Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acele etmişsin canım iğneyi falan bilmem ama regline 1 gün kala falan baktır en erken
yok canım olsaydı çıkardı ben iğneden 10 gün sonra yaptırdım negatifti
4 gün sonrada adet olmuştum.
zaten iğneden 14 gün sonra adet olunuyor yani şu durumda 3 gün kalmış ortalama adet sürene
normalde gebelik adete 1 hafta varken öğrenildiğine göre.....
ama dilerim seninki geç döllenme falan olmuştur inş adet olmazsın bi test daha yaptırırsın ve gebe olduğunu öğrenirsin.
ALLAH DERMANIMIZI VERMİŞ ÇOK ŞÜKÜR AMA ÇOKTA ARATMASIN İNŞ.
. Bebişin olsaydı çıkardı gibime geliyor. arkadaşın dediği gibi eğer bebiş yoksa çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet oluyorsun. Her şeyin hayırlısı.Canını sıkma. Ben üç kez klomen ve ovitrelle kullandım olmadı. Son ay başka bir doktorum sadece klomen kullan ve kontrole falan da gelme dedi. Kısmet bu aya imiş. Şimdi 7 haftalık hamileyim. Darısı en yakın zamanda sana ve senin gibi bebiş isteyenlere. Moralini bozma.
merhaba kızlar ovitrelle iğneden sonra yani bugun tam 11. günüm idi dayanamadım hastaneye gittim kan verdirdim..ve sonucum 0,5 çıktı( olsaydı çıkarmıydı..ben acele ettiğim mi cıkmadı cevap verir misiniz?
teşekkür ederim cevap ıcın canım... inş. gec döllenme olur ben hala bır umut beklicem.....hayırlısı olsun..14 gün sayarsam iğneden sonra adet tarihi bugun olmam gerekiyordu..ama olmadım karnımı görsen 4 aylık hamile dersin nasıl şiş hayırlısı olsun kısmetımızde ne varsa artık
canım erken yaptırmıssın sanki. bende haziranın 11 rinde iğne oldum 13 gün sonra beta hcg yaptırdım çok ümitliydim sonuç negatif çıktı çok üzülmüştüm dr 4 gün sonra tekrar yaptır dedi yaptırdım ve pozitif çıktı şu anda 6 hafta 5 günlük hamileyim rabbim inşallah sanada nasip etsin ama kesin sonucu öğrenene kadar ilişkiden uzak dur canım