bugün 100 eczane aradımBen 50-60 eczane aradıktan sonra buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 100 eczane aradımBen 50-60 eczane aradıktan sonra buldum
yarın öyle yapıcam inşAllahTüp bebek merkezi gibi bir yerin çevresindeki eczanelere bakın. Ben de eczane eczane gezdikten sonra tüp bebek merkezinin yanındaki eczanede bulmuştum
Canım ne durumdasın, devam etti mi lekelenme?Tüp bebek merkezi gibi bir yerin çevresindeki eczanelere bakın. Ben de eczane eczane gezdikten sonra tüp bebek merkezinin yanındaki eczanede bulmuştum
Günlük ped taktım bugün, sürekli de kontrol ediyorum zaten manyak oldum. Gün sonunda günlük ped çok çok silik kahverengi leke olmuştu. Hiç peçeteye silince bir şey gelmiyor amaCanım ne durumdasın, devam etti mi lekelenme?
Canım ne durumdasın? Benim biliyosun bu güne kadar belirtim yoktu iğnenin 13.günüydü bugün ve bu sabaha kadar testler negatifti ama bugün hem kasık batması hem göğüs ağrım başladı bide beyaz renkte akıntım vardı akşamüstü eve gelince awox ve days doctor adında iki gebelik testi yaptım cooook silik vardı sanki yada ben görmek istediğim için gördüm ama yapmışken ovalüsyon da yaptım ve pike yakın çıktı yaaa normalde daha önceki gebeliklerimde de ovalüsyon koyu çıkardı bilemedim ya yada adet mi olacam acaba ovalüsyon testi özellikle kafamı karıştırdıCanım ne durumdasın, devam etti mi lekelenme?
canım inşAallah hayırlı sonuçlar alırsın sen gonapetyle iğne oldun değilmi bende ovitrelle bulamadım aynı işi görüyosa niye uğraştırıholar bizi anlamadımCanım ne durumdasın? Benim biliyosun bu güne kadar belirtim yoktu iğnenin 13.günüydü bugün ve bu sabaha kadar testler negatifti ama bugün hem kasık batması hem göğüs ağrım başladı bide beyaz renkte akıntım vardı akşamüstü eve gelince awox ve days doctor adında iki gebelik testi yaptım cooook silik vardı sanki yada ben görmek istediğim için gördüm ama yapmışken ovalüsyon da yaptım ve pike yakın çıktı yaaa normalde daha önceki gebeliklerimde de ovalüsyon koyu çıkardı bilemedim ya yada adet mi olacam acaba ovalüsyon testi özellikle kafamı karıştırdı
Canım ben var gibi hissediyorum sende ya:)) ayrıca belirtilerimiz tıpatıp aynı. Benim de sabah çok silik çizgi çıktı erken gebelik, yarın 13. gün, yine yapıcam bakalım. Sen kan verecek misin? Ben aşılama olduğum için kan testi günüm var her halükarda gidip bir vereceğim, ovulasyon da gebelikte koyu çıkıyor diyorlar valla evde olsa yapardım ama yokCanım ne durumdasın? Benim biliyosun bu güne kadar belirtim yoktu iğnenin 13.günüydü bugün ve bu sabaha kadar testler negatifti ama bugün hem kasık batması hem göğüs ağrım başladı bide beyaz renkte akıntım vardı akşamüstü eve gelince awox ve days doctor adında iki gebelik testi yaptım cooook silik vardı sanki yada ben görmek istediğim için gördüm ama yapmışken ovalüsyon da yaptım ve pike yakın çıktı yaaa normalde daha önceki gebeliklerimde de ovalüsyon koyu çıkardı bilemedim ya yada adet mi olacam acaba ovalüsyon testi özellikle kafamı karıştırdı
test yapıyor musun hiç? yerleşme gibi duruyor seninki yaaGünlük ped taktım bugün, sürekli de kontrol ediyorum zaten manyak oldum. Gün sonunda günlük ped çok çok silik kahverengi leke olmuştu. Hiç peçeteye silince bir şey gelmiyor ama
Yapmıyorum ya kendimi strese sokmayayım diye adet günümü bekleyeceğim kendime söz verdim bir gün geçmeden yapmayacağım. Sende durumlar ne?test yapıyor musun hiç? yerleşme gibi duruyor seninki yaa
Benim düne kadar belirtim yoktu da dünden beri kasık batmam var belkide adet belirtisi bilmiyorum kan vermem ya testte net görene kadarCanım ben var gibi hissediyorum sende ya:)) ayrıca belirtilerimiz tıpatıp aynı. Benim de sabah çok silik çizgi çıktı erken gebelik, yarın 13. gün, yine yapıcam bakalım. Sen kan verecek misin? Ben aşılama olduğum için kan testi günüm var her halükarda gidip bir vereceğim, ovulasyon da gebelikte koyu çıkıyor diyorlar valla evde olsa yapardım ama yok
Benim de catlamadan sonraki 12. Asilamadan sonraki 11. Gun. Kaset test negatif. Erken gebelikte sanki uine hayalet cizgi goruyorum ya da teste ozgu bisey bilkiyorum. Yarin gidip kan testi verecegim sanirim test gunumdu. Ama olsa belirgin cikardi herhalde ya, regl gunum cumartesiYapmıyorum ya kendimi strese sokmayayım diye adet günümü bekleyeceğim kendime söz verdim bir gün geçmeden yapmayacağım. Sende durumlar ne?
benim de kasık batmalarım azaldı. Testte de bişey yok. umudum azalıyor benim ya..Benim düne kadar belirtim yoktu da dünden beri kasık batmam var belkide adet belirtisi bilmiyorum kan vermem ya testte net görene kadar
İnşallah pozitife dönerBenim de catlamadan sonraki 12. Asilamadan sonraki 11. Gun. Kaset test negatif. Erken gebelikte sanki uine hayalet cizgi goruyorum ya da teste ozgu bisey bilkiyorum. Yarin gidip kan testi verecegim sanirim test gunumdu. Ama olsa belirgin cikardi herhalde ya, regl gunum cumartesi
Canim verdin mi testAmin . Bulunmayan bir iğneymiş gerçekten 1 hafta aramıştık anlaştınız bir eczacı ile konuşun grupları var onların sorsun gruba çıkan olursa haber verirler
Şimdi verdim canım ama idrar negatif bakalım tüp bebek için rapor araştırıyorum neler lazım diyeCanim verdin mi test
Senib kacinci asilama canim? 3 muydu? Benim daha 1 asilma daha gecirmem gerekecek tup bebek icin. Keske direkt baslayabilsem.Şimdi verdim canım ama idrar negatif bakalım tüp bebek için rapor araştırıyorum neler lazım diye
Canım umudun azalmasın bir arkadaşımda aşılama yapmıştı evde test yaptı çıkmadı aynı gün kan verdi 120 gibi ne değer çıktı yani testlere de güven olmuyorbenim de kasık batmalarım azaldı. Testte de bişey yok. umudum azalıyor benim ya..
Canim keske ya. Koyulasma bekliyordum ana goremedim maalesef bakalim yarin belli olurCanım umudun azalmasın bir arkadaşımda aşılama yapmıştı evde test yaptı çıkmadı aynı gün kan verdi 120 gibi ne değer çıktı yani testlere de güven olmuyor
Birşey sorabilir miyim bende klomen kullandım bu ay ve yarın doktor kontrolum var eğer buyuduyse yumurta iğne vurulacagim çatlatma iğnesi zor bulunuyor diyolar ve fiyatı ne kadar acabaCanim keske ya. Koyulasma bekliyordum ana goremedim maalesef bakalim yarin belli olur