Ovilasyon testi

uzjsisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
16
2
1
25
Adetimin bitiminden hemen sonra başladım ovilasyon testine 9 gunekadar silik cizgiydi 10 gunde t cizgisi azicik koyulastigindan yumurtlama diye dusunerek degerldridim o gunu ertesi gun 11 gunde gene yaptim o daha koyuydu digerinden o gunude degerlendirdim ve bugun yani 12.gunde sabah 7 bucukta yaptim silik cikti ne biliyim bianda çatlamış diye umutlanmak istemedim belki cok erken yaptim diye düşünerek 9 bucukta gene yaptim yine silik çıkmasiyla aklim bulandi heo takvime gore yaoardim ilkdefa ovilasyon testi kulaniyorum ne oldugunu anlamadim emjn olmak icin sise sorayim dedim basiniza boyle bisi geldimi veya bilginiz varsa soylermisiniz nedir bu sizce çatlamişmı

Eklentiler

• 1000034343.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu pik değil canım henüz pik olmamış. Test yapmaya devam et. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyulukta olmalı yada T daha koyu olmalı.

Değerlendire değerlendire bir hal olduk yaavalla yoruldum ben

Valla aynen ya ama içimde hep bi umut beni sadece sürekli adet olmak yordu vucuduma gore hareket etmek belirtilere aldanıp hamileyim yanılgısı yıpratı
Bizi o abuk subuk testler de yoruyor, bir bakıyorsun pozitif bir bakıyorsun negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…