Ovitrele

Ben 28 kasımda yaptırdım yani 9.gün diyebiliriz bugün. Adet belirtileri yaşıyorum farklı bir belirtim yok. Sizin var mı?
Ben de 29 kasimda yaptirmistim goguslerimde hassasiyet vardi su an acimaya basliyorlar iyice adet oncesi de hep boyle olurum ama verilen progestanla da ilgili olabilir valla kafam karisik

Ben de 29 kasimda yaptirmistim goguslerimde hassasiyet vardi su an acimaya basliyorlar iyice adet oncesi de hep boyle olurum ama verilen progestanla da ilgili olabilir valla kafam karisik
Bana progestan vermedi doktorum ama aynı şeyler bende de var. birebir adet belirtilerim var, olacak gibiyim

Dur bakalim umutsuzluga kapilmayalim hemen ya :/ test yaptim bugun igne etkisi gecmis ignenin 10. Gunu
Ben de iğneyi 26sı gece oldum, ama hiç test yapmadım daha çok strese girmeyeyim diye doktor salı günü hamilelik testi yapabilirsin demişti, benim adet başlangıcım perşembe gözüküyor, inşallah sabredebilirsem bekleyeceğim persembeden önce yapmayacağım

Ben de sali veya carsamba kan testi vermeliyim ama oncesinde yine bi testle takip ediyorum duramadim

Ben de sali veya carsamba kan testi vermeliyim ama oncesinde yine bi testle takip ediyorum duramadim

Ay mukerrer yorum olmus pardon

Dur bakalim umutsuzluga kapilmayalim hemen ya :/ test yaptim bugun igne etkisi gecmis ignenin 10. Gunu
Erken genelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal test mi? Normal test ise görünmez belki çatlatma iğnesi etkisi ama erken gebelik testinde görünebilir hâlâ, benimkisi tüp bebek taze transfer 3. Gün embriyosu, iğnenin 10,11,12. Günleri sonradan çizgi çıktı yarım saat kırkbeş dk. içerisinde, iğnenin 11. Günü kan testi de verdim tamamen ölçmek amaçlı, 3,6 çıktı beta değerim bu değerin çatlatma iğnesinden kaldığını düşünüyorum ben yada bu prodoctor marka testte bir hata var sürekli çizgi çıkarıyor testleri ekliyorum bir bakın

Eklentiler

• IMG_4583.jpeg
    142,6 KB · Görüntüleme: 13
45 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın. İlk 10 dkda çıkıyorsa dikkate alın. İnşallah tutmuştur transferiniz dua edicem sizin için, evet ben bir de yarın erken testle deneyeyim haklısınız belki kaset olduğu için negatifleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…