Önceki testlerini görelim canım. Yumurtlama olup olmadığını söyle
Önceki testlerini görelim canım. Yumurtlama olup olmadığını söyleyebiliriz
Evet canım pikMerhaba bu pik midir
Bugunu yapamadim yarinı degerlendiricemde çatlamışsa gerek var mı dahaÇatlamış yumurtanız bugünü de değerlendirin siz
Evet o sonradan kurudu 10 gun az koyuydu 11 gunden az neti ama degerlendirdim evetAma 10.gün kurumuş pik gibi de duruyor. O an çekseydin daha net anlardık. Ama zaten değerlendirmişsin
24 saat canlı kalabilir yumurta tam çatladığı saati bilmiyoruz ama gebelik ihtimali olabilir yarın daBugunu yapamadim yarinı degerlendiricemde çatlamışsa gerek var mı daha
Bugunude degerlendiririm bakalim daha neler olucak24 saat canlı kalabilir yumurta tam çatladığı saati bilmiyoruz ama gebelik ihtimali olabilir yarın da
Valla aynen ya ama içimde hep bi umut beni sadece sürekli adet olmak yordu vucuduma gore hareket etmek belirtilere aldanıp hamileyim yanılgısı yıpratıDeğerlendire değerlendire bir hal olduk yaavalla yoruldum ben
Bizi o abuk subuk testler de yoruyor, bir bakıyorsun pozitif bir bakıyorsun negatifValla aynen ya ama içimde hep bi umut beni sadece sürekli adet olmak yordu vucuduma gore hareket etmek belirtilere aldanıp hamileyim yanılgısı yıpratı
Aynen yaBizi o abuk subuk testler de yoruyor, bir bakıyorsun pozitif bir bakıyorsun negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?