Regl gününüz ne zamanherkese merhaba, bu ay yumurta takibiyle 2 yumurtam gelişti biri 16mm biri 23 mm doktorun söylediği tarihte 28 ocakta Ovitrelle iğneyi yaptırdım 12.saat ve 36 saati değerlendirdik. Doktorum 10 gün sonra test yapabilirsin dedi ben bugün (06.02.2025) idrar testi yaptım fakat negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yoktu. Ama anlam veremediğim sol kasığımda ağrılarım var , göğüslerim acıyor. Kasığımdaki Ağrı ara ara bacağıma da vuruyor. Bu ay çok umutluydum artık pes etmek üzereyim. Böyle olup negatiften pozitife dönen var mı acaba lütfen yardımcı olun
Merhaba, sizin daha 9. Gün. İğne gününün ertesi gününden başlayıp sayın, 14. Gün kan verin. O belirtiler iğnenin etkisinden de olabiliyor belirti takip etmeyin. 2 kez bu tedaviyi denedim ben her seferinde hamile gibi belirti yaşadım ilaçlar iğne yüzünden. İdrar testleri silik veriyordu 14. Gün bile ama kanda negatif geliyordu. İdrar testleri de yanıltıcı olabiliyor bilginiz olsunherkese merhaba, bu ay yumurta takibiyle 2 yumurtam gelişti biri 16mm biri 23 mm doktorun söylediği tarihte 28 ocakta Ovitrelle iğneyi yaptırdım 12.saat ve 36 saati değerlendirdik. Doktorum 10 gün sonra test yapabilirsin dedi ben bugün (06.02.2025) idrar testi yaptım fakat negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yoktu. Ama anlam veremediğim sol kasığımda ağrılarım var , göğüslerim acıyor. Kasığımdaki Ağrı ara ara bacağıma da vuruyor. Bu ay çok umutluydum artık pes etmek üzereyim. Böyle olup negatiften pozitife dönen var mı acaba lütfen yardımcı olun
16 ŞubatRegl gününüz ne zaman
14 gün umarım hayırlı haber verebilirimMerhaba, sizin daha 9. Gün. İğne gününün ertesi gününden başlayıp sayın, 14. Gün kan verin. O belirtiler iğnenin etkisinden de olabiliyor belirti takip etmeyin. 2 kez bu tedaviyi denedim ben her seferinde hamile gibi belirti yaşadım ilaçlar iğne yüzünden. İdrar testleri silik veriyordu 14. Gün bile ama kanda negatif geliyordu. İdrar testleri de yanıltıcı olabiliyor bilginiz olsun
Daha çok varmış aslında bence biraz daha bekleyip haftaya testi tekrarların çarşamba perşembe gibi16 Şubat
Tamamdır çok teşekkürlerDaha çok varmış aslında bence biraz daha bekleyip haftaya testi tekrarların çarşamba perşembe gibi
Merhaba test sonucunuz ne? Ben de aynı durumdayım ve benzeri belirtilerim varherkese merhaba, bu ay yumurta takibiyle 2 yumurtam gelişti biri 16mm biri 23 mm doktorun söylediği tarihte 28 ocakta Ovitrelle iğneyi yaptırdım 12.saat ve 36 saati değerlendirdik. Doktorum 10 gün sonra test yapabilirsin dedi ben bugün (06.02.2025) idrar testi yaptım fakat negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yoktu. Ama anlam veremediğim sol kasığımda ağrılarım var , göğüslerim acıyor. Kasığımdaki Ağrı ara ara bacağıma da vuruyor. Bu ay çok umutluydum artık pes etmek üzereyim. Böyle olup negatiften pozitife dönen var mı acaba lütfen yardımcı olun
Sizin sonucunuz ne oldu acabaMerhaba test sonucunuz ne? Ben de aynı durumdayım ve benzeri belirtilerim var
Merhaba negatifSizin sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba. Benim sonucum negatif. Eşimde ufak problem varmış. Tedaviye iki taraftan devamSizin sonucunuz ne oldu acaba
Bende eşime test verdireceğim her ay yumurtalarım büyüyor ama gebelik oluşmuyor belki de bende değildir sorunMerhaba. Benim sonucum negatif. Eşimde ufak problem varmış. Tedaviye iki taraftan devam
KesinlikleBende eşime test verdireceğim her ay yumurtalarım büyüyor ama gebelik oluşmuyor belki de bende değildir sorun
Çok doğru ilerlemiş doktorunuz. Benimki hep bana yükleniyor 1 yıl dolsun öyle eşine bakalım diyor ama ben beklemeyeceğim 11 ay oldu zaten test vereceğizKesinlikleben ilk ovitrelle denememden sonra test verdim. O da doktorum dedi eşin test versin ona göre sana mı ona mı tedavi uygulayalım belli olur hemen sana yüklenmeyelim. Dediğini yaptık eşimde sayısı çok az ve kalitesiz çıktı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?