• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 11. Gün

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
488
181
18
Kızlar merhaba bu ikinci iğne tedavim. İlkinde hiç belirtim olmamıştı. Bu sefer ilk günden beri afedersiniz gaz sıkıntısı kabızlık yaşadım. Şimdi de birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum sağ tarafımın üstüne yatamadım zonklama gibi ağrıyor. Kist mi oluştu acaba😏 Bu şekilde gebeliğini öğrenen olduysa yardımcı olabilir mi?

Kızlar merhaba bu ikinci iğne tedavim. İlkinde hiç belirtim olmamıştı. Bu sefer ilk günden beri afedersiniz gaz sıkıntısı kabızlık yaşadım. Şimdi de birkaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum sağ tarafımın üstüne yatamadım zonklama gibi ağrıyor. Kist mi oluştu acaba😏 Bu şekilde gebeliğini öğrenen olduysa yardımcı olabilir mi?
merhaba bende 18 ocakta iğne oldum iğneden beri gaz sorunu yaşıyorum ve acuç içi yüzümü ateş basıyor gibi test yaptınız mı siz ben dün yaptım iğnenin etkisi geçmemişti

Ben geçen tedavimde testten yana dilim yandığı için yapmamaya gayret ediyorum stres olmuyum iyice diye :)

Merhaba bende 14 ocakta oldum. Gaz sancım oluyor ama kasık ağrım yok. Ve ateş basması baya oluyor. Umarım hepimiz pozitifi görürüz

Back