- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam cok karisti arkadaslar dun kizarmaya başladı diye sevinirken bugun siliklesmeye basladi hicnirsey anlamadim neden boyle oldu![]()
Dün 18 e çektiğim resim18 in rengi tam foto atarmisin dün yumutlama gördüm ama
Canım daha pik noktası olmamış.Kafam cok karisti arkadaslar dun kizarmaya başladı diye sevinirken bugun siliklesmeye basladi hicnirsey anlamadim neden boyle oldu![]()
En alttakinide yeni yaptim yani bugun 2 tane yaptim18 in rengi tam foto atarmisin dün yumutlama gördüm ama
Evet duzensz malesfCanım daha pik noktası olmamış.
Normalde adetin düzensiz midir ?
Tam pik olması için ikisinin de koyu olması gerekiyor. Ya da daha koyu olması lazım.
O yüzden hala pik noktasını görememişsin canım.Evet duzensz malesf
Tamam cok iyi olur bu arada cok saolasin cvp verdigin icinO yüzden hala pik noktasını görememişsin canım.
Benim bu ay ki pik olan testimi sana eklim resim olarak istersen örnek olabilir. Ya da yaptıkça bana sa özelden atabilirsin. Bende yapıyorum kendime takipEki Görüntüle 2644391
Rica ederim canımTamam cok iyi olur bu arada cok saolasin cvp verdigin icin![]()
Sey dicem bde bugun oglen 1 de yaptim silik cikti 3 te yaptim en sonkini gene rengi koyulasmaya durmusO yüzden hala pik noktasını görememişsin canım.
Benim bu ay ki pik olan testimi sana eklim resim olarak istersen örnek olabilir. Ya da yaptıkça bana sa özelden atabilirsin. Bende yapıyorum kendime takipEki Görüntüle 2644391
Aminnn cumlemize insaAllahRica ederim canım
Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
Bize de bebiş versin
Günde 1 defa yapsan yeter.Sey dicem bde bugun oglen 1 de yaptim silik cikti 3 te yaptim en sonkini gene rengi koyulasmaya durmusnekadar uyuz bi durum
Böyle olunca teste devam etmek gerekiyor bırakmadan pik oluyor tekrarKafam cok karisti arkadaslar dun kizarmaya başladı diye sevinirken bugun siliklesmeye basladi hicnirsey anlamadim neden boyle oldu![]()
Tesekkur ederimBöyle olunca teste devam etmek gerekiyor bırakmadan pik oluyor tekrar
Evet bekliyorumGünde 1 defa yapsan yeter.
Sıvı alımını kesiyorsun dimi 2 saat öncesinden