Ovitrella 2.Deneme Ocak ayım Sonucum Pozitif🤰🐣🥰❤️🙏

Can’ım bende çatlatma iğnesinin 10.günü yani bugün dayanamayıp test yaptım iğne etkisi ile de olsa pozitif görürüm diye bekliyordum ama önce negatif çıktı sonra ekleyeceğim fotodaki gibi çıktı bana çok umut oldun acaba var mıdır bende de

Önceki yazıya eklenmemiş bu şekilde canm bi bakar mısın

Eklentiler

• 126DFDD0-CA40-4698-A0EF-D0EB092B51DF.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 142
Günaydın kızlar bu gün iğne vuruldugum gün hariç 13. Gün sabah erken gebelik testi yaptım negatif acaba sonra pozitife dönermi

Bende 30 Aralık'ta ovitrella oldum yarım test yaptırmam laizm ama korkuyorum biraz daha bekliycem ikinci kullanisism ins Allah'ım bana da ve isteyen herkese nasip eder

Bende 30 Aralık'ta ovitrella oldum yarım test yaptırmam laizm ama korkuyorum biraz daha bekliycem ikinci kullanisism ins Allah'ım bana da ve isteyen herkese nasip eder
Mrb lar henüz yapmadım çok korkuyorum ya .12. Günüm bugün biraz daha beklemeyi düşünüyorum
merhaba.bende 29 aralık'ta iğne oldum bugün sabah kaset test yaptım negatif çıktı.olsa çıkardı dimi testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…