• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 14. Gün silik çizgi

ozgesila

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
39
8
6
24
Hanımlar merhaba Ovitrelle vurulduktan 11. Günden itibaren test yaptım aynı marka hep negatif çıktı bugün 14. Gün silik çizgi çıktı gün ışığında gözüküyor sizde bi bakar mısınız bu durumu yaşayıp hamile olan var mı kan vermeye cesaretim yok…

Eklentiler

• IMG_7055.jpeg
    IMG_7055.jpeg
    199,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7051.jpeg
    IMG_7051.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 49
Çok çok hafif var gibi. Kandan çekiniyorsanız yarın tekrar test yapın çizgi belirginleşmişse kan verirsiniz🌸

Hanımlar merhaba Ovitrelle vurulduktan 11. Günden itibaren test yaptım aynı marka hep negatif çıktı bugün 14. Gün silik çizgi çıktı gün ışığında gözüküyor sizde bi bakar mısınız bu durumu yaşayıp hamile olan var mı kan vermeye cesaretim yok…
Ovitrelleden sonra test pozitif çıkabiliyormuş, bende aşılama sonra iki test yaptım birisi baya silik ikincisi belli çizgi çıktı ama kanda negatif çıktı, inşallah hamilesindir ama sen çok heves etme ,sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü. En iyisi kan ver kesin sonuç al.

İnşallah 😍 belirtilerin neydi canım ? Ben de iğne hariç 7.gündeyim
Bu benim ikinci iğne denemem ilaç olarak Femara kullandım ilkinde hiçbirşey hissetmedim Hiçbir belirti yoktu negatif oldu zaten şimdikinde ise ilk 4 gün kasık ağrısı çok çektim oturamadım batma oluyordu çok yattım zaten göğüs uçlarım acıyordu ilk 1 hafta ve saç diplerimde acı vardı 11.12.13. Gün test yaptım hepsi negatifti 14. Gün bu silik çizgiyi gördüm şimdi tekrar yaptım yine aynı silik çizgi çıktı yarın sabah da yaptığımda aynı olursa kan verecem

Bu benim ikinci iğne denemem ilaç olarak Femara kullandım ilkinde hiçbirşey hissetmedim Hiçbir belirti yoktu negatif oldu zaten şimdikinde ise ilk 4 gün kasık ağrısı çok çektim oturamadım batma oluyordu çok yattım zaten göğüs uçlarım acıyordu ilk 1 hafta ve saç diplerimde acı vardı 11.12.13. Gün test yaptım hepsi negatifti 14. Gün bu silik çizgiyi gördüm şimdi tekrar yaptım yine aynı silik çizgi çıktı yarın sabah da yaptığımda aynı olursa kan verecem
Ya benimde Ekim ayında belirti vardı ve pozitif sonuç aldım ama bu ay belirtim yok gibi sırt bel ağrım var birde sivilce benim umudum yok bu ay

Ya benimde Ekim ayında belirti vardı ve pozitif sonuç aldım ama bu ay belirtim yok gibi sırt bel ağrım var birde sivilce benim umudum yok bu ay
Pozitif sonuç aldınız kimyasala mı dönüştü bakmayın benimde hiç umudum yok ileri derece pcos var bende

Bende de pcos var umudunuzu kaybetmeyin bence var sizde bebiş🤗 evet kimyasal oldu
Yaaa üzüldüm :( Rabbim ikimize de nasip etsin ben bu ay 3 kere yakı yaktım iğne sonrası 3. Gün 6. Gün ve 9. Gün birinin önerisiyle tutunmaya sebep oluyormuş bakalım sizde deneyebilirsiniz isterseniz belki vesile olur 🤷🏻‍♀️

Yaaa üzüldüm :( Rabbim ikimize de nasip etsin ben bu ay 3 kere yakı yaktım iğne sonrası 3. Gün 6. Gün ve 9. Gün birinin önerisiyle tutunmaya sebep oluyormuş bakalım sizde deneyebilirsiniz isterseniz belki vesile olur 🤷🏻‍♀️
Nasıl yapılıyor canım anlatır mısın? Amin canım inşallah

Nasıl yapılıyor canım anlatır mısın? Amin canım inşallah
Eczaneden (yakı) alıyorsun beline yapıştırıyorsun kuyruk sokumuna doğru 3 gün kalması lazım ama ben dayanamadım 2. Günde çıkardım yakıyor çünkü biraz sen dayanabilirsen dursun

Eczaneden (yakı) alıyorsun beline yapıştırıyorsun kuyruk sokumuna doğru 3 gün kalması lazım ama ben dayanamadım 2. Günde çıkardım yakıyor çünkü biraz sen dayanabilirsen dursun
Gebelik oluştuysa bi riski olmaz değil mi canım? Yapayım şuan evde yakı var bugün yapsam olur mu benim iğne tarihim 29 aralık

20250107_172631.jpg
kızlar sizce çizgi var mı yoksa test mi garip bu kadar içerde çıkması normal mi

Back