• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovilasyon testinde pozitiften kac gun sonra idrar testi yaptiniz?:))

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Arkadaslar ovi. Test pozitif olduktan ne kadar sonra idrar testi yaptiniz?
Ne kadar sonra cikar?:))))

Merhaba hamile kaldığınız ay hangi günleri değerlendirdiniz yardımcı olursanız sevinirim
İki koyu çizginin olduğu gece tek ilişki. Ama ilişkiden önce kaşığımda batma falan başladı anladım ovulasyondan emin oldum.

Yani ovulasyon
İki koyu çizginin olduğu gece tek ilişki. Ama ilişkiden önce kaşığımda batma falan başladı anladım ovulasyondan emin oldum.
çok teşekkür ederim cevabınız için peki iki koyu çizginin öncesinde ilişki olmuşmuydu

Yani ovulasyon

çok teşekkür ederim cevabınız için peki iki koyu çizginin öncesinde ilişki olmuşmuydu
Yok Can'ım sonrasında da olmadı öncesinde de olmadı. Ben kızımda geç döllenme yüzünden çok panik olmuştum. Bunda hamile kaldığım zamandan emin olmak istedim

Allah tamamına erdirsin inşallah sanırım ikinci bebeğiniz benimde 26 aylık bir oğlum var şimdi ikincisi için çabalıyoruz bu 5.ayım ovulasyon testindede ikinci ayım allah ne zaman nasip ederse inşallah

Allah tamamına erdirsin inşallah sanırım ikinci bebeğiniz benimde 26 aylık bir oğlum var şimdi ikincisi için çabalıyoruz bu 5.ayım ovulasyon testindede ikinci ayım allah ne zaman nasip ederse inşallah
Nasip işi gerçekten. Ben bu ay olmaz diye yaptım oldu şükür

Ayrica belirtileriniz nelerdi bu ay bn de suphelenyrm hamilelikten asiri bel agrim var normal mi acaba 2ay once kurtaj olmak zorunda kaldm bebegimin kalp atisini alamadk Rizeli-53 Rizeli-53

Allah bagislasin kizinizi ayni stresi 10. haftaya kadar yasadm her hafta kalp atisi umuduyla gttm eve aglayarak dondum bnm ilk gebeligim oldugu icn hmn olsun istyrm o yuzden tek gece tek degerlendireym diyemedm sansimi arttirmak adina daha cok denedm simdi kac haftaliksnz duydunuz mu kalp atisini bn doktora bi daha ki gebeligimde gec gitmeyi dusunyrm iki hafta. stres olmiyaym ilk gidiste duyarm belki kalp atisini diye Rizeli-53 Rizeli-53

Allah bagislasin kizinizi ayni stresi 10. haftaya kadar yasadm her hafta kalp atisi umuduyla gttm eve aglayarak dondum bnm ilk gebeligim oldugu icn hmn olsun istyrm o yuzden tek gece tek degerlendireym diyemedm sansimi arttirmak adina daha cok denedm simdi kac haftaliksnz duydunuz mu kalp atisini bn doktora bi daha ki gebeligimde gec gitmeyi dusunyrm iki hafta. stres olmiyaym ilk gidiste duyarm belki kalp atisini diye Rizeli-53 Rizeli-53
Bunda 5+6 da duydum çok şükür. Bebek'te Bi problem olmuyor ama Dr adamı deli ediyor işte. Bencede sen benim gibi yap aynı stresi yaşama

Back