- 8 Eylül 2023
- 36
- 53
- 8
- 25
- Konu Sahibi berilr12334
-
Bende 16 ocakta iğne oldum ama test yapmadım bekliyorum 15.günde yapmayı düşünüyorum kesin olsun diye tabi adet olmazsam şuan aşırı göğüs ağrım adet olucakmışım gibi karın ağrısı ve üşüme var sizde bi belirti var mıKızlar 15 Ocak da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, dün 10.gün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Bugün yani 11. Gün yine test yaptım yine çok silik çıktı. İğne etkisinden midir yoksa hamilelik olabilir mi? Böyle olupta hamile olan var mı
Merhaba kızlar bende ayın 19unda oldum 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyordu soluma özellikle ağrı girip çıkıyor bazı hareketlerimde solumda bir ağrı oluyor. Bugünde sanki reglim olacakmışım gibi bir ağrı geliyor. Dün akşam reglim gelmek üzereyken bir ağrı oluyordu öyle bir ağrı girdi regli oluyorum sandım ama gelen birşey olmadı. Gazım çok var çok afedersiniz ishal değilim aslında ama wc gidince bağırsaklarım bozuluyormuş gibi 2 gündür. Neler oluyor içerde bilmiyorum :)
Merhaba, ben de ayin 19u iyne oldum ve ayni durumdayim. bagirsaklarim fena. dun test yaptim hafif silik cikti. bir kere kimyasal gecirdim diye sevinemiyorum da. bekliyorum 14 cu gune kadar 2 gunde 1 test yapacagim bakalim koyulashma olucakmiMerhaba kızlar bende ayın 19unda oldum 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyordu soluma özellikle ağrı girip çıkıyor bazı hareketlerimde solumda bir ağrı oluyor. Bugünde sanki reglim olacakmışım gibi bir ağrı geliyor. Dün akşam reglim gelmek üzereyken bir ağrı oluyordu öyle bir ağrı girdi regli oluyorum sandım ama gelen birşey olmadı. Gazım çok var çok afedersiniz ishal değilim aslında ama wc gidince bağırsaklarım bozuluyormuş gibi 2 gündür. Neler oluyor içerde bilmiyorum :)
Ovulyasyon testiyle olmaz. Cunki o LH hormonunu gosteriyor, o da her zaman vucudumuzda var zaten. Ovulyasyon doneminde pike cikiyor sadece. HCG testi ile yapsan sadece dogru sonuc alirsinA adamsu N nnnarin Merhaba kızlar hangi testlerle yaptınız acaba? Ben dün akşam ovülasyon testi ile yapmıştım silik bir çizgi çıktı bugün sabah tekrarladım düne göre daha koyu çizgi çıktı tabi ne kadar doğru sonuç çıkabilir bilmiyorum kaset testle çıkmayabilir diye ovülasyonla denedim ama bakalım.Eki Görüntüle 3379011 Eki Görüntüle 3379012
Merhaba, bende tekrar cagirmadi catladimi diye. 2 kez vuruldum igneyi farkli doktorlarda hic biri cagirmadiMerhaba kızlar bende ayın 18 inde iğne oldum. Sizin doktor kontrolünüz oldu mu iğneden sonra yumurta çatlamış mi diye
A adamsu N nnnarin Merhaba kızlar hangi testlerle yaptınız acaba? Ben dün akşam ovülasyon testi ile yapmıştım silik bir çizgi çıktı bugün sabah tekrarladım düne göre daha koyu çizgi çıktı tabi ne kadar doğru sonuç çıkabilir bilmiyorum kaset testle çıkmayabilir diye ovülasyonla denedim ama bakalım.Eki Görüntüle 3379011 Eki Görüntüle 3379012
Merhaba kızlar bende ayın 18 inde iğne oldum. Sizin doktor kontrolünüz oldu mu iğneden sonra yumurta çatlamış mi diye
Merhaba, bende tekrar cagirmadi catladimi diye. 2 kez vuruldum igneyi farkli doktorlarda hic biri cagirmadi
Ben gittim bir hafta sonra çağırmıştı. O gün ultrason ile baktığında yumurtanın çevresi yeni dağılmaya başlamış ya catlamamis yada yeni catlamaya çalışıyor dedi. Kan istedi kan sonucu çıkınca telefonda görüştük çatlamış yumurtan dedi. Bu durumda benim hamilelik testi sürem bir hafta sonradan başlayacak herhalde değil mi ?Bana gel dediler ama bende gitmedim açıkcası
Ben gittim bir hafta sonra çağırmıştı. O gün ultrason ile baktığında yumurtanın çevresi yeni dağılmaya başlamış ya catlamamis yada yeni catlamaya çalışıyor dedi. Kan istedi kan sonucu çıkınca telefonda görüştük çatlamış yumurtan dedi. Bu durumda benim hamilelik testi sürem bir hafta sonradan başlayacak herhalde değil mi ?
Bende dün yaptım ama birşey çıkmadı. Dün 12. Günüm idi. Ama yumurta normalde iğneden 24-36 saat sonra çatlaması gerektiği için ve benim ki bir hafta sonra yeni catladigi için muhtemelen benim sürem 15 gün de de çıkmayacak gibi geliyor.Canım ignenin tam etkisi 14 günmüş okudugum herkes öyle yazmış bana doktor bişey söylemedi ben 12. Gündeyim 10. Günden sorna genelde herkes gebelik testiyle kontrol ediyormuş
Bende dün yaptım ama birşey çıkmadı. Dün 12. Günüm idi. Ama yumurta normalde iğneden 24-36 saat sonra çatlaması gerektiği için ve benim ki bir hafta sonra yeni catladigi için muhtemelen benim sürem 15 gün de de çıkmayacak gibi geliyor.
Hayır çıkmadı iğnenin etkisi geçmiştir zaten :) evet bir hafta sonra doktora gittiğimde söylediğim diyalog oldu ve bugün ile iki gün sonrasını mutlaka değerlendir dedi. Bilmiyorum valla kendisi mi çatladı nasıl oldu.Silikte mi çıkmadı tabi bende çok anlamıyorum ama 1 hafta sonra çatladıgında degerlendirip 12 gün saymalısın gibi mantıken :) canım peki 1 hafta sonra kendiliginden mi çatlası
Hayır çıkmadı iğnenin etkisi geçmiştir zaten :) evet bir hafta sonra doktora gittiğimde söylediğim diyalog oldu ve bugün ile iki gün sonrasını mutlaka değerlendir dedi. Bilmiyorum valla kendisi mi çatladı nasıl oldu.
İğne vuruldugum 18 ocakta 19 mm idi yumurta, bir hafta sonra 25 ocakta 22mm olmuş çevresi bozulmaya başlamış bu catlamaya çalışıyor gibi dedi. Kan verdim bunun üzerine çatlamış dedi. Bilmiyorum valla Allah'ın gücüne gitmesinde gün saymaktan yoruldum
Hayır çıkmadı iğnenin etkisi geçmiştir zaten :) evet bir hafta sonra doktora gittiğimde söylediğim diyalog oldu ve bugün ile iki gün sonrasını mutlaka değerlendir dedi. Bilmiyorum valla kendisi mi çatladı nasıl oldu.
İğne vuruldugum 18 ocakta 19 mm idi yumurta, bir hafta sonra 25 ocakta 22mm olmuş çevresi bozulmaya başlamış bu catlamaya çalışıyor gibi dedi. Kan verdim bunun üzerine çatlamış dedi. Bilmiyorum valla Allah'ın gücüne gitmesinde gün saymaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?