How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ovilletre çatlatma iğnesi olanlar yardımmmm

Orkmav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
121
28
98
48
Kızlar ben 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum dayanamadım 3.gununde test 26.8 çıktı 4gun snr 6.15 çıktı düşmesi gebelik ihtimalini kaldırıyor dimi , ltf yyardim etsin bilgisi olan

Kızlar ben 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum dayanamadım 3.gununde test 26.8 çıktı 4gun snr 6.15 çıktı düşmesi gebelik ihtimalini kaldırıyor dimi , ltf yyardim etsin bilgisi olan
canim ignenin etkisinden degerin yuksek cikmis olabilir ignenin etkisi gecince degerin de dusmus muhtemelen

Evet buradan okudum bazılarının iyice yükselmiş sonuç pozitif okuyunca benim değerlere düşünce ümitsizliğe kapıldım tşk ederim canım

Çok erken yapmışsın.14 gün yada adet tarihinde yapsan daha net sonuç alırdınu sonuç seni çok yanoltacak.bende 10 11 günlerde yaptım pozitifti ama 19.gün adet zamanı yaptığımda sıfırlanmıştı.neticede iğnede hamilelik hormonu var

Çok erken yapmışsın.14 gün yada adet tarihinde yapsan daha net sonuç alırdınu sonuç seni çok yanoltacak.bende 10 11 günlerde yaptım pozitifti ama 19.gün adet zamanı yaptığımda sıfırlanmıştı.neticede iğnede hamilelik hormonu var
Evet öyleymiş tşkler adetini bekleyecek sağol canım

Hayir kaldirmiyor... çok erken yapmissiniz once vucut ilacin etkisini atacak sonra hamilelik oluşursa hcg hormonu artacak umudunuzu kaybetmeyin inşallah hamilesinizdir. 10.gunu bekleyin..

Ben catlatma ignesinden sonra testin pozitif cikacagini bildigim icin sirf cift cizgi gorim diye esime artistlik yapmistim :) bak cift cizgi cikicak diye igneyi vurulali 2 gun olmuştu. Gebelik testi bariz negatiiif çikmisti. :) bazilari hemen atiyor sanirim ya da cok dusuk seyrediyor..

Ben catlatma ignesinden sonra testin pozitif cikacagini bildigim icin sirf cift cizgi gorim diye esime artistlik yapmistim :) bak cift cizgi cikicak diye igneyi vurulali 2 gun olmuştu. Gebelik testi bariz negatiiif çikmisti. :) bazilari hemen atiyor sanirim ya da cok dusuk seyrediyor..
Canım hakkimiza hayırlısı bende demek pozitif görmek için test yaptım :))) inşallah sonrasından pozitif görürüm canım herkese nasip eder hayırlısıyla bekleyecek hafta kadar

Canım hakkimiza hayırlısı bende demek pozitif görmek için test yaptım :))) inşallah sonrasından pozitif görürüm canım herkese nasip eder hayırlısıyla bekleyecek hafta kadar

Çok kafaya takmamaya çalişn.. olacagi varsa herturlu oluyor :)

12.06.2018 de çatlatma iğnesi vuruldum.19.06.2018 de kan testi yaptım 11.21 çıktı tabi bana doktor bu bilgiyi vermediği için iğnede hormon var demediği için ağladım çok sevindim tesadüfen hemşireyi gördüm hastanede çalıştığım için. bu iğne etkisi olabililir bekle diğince çok kötü oldum.adetime 9 gün var büyük ihitmalle düşecek değer. akıntım var kasığımda ağrı ve belimde ağrı var ama artık güvenmiyorum.iş ortamımda çalışanlarda sevindi sora salak gibi kaldım bu haberden sora.2 senedir uğraşıyorum yoruldum bırakıcam yoksa gebelik...

Ben de dün iğnenin 6.gününde başka bir hastalık yüzünden mecburen kan verdim. 17,5 çıktı. Kadın doğum doktoru, gebelik olabilir, çünkü genelde iğnenin etkisi bu zamanda 10 un altına düşer ama ümitlenmeyelim dedi. Ama burada yazılanları günlerdir okuduğum için asla gebelik ihtimali düşünemiyorum.

DEVLET HASTANESİNE Mİ YOKSA ÖZELE Mİ GİDİOSUNUZ.çok zoruma gitti hiç ümit yokmuş gibi söyledi asla çalıştığım hastaneye devam etmicem devletteyim.özel hastane öneren var mı? istanbul içi.

doktorunuz sizi uyardı mı yani bilgilendirdi mi bu i-ğnede bu hormon var dikkat edin vs gibi.ben buna çok öfkelendim.bilmiodum böyle bişe olcağını.bi anda 11.21 görünce şok oldum.tabi sonrası hüsran

doktorunuz sizi uyardı mı yani bilgilendirdi mi bu i-ğnede bu hormon var dikkat edin vs gibi.ben buna çok öfkelendim.bilmiodum böyle bişe olcağını.bi anda 11.21 görünce şok oldum.tabi sonrası hüsran
Özele gidiyorum ben. Doktorum uyarmamıştı bu konuda. Adet gününde test yapalım demişti sadece. Ben sağdan soldan duymuştum bu durumu. Şimdi tatildeyim, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden acillik olunca test yapıldı.

Yine de siz pozitif düşünün. Değer düşse bile gebelik varsa tekrar yükselecek. Daha erken.

o zman adetim geçince test yaptırim artık dimi? ama sabır konusunda yetersizim ben.kafam hep orda nasıl beklicem bilmiyorum olmadığını bilsem bari işime verebilirdim kendini şuan konsantrede olamıyorum işime.başkalrını bilmiyorum ama beni bu durum çok yıprattı benim gibi olan çözüm bulan yok mu?

Ben de dün iğnenin 6.gününde başka bir hastalık yüzünden mecburen kan verdim. 17,5 çıktı. Kadın doğum doktoru, gebelik olabilir, çünkü genelde iğnenin etkisi bu zamanda 10 un altına düşer ama ümitlenmeyelim dedi. Ama burada yazılanları günlerdir okuduğum için asla gebelik ihtimali düşünemiyorum.
şuan kaçıncı günündesin cnm tekrar test yaptın mı kan?

o zman adetim geçince test yaptırim artık dimi? ama sabır konusunda yetersizim ben.kafam hep orda nasıl beklicem bilmiyorum olmadığını bilsem bari işime verebilirdim kendini şuan konsantrede olamıyorum işime.başkalrını bilmiyorum ama beni bu durum çok yıprattı benim gibi olan çözüm bulan yok mu?
Benim de aklım hep orada. Seni çok iyi anlıyorum ama en doğrusu beklemek diyor herkes. Tekrar yanlış sonuçla karşılaşmamak için sabretmek zorundayız.

Back