• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrella çatlatma iğnesi sonrası ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rujella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
86
10
88
34
Herkese merhaba; ben adet sonrası 5 gün klomen tedavisi gördüm 10 ocakta da ovitrella vuruldum ve çok şiddetli bel ve alt karın ağrım var ve kasıklarım çok ağrıyor önceki günler bu kadar ağrım olmamıştı bir de karnım acayip şişti benzer durumu yaşayanlar var mı aranizda bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden

Herkese merhaba; ben adet sonrası 5 gün klomen tedavisi gördüm 10 ocakta da ovitrella vuruldum ve çok şiddetli bel ve alt karın ağrım var ve kasıklarım çok ağrıyor önceki günler bu kadar ağrım olmamıştı bir de karnım acayip şişti benzer durumu yaşayanlar var mı aranizda bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden
cok bilgili degilim. yumurta catladi mi diye bi daha kontrol etti mi dr? Bazen catlamayip kist de olabiliyor. Ama cogunlukla catlar yani 3 yumurta buyudugunde daha cok agrim olmustu tekte pek bisey olmadi diyebilirim alakasi var mi bilmem ama oyle siddetli degil.. Ama baya bi kisi o donem yamisti boyle sen gibi agrili diye. Siddetliyse cidden dr a gorunmen daha iyi biz ne desek yanlis yonlendirme olur.. Bazi kisiler daha agrili adet donemi gecirir misal belki onun gb kisisel biseydir insallah tabi. 3 gun sonra kan tahlili yaptirabilirsin bi de . 9 gun olmus. Rabbim hayirlisini versin.

Meraba canım bende ovitrelle vurulduktan bir gün sonra aşırı karın ağrısı kasık ağrısı yaşadım oturup kalkamıyorum hareket edemiyordum o derece 3-5 saat sonra geçti şuan bı sıkıntı yok sanırım catladigi için ağrılı oldu diye düşünüyorum

Merhaba.Bende 14 ocakta aynı iğneden vuruldum.Hatta şimdi herkes neler yaşamış araştırıyorum ama bende öyle çok bi ağrı olmadı.Arada sağ kasık bazen sol kasıkta ağrı oluyo hatta batma gibi diyebilirim ama karnım şiş bugün belimde ağrıyor.

Merhaba.Bende 14 ocakta aynı iğneden vuruldum.Hatta şimdi herkes neler yaşamış araştırıyorum ama bende öyle çok bi ağrı olmadı.Arada sağ kasık bazen sol kasıkta ağrı oluyo hatta batma gibi diyebilirim ama karnım şiş bugün belimde ağrıyor.
Merhabalar test yaptınız mı peki kaçıncı gününüz bugün? Bende test yaptım negatif zaten adet ağrısı yaşıyorum neredeyse bir haftadır sanırım bugün yarın olurum. Ama benimde karında şişlik ve bel ağrım olmuştu iğneden kaynaklı sanırım.

Merhabalar test yaptınız mı peki kaçıncı gününüz bugün? Bende test yaptım negatif zaten adet ağrısı yaşıyorum neredeyse bir haftadır sanırım bugün yarın olurum. Ama benimde karında şişlik ve bel ağrım olmuştu iğneden kaynaklı sanırım.
Test yapmadım çoğunlukla 15.günden sonra yapmayı öneriyorlar tabi okuduğum kadarıyla doktorum herhangi bir bilgi vermedi bu konuda.Ben 14 ocakta iğne vuruldum o günü de sayarsam bugün 13. Günüm.Siz kaçıncı günde test yaptınız?

Test yapmadım çoğunlukla 15.günden sonra yapmayı öneriyorlar tabi okuduğum kadarıyla doktorum herhangi bir bilgi vermedi bu konuda.Ben 14 ocakta iğne vuruldum o günü de sayarsam bugün 13. Günüm.Siz kaçıncı günde test yaptınız?
Ben doktorumun verdiği tarihte yaptım canım 12 günde ama maalesef negatif çıktı 🥺

Ben mi yanlış anladim igne olali 16 gün olmamis mi?🙄
İğne gününü sayarsak 16 canım yoksa 15 ama yarın normal adet günüm kimisi geç oluyormuş iğneden dolayı bakalım yarın da olmazsam bir daha bakacağım insan hayal kırıklığına uğramak istemiyor ama.

Ben doktorumun verdiği tarihte yaptım canım 12 günde ama maalesef negatif çıktı 🥺
İnşallah sağlıkla bizede nasip olur🙏12.günü neye dayanarak dedi acaba benim kafam karıştı adet günlerimden ötürü.Ama test yapmayı istiyorum bi yandan da korkuyorum.Direk kan tahlili mi versem diye düşünüyorum🤦🏻‍♀️

İnşallah sağlıkla bizede nasip olur🙏12.günü neye dayanarak dedi acaba benim kafam karıştı adet günlerimden ötürü.Ama test yapmayı istiyorum bi yandan da korkuyorum.Direk kan tahlili mi versem diye düşünüyorum🤦🏻‍♀️
İgne gününü saymak mi gerekiyor yoksa sonraki gün mü onu bende tam bilmiyorum ama okuduğum yorumlara göre iğneden bir sonraki günü sayiyormusuz. Bence yarın kan tahlili verebilirsin canım ve inşallah güzel haberlerini verirsin ❤️

İgne gününü saymak mi gerekiyor yoksa sonraki gün mü onu bende tam bilmiyorum ama okuduğum yorumlara göre iğneden bir sonraki günü sayiyormusuz. Bence yarın kan tahlili verebilirsin canım ve inşallah güzel haberlerini verirsin ❤️
Kar yağdığı için gidemedim canım maalesef yoksa gitmek istedim ama erken mi diye de düşündüm sağolsun doktorum hiçbir şey demedi bana 🥲

Aslında 15 günden sonra daha iyi canım ama tabiki sen bilirsin insan dayanamiyor 🤣🤣🤣 ben dayanamam istim doktorum söylemese bile gider yapardım 12 gün 🤣

Valla ben testlere de küsmüştüm hem gebelik hem de ovülasyon bayaa yaptığım için 😁evde bir tane bile bırakmamışım
İnsan test yapıp negatif görünce artık test falan da yapmak istemiyor canım, Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin bizlere de ❤️

İğne gününü sayarsak 16 canım yoksa 15 ama yarın normal adet günüm kimisi geç oluyormuş iğneden dolayı bakalım yarın da olmazsam bir daha bakacağım insan hayal kırıklığına uğramak istemiyor ama.
Test yaptin mi peki canim? Varsa zaten silikte olsa çıkar

Back