Ovitrele

Canım ne durumdasın, devam etti mi lekelenme?
Canım ne durumdasın? Benim biliyosun bu güne kadar belirtim yoktu iğnenin 13.günüydü bugün ve bu sabaha kadar testler negatifti ama bugün hem kasık batması hem göğüs ağrım başladı bide beyaz renkte akıntım vardı akşamüstü eve gelince awox ve days doctor adında iki gebelik testi yaptım cooook silik vardı sanki yada ben görmek istediğim için gördüm ama yapmışken ovalüsyon da yaptım ve pike yakın çıktı yaaa normalde daha önceki gebeliklerimde de ovalüsyon koyu çıkardı bilemedim ya yada adet mi olacam acaba ovalüsyon testi özellikle kafamı karıştırdı

canım inşAallah hayırlı sonuçlar alırsın sen gonapetyle iğne oldun değilmi bende ovitrelle bulamadım aynı işi görüyosa niye uğraştırıholar bizi anlamadım

Canım ben var gibi hissediyorum sende ya:)) ayrıca belirtilerimiz tıpatıp aynı. Benim de sabah çok silik çizgi çıktı erken gebelik, yarın 13. gün, yine yapıcam bakalım. Sen kan verecek misin? Ben aşılama olduğum için kan testi günüm var her halükarda gidip bir vereceğim, ovulasyon da gebelikte koyu çıkıyor diyorlar valla evde olsa yapardım ama yok

Benim düne kadar belirtim yoktu da dünden beri kasık batmam var belkide adet belirtisi bilmiyorum kan vermem ya testte net görene kadar

Yapmıyorum ya kendimi strese sokmayayım diye adet günümü bekleyeceğim kendime söz verdim bir gün geçmeden yapmayacağım. Sende durumlar ne?
Benim de catlamadan sonraki 12. Asilamadan sonraki 11. Gun. Kaset test negatif. Erken gebelikte sanki uine hayalet cizgi goruyorum ya da teste ozgu bisey bilkiyorum. Yarin gidip kan testi verecegim sanirim test gunumdu. Ama olsa belirgin cikardi herhalde ya, regl gunum cumartesi

İnşallah pozitife döner

Ben de 12. gün yaptım test, negatifti. Keza sonuç da negatif oldu. Ocak ayında tekrar deniyor olacağım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…