Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benimde bugün iğneden sonra 10.günüm ilk 5 gün testlerim silikti sonra 5.ve 6. Gün negatifti sonra tekrar silik çıktı bu sabaha kadar ama akşam tekrar yaptım negatifti birde hiç belirtim yok muhtemelen tutmadı benim ilk tedavimdiMerhabalar bugün ovitrele iğnesi sonrası 10.günüm test yaptım negatifti sorum şu ne zaman pozitif gördünüz
Yine ben öyle düşünme belki 5/6 da ki idrarın seyrelmişti o yüzden öyle gördün bence senin etki daha yeni gitti iğnenin o negatifte o hüzden. Tutmamasını düşünmen için erken dahaMerhaba canım benimde bugün iğneden sonra 10.günüm ilk 5 gün testlerim silikti sonra 5.ve 6. Gün negatifti sonra tekrar silik çıktı bu sabaha kadar ama akşam tekrar yaptım negatifti birde hiç belirtim yok muhtemelen tutmadı benim ilk tedavimdi
Bende bugün 3.Konuyu takipteyim, benim de ignenin 8. Gunu ve testlerim silik
Ben napıcam peki pazartesi günü kan ver yim diyorumMerhaba canım benimde bugün iğneden sonra 10.günüm ilk 5 gün testlerim silikti sonra 5.ve 6. Gün negatifti sonra tekrar silik çıktı bu sabaha kadar ama akşam tekrar yaptım negatifti birde hiç belirtim yok muhtemelen tutmadı benim ilk tedavimdi
26 kasım da mı oldunuz iğneyi? bide hangi marka yaptınız testi? Bazı testlerin algısı düşük oluyor.Merhabalar bugün ovitrele iğnesi sonrası 10.günüm test yaptım negatifti sorum şu ne zaman pozitif gördünüz
Pazartesi 13.gün aynen varsa çıkar ben kan vermem büyük ihtimalle çünkü testte görmeden vermek istemiyorumBen napıcam peki pazartesi günü kan ver yim diyorum
Hayirlisi olsun insallah, ben de asilama oldum bu ay 7. gunum. Siz catlatma tedavisi mi?Bende bugün 3.
Aşılama günü dahil 9. Günü bitirdim bugün bugün başlayan bir kasık ağrısı oluştu batma gibi bir his özellikle . Ayakta çok kaldığımda artıyorAşılama yaptıran arkadaşlarım test günü bekleyenler kaçıncı gününüz? Belirtileriniz neler ?
Benimde oturup kalktıkça kasık ağrım oluyor adet ağrısına benzerAşılama günü dahil 9. Günü bitirdim bugün bugün başlayan bir kasık ağrısı oluştu batma gibi bir his özellikle . Ayakta çok kaldığımda artıyor
Senin kaçıncı günün pekiBenimde oturup kalktıkça kasık ağrım oluyor adet ağrısına benzer
Aşılamayı sayarsam 9Senin kaçıncı günün peki
Aynı gün olmuşuzAşılamayı sayarsam 9
İlk aşılamanız mıAynı gün olmuşuz
Hayır 3. Aşılamam ilk aşılamam tutmuştu düşük yaşadım sizin?İlk aşılamanız mı
Anladım sebepsiz infertilite miHayır 3. Aşılamam ilk aşılamam tutmuştu düşük yaşadım sizin?
Eşimin sperm sayısı bir tık az ve yavaş bende de yumurta ile ilgili bir sorun tam var mı bilmiyorumAnladım sebepsiz infertilite mi
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırız canımEşimin sperm sayısı bir tık az ve yavaş bende de yumurta ile ilgili bir sorun tam var mı bilmiyorum