- 17 Mart 2012
- 5.242
- 1.449
Hadi ya uzuldumBen galiba adet oldumaslında daha 4 gün vardı ama, seni bekletmeyeyim dedi herhalde… çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş
Evet ilk aşılamamdı. Aynen kısmet değilmiş inşallah bir daha denerizHadi ya uzuldumilk asilama miydi acaba ilaclardan mu erken oldu? Dogru zaman bu ay degilmis demek ki lutfen umudunu kaybetme bir sonraki ay olur
Hayır vermemişti doktorumMerhaba çatlatma iğnesini 26 kasım da olmuştum bende takipteydm seni progestan kullanıyor muydun
Anladım canım rabbim en kısa vakitte kucağımızı doldursunHayır vermemişti doktorum
Adetim devam etmiyor bu arada. Sabah peçeteye gelmişti ben de hemen ped taktım. Bu saat oldu bir daha gelmedi. Şaşkınım ben de valla ne oluyorsa vücuttaMerhaba çatlatma iğnesini 26 kasım da olmuştum bende takipteydm seni progestan kullanıyor muydun
Test yapmış mıydın aşılamadn 10 gün sonra yerleşme olabiliyormuşAdetim devam etmiyor bu arada. Sabah peçeteye gelmişti ben de hemen ped taktım. Bu saat oldu bir daha gelmedi. Şaşkınım ben de valla ne oluyorsa vücutta
Yok yapmadım, doktor salı gününden önce yapma demişti. Asıl adet günüm de perşembe aslında. Gün bir bitsin de bakayım, bugün dediğin gibi tam 10.günTest yapmış mıydın aşılamadn 10 gün sonra yerleşme olabiliyormuş
Evet Salı günü çağırmıştı doktor beni de kan tahlili için . Şuan varsa çıkar mı bilmiyorum zatenYok yapmadım, doktor salı gününden önce yapma demişti. Asıl adet günüm de perşembe aslında. Gün bir bitsin de bakayım, bugün dediğin gibi tam 10.gün
Beklemek en doğrusu, inşallah salı günü pozitif sonucu öğrenirsinizEvet Salı günü çağırmıştı doktor beni de kan tahlili için . Şuan varsa çıkar mı bilmiyorum zaten
İnşallah adet olmak için çok erken gibi geldi banaBeklemek en doğrusu, inşallah salı günü pozitif sonucu öğrenirsinizbelki benim için de işler tersine döner belli mi olur
Normalde de çok düzenlidir adetim. Daha önce aşılama yapmadan da klomen+çatlatma iğnesi olmuştum, o zaman da günü değişmemişti. O yüzden sabah çok şaşırdım zaten. Ama hala devamı gelmediİnşallah adet olmak için çok erken gibi geldi bana
Ben şunu merak ediyorum tüp bebek 5. Gün embriyo bile transfer edildiğinde 6. Gün beta 30 filan oluyor yani bu demek oluyor ki sperm ve yumurtanın birleşmesinden yaklaşık 11. 12 Gün sonra beta yükseliyor. aşılama da nasıl görünsün 9. Günde yahut 10 da 11. Gün çok az beta ile öğrenilir bence bilmiyorum yanlış mıyımNormalde de çok düzenlidir adetim. Daha önce aşılama yapmadan da klomen+çatlatma iğnesi olmuştum, o zaman da günü değişmemişti. O yüzden sabah çok şaşırdım zaten. Ama hala devamı gelmedi
Yok 9. 10.gün çok erken zaten. Bir de aşılamada çatlatma iğnesi hcg içerdiği için erken test yapmanın o dezavantajı var, iğneden dolayı pozitif gibi görünebiliyor. İğne etkisi 10-12 gün arasında geçiyor demişti bana doktor. O yüzden 12.günden önce test yapma diyor zatenBen şunu merak ediyorum tüp bebek 5. Gün embriyo bile transfer edildiğinde 6. Gün beta 30 filan oluyor yani bu demek oluyor ki sperm ve yumurtanın birleşmesinden yaklaşık 11. 12 Gün sonra beta yükseliyor. aşılama da nasıl görünsün 9. Günde yahut 10 da 11. Gün çok az beta ile öğrenilir bence bilmiyorum yanlış mıyım
Bende bugün 3.
Ben napıcam peki pazartesi günü kan ver yim diyorum
26 kasım da mı oldunuz iğneyi? bide hangi marka yaptınız testi? Bazı testlerin algısı düşük oluyor.
Pazartesi 13.gün aynen varsa çıkar ben kan vermem büyük ihtimalle çünkü testte görmeden vermek istemiyorum
Hayirlisi olsun insallah, ben de asilama oldum bu ay 7. gunum. Siz catlatma tedavisi mi?
Aşılama yaptıran arkadaşlarım test günü bekleyenler kaçıncı gününüz? Belirtileriniz neler ?
Aşılama günü dahil 9. Günü bitirdim bugün bugün başlayan bir kasık ağrısı oluştu batma gibi bir his özellikle . Ayakta çok kaldığımda artıyor
Benimde oturup kalktıkça kasık ağrım oluyor adet ağrısına benzer
Senin kaçıncı günün peki
Aynı gün olmuşuz
Hayır 3. Aşılamam ilk aşılamam tutmuştu düşük yaşadım sizin?
Ben Manisa da bulmuştum kendim Balıkesir de oturuyorum bulamayınca Manisa ya gittikovitrelle nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum hiç bir yerde kızlar
ooo canım ya Allah kimseyi bu yolda oyalamasınBen Manisa da bulmuştum kendim Balıkesir de oturuyorum bulamayınca Manisa ya gittik
Amin . Bulunmayan bir iğneymiş gerçekten 1 hafta aramıştık anlaştınız bir eczacı ile konuşun grupları var onların sorsun gruba çıkan olursa haber verirlerooo canım ya Allah kimseyi bu yolda oyalamasın
teşekkür ederim yarın tekrar sorucamAmin . Bulunmayan bir iğneymiş gerçekten 1 hafta aramıştık anlaştınız bir eczacı ile konuşun grupları var onların sorsun gruba çıkan olursa haber verirler
Ben 50-60 eczane aradıktan sonra buldumBen Manisa da bulmuştum kendim Balıkesir de oturuyorum bulamayınca Manisa ya gittik
Tüp bebek merkezi gibi bir yerin çevresindeki eczanelere bakın. Ben de eczane eczane gezdikten sonra tüp bebek merkezinin yanındaki eczanede bulmuştumovitrelle nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum hiç bir yerde kızlar