Ovitrelle 14.gun acil bakar mısınız

rgtdhr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
206
32
29
İğne günü ile birlikte 14.gun kan verdim 1.20 çıktı gebelik Yok peki normalde benim reglim 22/24 Eylül arası bekleniliyor ama bu iğneden sonra eski beklenilen tarihde regli olmazsiniz 14 gün sonra test verin demişlerdi diye verdim .. başına böyle bişey gelen varmı sizce erken mi yükselir mi yoksa tüm umutlar çöpe mi yardımcı olur musunuz

İğneden sonra 15. gün regl olunur genellikle. 1-2 gün bekle regl olmazsan tekrar test yaparsın. Zor ve stresli bir süreç biliyorum. Ama olsa da olmasa da umutlar tekrar yeşerecek sen merak etme :)

İğneden sonra 15. gün regl olunur genellikle. 1-2 gün bekle regl olmazsan tekrar test yaparsın. Zor ve stresli bir süreç biliyorum. Ama olsa da olmasa da umutlar tekrar yeşerecek sen merak etme :)
Bugün 15.gun olmadım belki nasibimde varsa bekliyelim .. umutlar hep olsun umarım birgün yeşerir beni yazmış olduğunuz yorumla çok mutlu ettiniz teşekkür ederim..🙏

Bugün 15.gun olmadım belki nasibimde varsa bekliyelim .. umutlar hep olsun umarım birgün yeşerir beni yazmış olduğunuz yorumla çok mutlu ettiniz teşekkür ederim..🙏
şuan 2 tane bebeğim var. tüm hayal kırıklıklarım, kayıplarım, bekleyişlerime değdi :) sadece sabredin ve kendinizi mutlu etmeye bakın :)

şuan 2 tane bebeğim var. tüm hayal kırıklıklarım, kayıplarım, bekleyişlerime değdi :) sadece sabredin ve kendinizi mutlu etmeye bakın :)
Allah'ım saglikla huzurla buyutmenizi saglasin maşallah sübhanallah 🧿 nazarlardan korusun mevlam darısı başımıza artık :) sizde çatlatma işlemiyle mi hamile kaldınız yoksa doğal yollami

X