- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.421
vallahi Pazartesi öğreneyim direK buraya yazacağım size haber vereceğim kimseye demeden Allah hepinizden razı olsun her soruma cevap verdiniz. Rabbim hamile olanları kucağına sağlıkla almayı, gebelik isteyenlere de bebek nasip etsinFenaaa gazman gibiyim ben :)
Benim o zaman kaldı 4 inşallah bu son olur. Az önce temizlik yaptım normalde yorulmam pek ama belim çok eğilip kalkmam müsade etmedi bir de karnım yine şiş üstünkörü yapabildim6 kez diye biliyorum canim
Ay bende de fena gaz yapmıştı hala da yapıyor. İnşallah bebişin seninledir canım Rabbim gönlüne göre versinBenim o zaman kaldı 4 inşallah bu son olur. Az önce temizlik yaptım normalde yorulmam pek ama belim çok eğilip kalkmam müsade etmedi bir de karnım yine şiş üstünkörü yapabildim
Bende göğüs ucu koyulaşması olmadı sanırım değişiklik gözlemlemedim ama uçlar çok acıyordu ve bende adet dönemi göğüs ağrısı olurdu ama ucu hiç acımadı bugüne kadar. Belirtiydi bu benim için. Klomen tedavisi 6 ay yapılıyor normalde ama şimdiki hanımlar çok sabırsız pek de bekleyemiyorlar bu kadar süre. Ben de 3 ay deneyip sonra aşılama yaptım ama benim sebeplerim başkaydı.Kızlar duştayken göğsümü lif değdiremedim canım öyle yandı bir de ucu çıkmıştı demiştim size ucu koyulaşmış. O yuvarlak bölge açık kahve ucu Koyu Kırmızı böyle. Normalde böyle değildi ve adet belirtim de değil benim bu. Ay bilemedim inşallah hamileyimdir bir daha aynı hüsrana uğramak istemiyorum. Ovitrelle ve klomen tedavisini kaç kere yapıyorlar bir sınırı var mı?
Ay inşallah. Hatırlarsan ikizlerin annesi geçen seferki belirtilerimde bunlar yoktu. Hatta 10. Günden sonra tüm belirtiler kayboldu 2 saat sonra 13. Günüm olacak belirtiler devam ediyor. Uzanıyorum şimdi sol kasığımda bir anda bir batma oldu gitti ama hemen ama yumurtam benim sağ kaşıkta oluşmuştu kasık ağrısının sağda mı olması lazımdı bilemedimAy bende de fena gaz yapmıştı hala da yapıyor. İnşallah bebişin seninledir canım Rabbim gönlüne göre versin
Ben sanırım sonuna kadar deneyeceğim ya çünkü ben herkesten gizli oluyorum tedavimi erken ne acelen var diyorlar o yüzden söylemedim kimseyeBende göğüs ucu koyulaşması olmadı sanırım değişiklik gözlemlemedim ama uçlar çok acıyordu ve bende adet dönemi göğüs ağrısı olurdu ama ucu hiç acımadı bugüne kadar. Belirtiydi bu benim için. Klomen tedavisi 6 ay yapılıyor normalde ama şimdiki hanımlar çok sabırsız pek de bekleyemiyorlar bu kadar süre. Ben de 3 ay deneyip sonra aşılama yaptım ama benim sebeplerim başkaydı.
Canım sağ kasık ya da sol kasık olması belirleyici değil. Evet kuzum seni hatırlıyorum. Benim gebelik belirtim bir de sırt ağrısıydı. Bel değil bak sırt ağrısından ayakta duramıyordum neredeyseAy inşallah. Hatırlarsan ikizlerin annesi geçen seferki belirtilerimde bunlar yoktu. Hatta 10. Günden sonra tüm belirtiler kayboldu 2 saat sonra 13. Günüm olacak belirtiler devam ediyor. Uzanıyorum şimdi sol kasığımda bir anda bir batma oldu gitti ama hemen ama yumurtam benim sağ kaşıkta oluşmuştu kasık ağrısının sağda mı olması lazımdı bilemedim
Kimseye de açıklama yapmak zorunda kalmazsın tatlım en iyisini yaptınBen sanırım sonuna kadar deneyeceğim ya çünkü ben herkesten gizli oluyorum tedavimi erken ne acelen var diyorlar o yüzden söylemedim kimseye
Benim sırt ağrım sabah uyanınca oluyor sadece onunda gebelikten değilde üstümü açmaktan yana olduğunu düşünüyorum belim ağrıyor ağrıyor böbrek boşluğu varya oraya vuruyor benimCanım sağ kasık ya da sol kasık olması belirleyici değil. Evet kuzum seni hatırlıyorum. Benim gebelik belirtim bir de sırt ağrısıydı. Bel değil bak sırt ağrısından ayakta duramıyordum neredeyse
vallahi Pazartesi öğreneyim direK buraya yazacağım size haber vereceğim kimseye demeden Allah hepinizden razı olsun her soruma cevap verdiniz. Rabbim hamile olanları kucağına sağlıkla almayı, gebelik isteyenlere de bebek nasip etsineşime sürpriz yapmayı çok istiyorum nasip olur inşallah
[/QUOTE
Aminnn canim benimmmguzel haberler al insallahhh
Benim o zaman kaldı 4 inşallah bu son olur. Az önce temizlik yaptım normalde yorulmam pek ama belim çok eğilip kalkmam müsade etmedi bir de karnım yine şiş üstünkörü yapabildim
İyiyiz canım sen nasılsın. Ben bugün hacamat ve sülük tedavisi yaptırdım. Hala regli olmadım bklım çok kişiden duydum hacamatı inialşah şifa olurKızlar nasılsınız
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Dream1988 @SaNeM_1985 olite
@rengarenk44
ve diğer kızlarrr
Herkese mutlu haftasonları diliyorumhayırlı kandilleriniz olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
İnşallah vallahi ben razıyım her şeyeBende 2. Klomende kaldim:) bunlar iyi gunlerin keyfini cikar 10 gundur yatak dosek kusuyorum hehehehe belli ki yakindir
Damla ya senden duymuştum sanki su gibi akıntinin geldiğini,bende de aynısı oluyor, korkuyorum hep adet sanıp bakıyorum ama bildiğin su geliyor,bir gün şaşı olucam bakmaktan, inşallah bu da hamilelik belirtisidirBende 2. Klomende kaldim:) bunlar iyi gunlerin keyfini cikar 10 gundur yatak dosek kusuyorum hehehehe belli ki yakindir
Damla ya senden duymuştum sanki su gibi akıntinin geldiğini,bende de aynısı oluyor, korkuyorum hep adet sanıp bakıyorum ama bildiğin su geliyor,bir gün şaşı olucam bakmaktan, inşallah bu da hamilelik belirtisidir
Benim bildigim kadarıyla 6 kez canımKızlar duştayken göğsümü lif değdiremedim canım öyle yandı bir de ucu çıkmıştı demiştim size ucu koyulaşmış. O yuvarlak bölge açık kahve ucu Koyu Kırmızı böyle. Normalde böyle değildi ve adet belirtim de değil benim bu. Ay bilemedim inşallah hamileyimdir bir daha aynı hüsrana uğramak istemiyorum. Ovitrelle ve klomen tedavisini kaç kere yapıyorlar bir sınırı var mı?
Canım suan bebek tam tutunma asamasındadır hamileysen ki büyük ihtimalle oylesin bence temizliğini falan ertele acil bi iş degilse yapmaBenim o zaman kaldı 4 inşallah bu son olur. Az önce temizlik yaptım normalde yorulmam pek ama belim çok eğilip kalkmam müsade etmedi bir de karnım yine şiş üstünkörü yapabildim
Canım bende 2 3 gündür öyleyim cok fenayım hic bise yiyemedim su bile icemedim en sonunda bulantı ilacı aldım birazda olsa kesti bulantımı sen kullanmıyo musunBende 2. Klomende kaldim:) bunlar iyi gunlerin keyfini cikar 10 gundur yatak dosek kusuyorum hehehehe belli ki yakindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?