- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.401
Canımm cok tebrik ederimSon hali bu insAllah yanlış değildir
İnsAllah tebriklik durum vardr saol cnm henüz emin degilimCanımm cok tebrik ederim
Ayy canım yaa bu nasıl güzel bı haber , Allah'ım herşeye kadir ne kadar mutlu oldum bilemezsin,kim bilir sen ne kadar mutlu olmussundur, bugün ne güzel bir gün !Bir güzel haber de benden gelsin o zaman. Şimdi cvs test sonucum için aradılar, çok şükür çocuğumda kromozomal bir bozukluk yokmuş. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz adanaya. Hem biraz da zaman geçmiş olur gelişiminin takibi yapılacak❤
Çok sevindim cnm ya MaşAllahBir güzel haber de benden gelsin o zaman. Şimdi cvs test sonucum için aradılar, çok şükür çocuğumda kromozomal bir bozukluk yokmuş. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz adanaya. Hem biraz da zaman geçmiş olur gelişiminin takibi yapılacak❤
Çok sevindim canım gözün aydın. Her şey gönlünce olsun. Sağ salim iki evladına da kavuşursunBir güzel haber de benden gelsin o zaman. Şimdi cvs test sonucum için aradılar, çok şükür çocuğumda kromozomal bir bozukluk yokmuş. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz adanaya. Hem biraz da zaman geçmiş olur gelişiminin takibi yapılacak
Çok şükür canımSağolun kızlar gerçekten çok mutluyum çok şükür bu haberi aldık
Umudun var en azından canım direk tek cizgi degilİnsAllah tebriklik durum vardr saol cnm henüz emin degilim
Canımm o kadar sevindim ki anlatamam sana kalbinin güzelliğini yasıyosun cok şükür bin şükür bak tıp da yanılabiliyor demisdim gözün aydınBir güzel haber de benden gelsin o zaman. Şimdi cvs test sonucum için aradılar, çok şükür çocuğumda kromozomal bir bozukluk yokmuş. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz adanaya. Hem biraz da zaman geçmiş olur gelişiminin takibi yapılacak❤
Hakikaten canım kalbimizin ekmeğini yiyoruz galiba. Dilerim bundan sonraki gelişim süreci de iyi gider de göz aydınlığımız bol olur. Rabbim hiçbir hamileye, evlat sahibine, evlat sahibi olmak isteyene kötü haber aldırmasın. Çok canı yanıyor insanın.Canımm o kadar sevindim ki anlatamam sana kalbinin güzelliğini yasıyosun cok şükür bin şükür bak tıp da yanılabiliyor demisdim gözün aydın
Amin canım amin olmayınca üzülüyosun olunca da sevinemiyosun hep bi korku bende beklemedeyim Rabbim korktuklarımızdan emin kılsınHakikaten canım kalbimizin ekmeğini yiyoruz galiba. Dilerim bundan sonraki gelişim süreci de iyi gider de göz aydınlığımız bol olur. Rabbim hiçbir hamileye, evlat sahibine, evlat sahibi olmak isteyene kötü haber aldırmasın. Çok canı yanıyor insanın.
Hayırlısı cnm insAllahUmudun var en azından canım direk tek cizgi degil
Pazartesi vereyim diyorum bu saatte gidip negatifle karşılaşırsam yıkılırım. Bir şey daha soracağım karında çok şişlik oldu mu? Benim karnım çok şişiyor. Böyle gaz varmış gibi ama gazım yok pantolon giyemiyorum öyle bir şişlikAmin canım ederim tabi Allah kalbinin muradını versin ben düşükten sonra kaldım adet olmadan o yuzden belli bi günü yokdu dedigim gibi gögüslerimden şüphelenip test yaptım pozitif cıktı bence büyük ihtimal hamilesin zaten ikinci cizgi de belli 14. Gün kan ver bence suan bile cıkar sabredemiyosan git acile
İnşallah rabbim herkese nasip etsinCanımm o hayaller bilmez miyim insallah bütün hayallerimiz gercek olur , en güzelini yapmıssın bence de sürpriz yaparsın eşine
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çocuklarını eşin ve çocuklarınla hep mutlu olBir güzel haber de benden gelsin o zaman. Şimdi cvs test sonucum için aradılar, çok şükür çocuğumda kromozomal bir bozukluk yokmuş. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz adanaya. Hem biraz da zaman geçmiş olur gelişiminin takibi yapılacak❤
Süper bir haber bu. Çok sevindim ya.Bir güzel haber de benden gelsin o zaman. Şimdi cvs test sonucum için aradılar, çok şükür çocuğumda kromozomal bir bozukluk yokmuş. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz adanaya. Hem biraz da zaman geçmiş olur gelişiminin takibi yapılacak
Pazartesi vereyim diyorum bu saatte gidip negatifle karşılaşırsam yıkılırım. Bir şey daha soracağım karında çok şişlik oldu mu? Benim karnım çok şişiyor. Böyle gaz varmış gibi ama gazım yok pantolon giyemiyorum öyle bir şişlik
Kızlar duştayken göğsümü lif değdiremedim canım öyle yandı bir de ucu çıkmıştı demiştim size ucu koyulaşmış. O yuvarlak bölge açık kahve ucu Koyu Kırmızı böyle. Normalde böyle değildi ve adet belirtim de değil benim bu. Ay bilemedim inşallah hamileyimdir bir daha aynı hüsrana uğramak istemiyorum. Ovitrelle ve klomen tedavisini kaç kere yapıyorlar bir sınırı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?