Ovitrelle 10. Gün

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
433
165
18
Kızlar merhaba. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ben ilk zaman test ile kontrol etmedim dün ve bugün iki gündür test yapıyorum ve sanırım iğne etkisiyle silik çıkıyor. Benim bugüne kadar belirtim hiç olmadı ama bugün sabah bel ağrısı ile uyandım sabahtan beride sağ kasık ağrım var. Adet mi olucam diye moralim bi tık bozuldu bu belirtileri yaşayıp gebeliği olan oldu mu acaba?

Bi de bunları takip eden mide bulantım var. Benim iğneden sonraki bugüne kadar hiç belirtim olmadı..

kızlar yok mu bunları yaşayan biraz olumlu şeyler görmeye ihtiyacım var

Bende 14 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum 16 aralıkta aşılama yaptılar aşılama yapıldığı an sadece bende çok büyük ağrı oldu yaptıran kadınlar gayet rahattı sadece bende ağrı ve mide bulantısı oldu ilk defa yaptırdığım için kendini çok kastın dedi doktor sonrasında ağrım devam etti çok sık tuvallete çıkmaya başladım yemek yedikten sonra aşırı şişkinlik oldu iğneden bu yana 12 gün geçti aşılamadan da 9 gün geçti dün test yaptım iki kere ikiside geçersiz çıktı negatif değil geçersiz normalde hiç böyle çıkmazdı cuma kan vermeyi düşünüyorum inşallah tutmuştur

İnşallah güzel haber alırsınız

İnşallah hepimiz alırız gönlümüzdekini nasip eder rabbim içinizi ferah tutun kendinize dikkat edin ben aşılamadan beri yatıyorum yemek bile yapmıyorum
İnanın bende hep yatıyorum evi bile süpürmedim ama bugünkü belirtiler beni biraz üzdü

İnanın bende hep yatıyorum evi bile süpürmedim ama bugünkü belirtiler beni biraz üzdü
Yani aslında bu belirtiler de hamilelik belirtileri olabilir insanlar hamile kaldıklarında bile ilk aylar adet günleri yaklaştığında bu ağrıları yaşıyormuş annem söyledi bana bende oda yaşamış bunları böyle olunca insan umutlanıyor çatlama iğnenden kaç gün geçti

İnşallah bakalımİğneden sonraki 10. Günüm

Korkuyorum negatif olur diye bir kaç gün daha testle takip edicem iğnenin etkisiylede midem falan bulanıyo olabilir belki

Korkuyorum negatif olur diye bir kaç gün daha testle takip edicem iğnenin etkisiylede midem falan bulanıyo olabilir belki
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benimde 10. Gün iğneden sonra bel ağrım çok var özellikle eğilip kalkarken

Benim negatif malesef inşallah sizinki tutmuştur
Daha belli değil çok üzüldüm çok yıpratan süreçler herşeyden umut bağlayıp yerle bir olmak bir kere yaşadım tekrar yaşamaya korkuyorum 4 gün sonra belli olcak rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Daha belli değil çok üzüldüm çok yıpratan süreçler herşeyden umut bağlayıp yerle bir olmak bir kere yaşadım tekrar yaşamaya korkuyorum 4 gün sonra belli olcak rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amiiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…