A asbak25 Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2022 75 11 18 29 Pazartesi 21:35 Konu Sahibi Konu Sahibi asbak25 #1 Ovitrella vurulmam lazım ama bulamıyorum erzurumda oturuyorum bildiğiniz yer var mı yakın iller de olur
Ovitrella vurulmam lazım ama bulamıyorum erzurumda oturuyorum bildiğiniz yer var mı yakın iller de olur
H hanim hanim Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2022 69 6 16 21 Pazartesi 21:55 Konu Sahibi Konu Sahibi asbak25 #2 Ben de yakın zamanda çok aradım. Kaldığım yerde depolara hatta başka illere dahi sordum ama bulamadım. En sonunda arkadaşım kendi kullanmadığı iğnesini verdi. Bulabilirseniz bizi de haberdar ederseniz çok sevinirim
Ben de yakın zamanda çok aradım. Kaldığım yerde depolara hatta başka illere dahi sordum ama bulamadım. En sonunda arkadaşım kendi kullanmadığı iğnesini verdi. Bulabilirseniz bizi de haberdar ederseniz çok sevinirim
I imren1941 Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2023 23 2 6 33 Bugün 17:41 Konu Sahibi Konu Sahibi asbak25 #3 Evet bende ariyorum eskisehirden farkli sehirleri de ariyorum ama bulamiyorum bulan varsa yazabilir mi?
Evet bende ariyorum eskisehirden farkli sehirleri de ariyorum ama bulamiyorum bulan varsa yazabilir mi?