Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba Bursa’da ovitrelle iğne bulamıyorum bildiğiniz bi yer var mı
o kadar çok eczane aradım kiBildigim yer yok fakat eczaneleri tek tek telefonla arayın öyle bulabilirsiniz.
Ben bir kaç ilaç için bu sekilde bulmuştum. Bazen en yakındakinde bazen uzakta cıkıyor belli olmaz.
inşAllah yarın gene sorucamYok
cevre illere bile sordum, dünya kadar eczane aradım yok malesef. Umarım buluruz.
Benim bu akşam vurmam gerekiyordu. Umarım siz bulursunuzinşAllah yarın gene sorucam
bulamadınızmıBenim bu akşam vurmam gerekiyordu. Umarım siz bulursunuz
benimde yumurtam 25 mm bu akşam olmam lazımdıBenim bu akşam vurmam gerekiyordu. Umarım siz bulursunuz
Biga'da var diye biliyorummerhaba Bursa’da ovitrelle iğne bulamıyorum bildiğiniz bi yer var mı
Çok zor bulunuyor ya o iğnelermerhaba Bursa’da ovitrelle iğne bulamıyorum bildiğiniz bi yer var mı
sormayın ya 100 eczane aradım bugünÇok zor bulunuyor ya o iğneler
İnşallah bulursunuzsormayın ya 100 eczane aradım bugün
Benim de ihtiyacım var nereyi aradıysam yok diyorlarmerhaba Bursa’da ovitrelle iğne bulamıyorum bildiğiniz bi yer var mı
aynı bende aramadığım yer kalmadı depoları bile aradımBenim de ihtiyacım var nereyi aradıysam yok diyorlar
Çok üzüldüm bana 2 tane lazım birini Düzce'de getirttim terminale almaya gideceğim az sonra.benimde yumurtam 25 mm bu akşam olmam lazımdı
yaa ne güzel bulabilmişsiniz en azından ben bulamadım hayırlısıÇok üzüldüm bana 2 tane lazım birini Düzce'de getirttim terminale almaya gideceğim az sonra.
1 tane mi sizin?yaa ne güzel bulabilmişsiniz en azından ben bulamadım hayırlısı
Keşke güzel olsa ama 1 tane işime yaramıyor doktor iki istediyaa ne güzel bulabilmişsiniz en azından ben bulamadım hayırlısı
dr unuz temin edemiyomuKeşke güzel olsa ama 1 tane işime yaramıyor doktor iki istedi
Ankara'daki hastanemdr unuz temin edemiyomu