İnşallah canım test yaptın mı hiçİnşallah emeklerinizin karşılığını alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım test yaptın mı hiçİnşallah emeklerinizin karşılığını alırız canım
Yok yapmicam canım adet gecikmesi olursa yapacağımİnşallah canım test yaptın mı hiç
Anladım canım adet tarihin nedirYok yapmicam canım adet gecikmesi olursa yapacağım
Ayın 13 ü canım senin ?Anladım canım adet tarihin nedir
Ben 28 kasımda yaptırdım yani 9.gün diyebiliriz bugün. Adet belirtileri yaşıyorum farklı bir belirtim yok. Sizin var mı?Aşılama yaptıran arkadaşlarım test günü bekleyenler kaçıncı gününüz? Belirtileriniz neler ?
Evet çatlatma iğnesi amin hepimizin hakkında inşallahHayirlisi olsun insallah, ben de asilama oldum bu ay 7. gunum. Siz catlatma tedavisi mi?
Oturup kalktıkça kasık ağrısı oluyor hafiften adet sancısına benziyorBen 28 kasımda yaptırdım yani 9.gün diyebiliriz bugün. Adet belirtileri yaşıyorum farklı bir belirtim yok. Sizin var mı?
Benim de aynıOturup kalktıkça kasık ağrısı oluyor hafiften adet sancısına benziyor
Ben de 29 kasimda yaptirmistim goguslerimde hassasiyet vardi su an acimaya basliyorlar iyice adet oncesi de hep boyle olurum ama verilen progestanla da ilgili olabilir valla kafam karisikBen 28 kasımda yaptırdım yani 9.gün diyebiliriz bugün. Adet belirtileri yaşıyorum farklı bir belirtim yok. Sizin var mı?
Bana progestan vermedi doktorum ama aynı şeyler bende de var. birebir adet belirtilerim var, olacak gibiyimBen de 29 kasimda yaptirmistim goguslerimde hassasiyet vardi su an acimaya basliyorlar iyice adet oncesi de hep boyle olurum ama verilen progestanla da ilgili olabilir valla kafam karisik
Dur bakalim umutsuzluga kapilmayalim hemen ya :/ test yaptim bugun igne etkisi gecmis ignenin 10. GunuBana progestan vermedi doktorum ama aynı şeyler bende de var. birebir adet belirtilerim var, olacak gibiyim
Ben de iğneyi 26sı gece oldum, ama hiç test yapmadım daha çok strese girmeyeyim diye doktor salı günü hamilelik testi yapabilirsin demişti, benim adet başlangıcım perşembe gözüküyor, inşallah sabredebilirsem bekleyeceğim persembeden önce yapmayacağımDur bakalim umutsuzluga kapilmayalim hemen ya :/ test yaptim bugun igne etkisi gecmis ignenin 10. Gunu
Ben de sali veya carsamba kan testi vermeliyim ama oncesinde yine bi testle takip ediyorum duramadimBen de iğneyi 26sı gece oldum, ama hiç test yapmadım daha çok strese girmeyeyim diye doktor salı günü hamilelik testi yapabilirsin demişti, benim adet başlangıcım perşembe gözüküyor, inşallah sabredebilirsem bekleyeceğim persembeden önce yapmayacağım
Ne kaldı şunun şurasında az daha sabırBen de sali veya carsamba kan testi vermeliyim ama oncesinde yine bi testle takip ediyorum duramadim
Ben de sali veya carsamba kan testi vermeliyim ama oncesinde yine bi testle takip ediyorum duramadimBen de iğneyi 26sı gece oldum, ama hiç test yapmadım daha çok strese girmeyeyim diye doktor salı günü hamilelik testi yapabilirsin demişti, benim adet başlangıcım perşembe gözüküyor, inşallah sabredebilirsem bekleyeceğim persembeden önce yapmayacağım
Erken genelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal test mi? Normal test ise görünmez belki çatlatma iğnesi etkisi ama erken gebelik testinde görünebilir hâlâ, benimkisi tüp bebek taze transfer 3. Gün embriyosu, iğnenin 10,11,12. Günleri sonradan çizgi çıktı yarım saat kırkbeş dk. içerisinde, iğnenin 11. Günü kan testi de verdim tamamen ölçmek amaçlı, 3,6 çıktı beta değerim bu değerin çatlatma iğnesinden kaldığını düşünüyorum ben yada bu prodoctor marka testte bir hata var sürekli çizgi çıkarıyor testleri ekliyorum bir bakınDur bakalim umutsuzluga kapilmayalim hemen ya :/ test yaptim bugun igne etkisi gecmis ignenin 10. Gunu
45 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın. İlk 10 dkda çıkıyorsa dikkate alın. İnşallah tutmuştur transferiniz dua edicem sizin için, evet ben bir de yarın erken testle deneyeyim haklısınız belki kaset olduğu için negatifleştiErken genelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal test mi? Normal test ise görünmez belki çatlatma iğnesi etkisi ama erken gebelik testinde görünebilir hâlâ, benimkisi tüp bebek taze transfer 3. Gün embriyosu, iğnenin 10,11,12. Günleri sonradan çizgi çıktı yarım saat kırkbeş dk. içerisinde, iğnenin 11. Günü kan testi de verdim tamamen ölçmek amaçlı, 3,6 çıktı beta değerim bu değerin çatlatma iğnesinden kaldığını düşünüyorum ben yada bu prodoctor marka testte bir hata var sürekli çizgi çıkarıyor testleri ekliyorum bir bakın
27kasımda vuruldum26 kasım da mı oldunuz iğneyi? bide hangi marka yaptınız testi? Bazı testlerin algısı düşük oluyor.
Ben galiba adet oldum aslında daha 4 gün vardı ama, seni bekletmeyeyim dedi herhalde… çok üzüldüm ama kısmet böyleymişBen de sali veya carsamba kan testi vermeliyim ama oncesinde yine bi testle takip ediyorum duramadim
Merhaba çatlatma iğnesini 26 kasım da olmuştum bende takipteydm seni progestan kullanıyor muydunBen galiba adet oldum aslında daha 4 gün vardı ama, seni bekletmeyeyim dedi herhalde… çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş