- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- Konu Sahibi Minikmelek
Hanımlar bugün testim negatife döndü düne kadar.pozitifti bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu sonradan yani 14.gün pozitife dönen var mı aranızda 12.gün negatif görüp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde negatifse negatif kalıyor yne de 14 ü bekle.Hanımlar yokmu kimse iğnenin etkisi geçince negatif olup sonra öğrenen
Ben de 15.günümdeyim canım ama testim hala negatif vermedi silikleşerek azalmaya devam ediyo. Foto da çok net olmasada bugun ki testimde de çok net çizgi var. Ne zaman negatife dönücek anlamadım inşaAllah seninki bi kaç güne pozitife döner canım Rabbim hayırlısını nasip etsinHanımlar bugün testim negatife döndü düne kadar.pozitifti bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu sonradan yani 14.gün pozitife dönen var mı aranızda 12.gün negatif görüp
Yaagenelde negatifse negatif kalıyor yne de 14 ü bekle.
Kaset test yap kuzu erken gebelik testleri daha hassas olabiliyor o yüzden pozitif çıkıyordur inşallah hakkımızda hayırlısı olurBen de 15.günümdeyim canım ama testim hala negatif vermedi silikleşerek azalmaya devam ediyo. Foto da çok net olmasada bugun ki testimde de çok net çizgi var. Ne zaman negatife dönücek anlamadım inşaAllah seninki bi kaç güne pozitife döner canım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Eh hayirlisi olsun o zamanBen de 15.günümdeyim canım ama testim hala negatif vermedi silikleşerek azalmaya devam ediyo. Foto da çok net olmasada bugun ki testimde de çok net çizgi var. Ne zaman negatife dönücek anlamadım inşaAllah seninki bi kaç güne pozitife döner canım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Yaa cidden mi çıkmadı mı sonra dönmedi mi pozitifeBenimde 12. Gunde negatifti kandada negatif cikti maalesef
Hevesim kırıldı canım hiç yapasım gelmiyo artık dün de adet sancım vardı ama bugun geçti akşama adet olurum diye bekliyorum. Bir daha asla erken gebelik testi yapmam zaten bu sondu boşu boşuna bu testlere para veriyoruz.Kaset test yap kuzu erken gebelik testleri daha hassas olabiliyor o yüzden pozitif çıkıyordur
Aminn kuzumEh hayirlisi olsun o zaman
Ümit vermek gibi olmasın ama 12.günde negatif olup 14.günde pozitifi gören bi arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum şuan ama yakın bi zaman da olmuştu. İnşaAllah sizinde öyle olur canımYaa cidden mi çıkmadı mı sonra dönmedi mi pozitife
İnşallah görür de yazar umudumu kaybettim inşallah vardır yaHevesim kırıldı canım hiç yapasım gelmiyo artık dün de adet sancım vardı ama bugun geçti akşama adet olurum diye bekliyorum. Bir daha asla erken gebelik testi yapmam zaten bu sondu boşu boşuna bu testlere para veriyoruz.
Aminn kuzum
Ümit vermek gibi olmasın ama 12.günde negatif olup 14.günde pozitifi gören bi arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum şuan ama yakın bi zaman da olmuştu. İnşaAllah sizinde öyle olur canım
Adet olana kadar kendimizi yıpratmadan ümit etmeye devam canımİnşallah görür de yazar umudumu kaybettim inşallah vardır ya
merhabaa 3 sene olmuş, bu ay tutmuşmuydu bebeğinizBen de 15.günümdeyim canım ama testim hala negatif vermedi silikleşerek azalmaya devam ediyo. Foto da çok net olmasada bugun ki testimde de çok net çizgi var. Ne zaman negatife dönücek anlamadım inşaAllah seninki bi kaç güne pozitife döner canım Rabbim hayırlısını nasip etsin