirette yavruların Rabbim güç kuvvet versin size Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin insAllah dualarımdasn bı an önce toparlqrsn insAllah

Bu durumda ne denir ki. Sözün bittiği yerdeyiz. Rabbim yardımcın olsun. Uzaklaşmak da bu süreçte en doğru karar sanırım. Güzel günler seni bulsun. Yine dualarımızda olacaksın.

Hepımızın hakkında hayırlısı cnm ya

Canimmmm ne diyecegimi bilmiyorum cok cok cok uzgunum veren Allah alan da Allah tabiki bizim yapabilecegimiz hicbisey yok. Ki sen elinden geleni yaptin cok savastin. Insallah en kisa zamanda tekrar nasip etsin rabbim hayirlisiyla. Bncede sen simdi biraz dinln kafani toparla. Rabbim sana sabir gonlune ferahlik versin insallah kuzum

Canım benim çok üzüldüm gerçekten Rabbim seni ailene ve sevdiklerine bağışlamış. Sana da bişey olabilirdi. Allah beterinden korusun. Üzüntünü içimde hissettm inan. Umarım senin için herşeyin en hayırlısı olur. Bence de biraz uzaklaşmak sana iyi gelecektir bu süreçte. Kendini toparlaman biraz sürer ama zaman herşeyin ilacı. Seni çok seviyoruz. Rabbim sizlere sağlık , sabır ve güç versin inşallah.

Cok cok gecmis olsun canim. Basin sagolsun. Rabbim cennete gonderdigin meleklerini ahirette sana sefaatci kilsin. Inan cok uzuldum mesaji okuyunca. Rabbim sana saglik sihhat nasip etsin insaallah

yikildim , diyecek soz bulamiyorum. Bogazim dugumlendi 3-5 kez okuyup inanamadim. Cok ugrastin kuzum cok , elinden gelen herseyi yaptin. Hepimize umut olan guc olan sendin.Offf.... Allahin takdiri isyan edemiyorum eetmemeliyiz ama cok agir ya

Canım benim de büyümemişdi 10 mm olmusdu ben bal cörek otu tarcın yedim incir yedim 1 hafta sonra gittim 20 mm olmusdu doktor bile sasırmışdı tavsiye ederim hala umut var
Bnm de yumurta kontrolüm pazartesi klomen dün bitti bal tarçın çörek otu macunum var ama gynositol da kullandığım fazla büyğrse diye korkuyom poliver kist rahatsızlığında var oazartesite kadar bişi yemeyem dedi ilk kontrole kadar

Eklentiler

• IMG_20191207_121201.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…