Hanımlar merhaba Ovitrelle vurulduktan 11. Günden itibaren test yaptım aynı marka hep negatif çıktı bugün 14. Gün silik çizgi çıktı gün ışığında gözüküyor sizde bi bakar mısınız bu durumu yaşayıp hamile olan var mı kan vermeye cesaretim yok…
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle 14. Gün silik çizgi
- Konu Sahibi ozgesila
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet öyle yapacam inşallah belirginleşirÇok çok hafif var gibi. Kandan çekiniyorsanız yarın tekrar test yapın çizgi belirginleşmişse kan verirsiniz
İnşallah belirtilerin neydi canım ? Ben de iğne hariç 7.gündeyimEvet öyle yapacam inşallah belirginleşir
Ovitrelleden sonra test pozitif çıkabiliyormuş, bende aşılama sonra iki test yaptım birisi baya silik ikincisi belli çizgi çıktı ama kanda negatif çıktı, inşallah hamilesindir ama sen çok heves etme ,sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü. En iyisi kan ver kesin sonuç al.Hanımlar merhaba Ovitrelle vurulduktan 11. Günden itibaren test yaptım aynı marka hep negatif çıktı bugün 14. Gün silik çizgi çıktı gün ışığında gözüküyor sizde bi bakar mısınız bu durumu yaşayıp hamile olan var mı kan vermeye cesaretim yok…
Bu benim ikinci iğne denemem ilaç olarak Femara kullandım ilkinde hiçbirşey hissetmedim Hiçbir belirti yoktu negatif oldu zaten şimdikinde ise ilk 4 gün kasık ağrısı çok çektim oturamadım batma oluyordu çok yattım zaten göğüs uçlarım acıyordu ilk 1 hafta ve saç diplerimde acı vardı 11.12.13. Gün test yaptım hepsi negatifti 14. Gün bu silik çizgiyi gördüm şimdi tekrar yaptım yine aynı silik çizgi çıktı yarın sabah da yaptığımda aynı olursa kan verecemİnşallah belirtilerin neydi canım ? Ben de iğne hariç 7.gündeyim
Ya benimde Ekim ayında belirti vardı ve pozitif sonuç aldım ama bu ay belirtim yok gibi sırt bel ağrım var birde sivilce benim umudum yok bu ayBu benim ikinci iğne denemem ilaç olarak Femara kullandım ilkinde hiçbirşey hissetmedim Hiçbir belirti yoktu negatif oldu zaten şimdikinde ise ilk 4 gün kasık ağrısı çok çektim oturamadım batma oluyordu çok yattım zaten göğüs uçlarım acıyordu ilk 1 hafta ve saç diplerimde acı vardı 11.12.13. Gün test yaptım hepsi negatifti 14. Gün bu silik çizgiyi gördüm şimdi tekrar yaptım yine aynı silik çizgi çıktı yarın sabah da yaptığımda aynı olursa kan verecem
Pozitif sonuç aldınız kimyasala mı dönüştü bakmayın benimde hiç umudum yok ileri derece pcos var bendeYa benimde Ekim ayında belirti vardı ve pozitif sonuç aldım ama bu ay belirtim yok gibi sırt bel ağrım var birde sivilce benim umudum yok bu ay
Bende de pcos var umudunuzu kaybetmeyin bence var sizde bebiş evet kimyasal olduPozitif sonuç aldınız kimyasala mı dönüştü bakmayın benimde hiç umudum yok ileri derece pcos var bende
Yaaa üzüldüm Rabbim ikimize de nasip etsin ben bu ay 3 kere yakı yaktım iğne sonrası 3. Gün 6. Gün ve 9. Gün birinin önerisiyle tutunmaya sebep oluyormuş bakalım sizde deneyebilirsiniz isterseniz belki vesile olurBende de pcos var umudunuzu kaybetmeyin bence var sizde bebiş evet kimyasal oldu
Nasıl yapılıyor canım anlatır mısın? Amin canım inşallahYaaa üzüldüm Rabbim ikimize de nasip etsin ben bu ay 3 kere yakı yaktım iğne sonrası 3. Gün 6. Gün ve 9. Gün birinin önerisiyle tutunmaya sebep oluyormuş bakalım sizde deneyebilirsiniz isterseniz belki vesile olur
Eczaneden (yakı) alıyorsun beline yapıştırıyorsun kuyruk sokumuna doğru 3 gün kalması lazım ama ben dayanamadım 2. Günde çıkardım yakıyor çünkü biraz sen dayanabilirsen dursunNasıl yapılıyor canım anlatır mısın? Amin canım inşallah
Gebelik oluştuysa bi riski olmaz değil mi canım? Yapayım şuan evde yakı var bugün yapsam olur mu benim iğne tarihim 29 aralıkEczaneden (yakı) alıyorsun beline yapıştırıyorsun kuyruk sokumuna doğru 3 gün kalması lazım ama ben dayanamadım 2. Günde çıkardım yakıyor çünkü biraz sen dayanabilirsen dursun
Çizgi var içerde çıkma sebebi test kaymışEki Görüntüle 3532825 kızlar sizce çizgi var mı yoksa test mi garip bu kadar içerde çıkması normal mi