Ovitrelle 10.Gün Negatif

• Konu Sahibi Konu Sahibi KLS001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KLS001

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
11
1
6
25
herkese merhaba, bu ay yumurta takibiyle 2 yumurtam gelişti biri 16mm biri 23 mm doktorun söylediği tarihte 28 ocakta Ovitrelle iğneyi yaptırdım 12.saat ve 36 saati değerlendirdik. Doktorum 10 gün sonra test yapabilirsin dedi ben bugün (06.02.2025) idrar testi yaptım fakat negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yoktu. Ama anlam veremediğim sol kasığımda ağrılarım var , göğüslerim acıyor. Kasığımdaki Ağrı ara ara bacağıma da vuruyor. Bu ay çok umutluydum artık pes etmek üzereyim. Böyle olup negatiften pozitife dönen var mı acaba lütfen yardımcı olun

Regl gününüz ne zaman

Merhaba, sizin daha 9. Gün. İğne gününün ertesi gününden başlayıp sayın, 14. Gün kan verin. O belirtiler iğnenin etkisinden de olabiliyor belirti takip etmeyin. 2 kez bu tedaviyi denedim ben her seferinde hamile gibi belirti yaşadım ilaçlar iğne yüzünden. İdrar testleri silik veriyordu 14. Gün bile ama kanda negatif geliyordu. İdrar testleri de yanıltıcı olabiliyor bilginiz olsun

Catlatma ignesi üzerine 14 Gün sayılır kan verilir, eski regl düzeninin önemi yoktur catlatma dr un müdahalesiyle oldugu icin. Dr umun verdiği bilgi buydu ek olarak

14 gün umarım hayırlı haber verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…