Ovitrella iğne 13 ve 14 gün negatif idrar testi

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
101
32
Mrb daha önce tüp bebekle 1 çocuğum var 4.5 yaşında 8 seneden sonra ilk tüp bebek tutmuştu... Sebepsiz kısırlık tanısı almıştık en son..

Oğlumdan sonra hep korunduk bu ay doktora gittim korunmayı bıraktım klomen le 3 yumurta oldu çatlatma iğnesini 7 ocak pazar vuruldum bugün 14. Günüm dün ve bugün idrar testi yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı.

Yumurtalar hep sağ taraftaydı 2 gündür sol kasığım ve belimde çok ağrım var her an adet olucak gibiyim ama olmadım bugün olmam lazımdı

Bu şekilde 14. gün negatif çıkıp sonradan pozitif dönen oldu mu acaba

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba pozitif görmüşsünüzdür inşallah benimde çatlamanın 12. Günü halen negatif bi umut araştırıyorum

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba pozitif görmüşsünüzdür inşallah benimde çatlamanın 12. Günü halen negatif bi umut araştırıyorum
Birşey buldunuz mu yada sonucunuz nedir? Benim aşılama 12. Günü 13e bağlayan gecedeyim şuan. 11. günü akşamına kadar bir sürü belirtim vardı inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım o gün ve gece tüm belirtilerim geçmişti. Şuan çok umutsuzum 12. günü sabah ilk idrarla erken test yaptım negatif. Perşembe kan vericem pozitif görür müyüm sizce persembeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…