- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Biliyrm askim seninki hep aklimda zatn sagol cnm bnm13 gün sonra
Sende gör hemen çift çizgilerini inşlhhBiliyrm askim seninki hep aklimda zatn sagol cnm bnm
Merhaba hamile kaldığınız ay hangi günleri değerlendirdiniz yardımcı olursanız sevinirimSende gör hemen çift çizgilerini inşlhh
İki koyu çizginin olduğu gece tek ilişki. Ama ilişkiden önce kaşığımda batma falan başladı anladım ovulasyondan emin oldum.Merhaba hamile kaldığınız ay hangi günleri değerlendirdiniz yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkür ederim cevabınız için peki iki koyu çizginin öncesinde ilişki olmuşmuyduİki koyu çizginin olduğu gece tek ilişki. Ama ilişkiden önce kaşığımda batma falan başladı anladım ovulasyondan emin oldum.
Yok Can'ım sonrasında da olmadı öncesinde de olmadı. Ben kızımda geç döllenme yüzünden çok panik olmuştum. Bunda hamile kaldığım zamandan emin olmak istedimYani ovulasyon
çok teşekkür ederim cevabınız için peki iki koyu çizginin öncesinde ilişki olmuşmuydu
Nasip işi gerçekten. Ben bu ay olmaz diye yaptım oldu şükürAllah tamamına erdirsin inşallah sanırım ikinci bebeğiniz benimde 26 aylık bir oğlum var şimdi ikincisi için çabalıyoruz bu 5.ayım ovulasyon testindede ikinci ayım allah ne zaman nasip ederse inşallah
Ya Bebek geri diyen Dr oldu. Yok başı geri yok karnı geri . Dr keseyi baya sonra gördü kalp atışını geç duyduk hep stres . Kızımın maşallahı var şimdi ama geç döllenme kabustuRizeli-53 gec dollenmeden dolayi nasil bi sorun yasamistiniz acaba?
Çok geçmiş olsun. Bel ağrım oldu benimde aşırı ve kaşıkta batma. Vücut Ağrı'm olduAyrica belirtileriniz nelerdi bu ay bn de suphelenyrm hamilelikten asiri bel agrim var normal mi acaba 2ay once kurtaj olmak zorunda kaldm bebegimin kalp atisini alamadkRizeli-53
Bunda 5+6 da duydum çok şükür. Bebek'te Bi problem olmuyor ama Dr adamı deli ediyor işte. Bencede sen benim gibi yap aynı stresi yaşamaAllah bagislasin kizinizi ayni stresi 10. haftaya kadar yasadm her hafta kalp atisi umuduyla gttm eve aglayarak dondum bnm ilk gebeligim oldugu icn hmn olsun istyrm o yuzden tek gece tek degerlendireym diyemedm sansimi arttirmak adina daha cok denedm simdi kac haftaliksnz duydunuz mu kalp atisini bn doktora bi daha ki gebeligimde gec gitmeyi dusunyrm iki hafta. stres olmiyaym ilk gidiste duyarm belki kalp atisini diyeRizeli-53
İnşlh hamilesindir Can'ım . Kaç gün var bataBel agrisi korkuttu bni acaba belim guclenmedi mi daha diye bata var daha bakalm hayirlisiRizeli-53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?