Ovitrele

Ben galiba adet oldum aslında daha 4 gün vardı ama, seni bekletmeyeyim dedi herhalde… çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş
Hadi ya uzuldum ilk asilama miydi acaba ilaclardan mu erken oldu? Dogru zaman bu ay degilmis demek ki lutfen umudunu kaybetme bir sonraki ay olur

Merhaba çatlatma iğnesini 26 kasım da olmuştum bende takipteydm seni progestan kullanıyor muydun
Adetim devam etmiyor bu arada. Sabah peçeteye gelmişti ben de hemen ped taktım. Bu saat oldu bir daha gelmedi. Şaşkınım ben de valla ne oluyorsa vücutta

Test yapmış mıydın aşılamadn 10 gün sonra yerleşme olabiliyormuş
Yok yapmadım, doktor salı gününden önce yapma demişti. Asıl adet günüm de perşembe aslında. Gün bir bitsin de bakayım, bugün dediğin gibi tam 10.gün

Yok yapmadım, doktor salı gününden önce yapma demişti. Asıl adet günüm de perşembe aslında. Gün bir bitsin de bakayım, bugün dediğin gibi tam 10.gün
Evet Salı günü çağırmıştı doktor beni de kan tahlili için . Şuan varsa çıkar mı bilmiyorum zaten

Evet Salı günü çağırmıştı doktor beni de kan tahlili için . Şuan varsa çıkar mı bilmiyorum zaten
Beklemek en doğrusu, inşallah salı günü pozitif sonucu öğrenirsiniz belki benim için de işler tersine döner belli mi olur

İnşallah adet olmak için çok erken gibi geldi bana
Normalde de çok düzenlidir adetim. Daha önce aşılama yapmadan da klomen+çatlatma iğnesi olmuştum, o zaman da günü değişmemişti. O yüzden sabah çok şaşırdım zaten. Ama hala devamı gelmedi

Normalde de çok düzenlidir adetim. Daha önce aşılama yapmadan da klomen+çatlatma iğnesi olmuştum, o zaman da günü değişmemişti. O yüzden sabah çok şaşırdım zaten. Ama hala devamı gelmedi
Ben şunu merak ediyorum tüp bebek 5. Gün embriyo bile transfer edildiğinde 6. Gün beta 30 filan oluyor yani bu demek oluyor ki sperm ve yumurtanın birleşmesinden yaklaşık 11. 12 Gün sonra beta yükseliyor. aşılama da nasıl görünsün 9. Günde yahut 10 da 11. Gün çok az beta ile öğrenilir bence bilmiyorum yanlış mıyım

Yok 9. 10.gün çok erken zaten. Bir de aşılamada çatlatma iğnesi hcg içerdiği için erken test yapmanın o dezavantajı var, iğneden dolayı pozitif gibi görünebiliyor. İğne etkisi 10-12 gün arasında geçiyor demişti bana doktor. O yüzden 12.günden önce test yapma diyor zaten

Ben napıcam peki pazartesi günü kan ver yim diyorum

26 kasım da mı oldunuz iğneyi? bide hangi marka yaptınız testi? Bazı testlerin algısı düşük oluyor.

Pazartesi 13.gün aynen varsa çıkar ben kan vermem büyük ihtimalle çünkü testte görmeden vermek istemiyorum

Hayirlisi olsun insallah, ben de asilama oldum bu ay 7. gunum. Siz catlatma tedavisi mi?

Aşılama yaptıran arkadaşlarım test günü bekleyenler kaçıncı gününüz? Belirtileriniz neler ?

Aşılama günü dahil 9. Günü bitirdim bugün bugün başlayan bir kasık ağrısı oluştu batma gibi bir his özellikle . Ayakta çok kaldığımda artıyor

Benimde oturup kalktıkça kasık ağrım oluyor adet ağrısına benzer

Senin kaçıncı günün peki

Aynı gün olmuşuz

Hayır 3. Aşılamam ilk aşılamam tutmuştu düşük yaşadım sizin?

ovitrelle nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum hiç bir yerde kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…