Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim bazen oyle olabiliyorMerhaba arkadaşlar ,reglim bittikten sonra ovilasyon testi yaptım. Reglimin bitiş tarihinden itibaren 6,7,8. Günler de çift çizgi çıktı. Üst üste 3 gün normal mıdır ?? Resim ekledim. Eki Görüntüle 2597423
Ne kadar zamandir bebek istegi varanladım hayırlısı olsun
![]()
Evlendiğimden itibaren. 1 buçuk yıldırNe kadar zamandir bebek istegi var![]()
Bizimde 2 yildir. bir negatif tup bebek denememiz var Rabbim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder insallah hayirli saglikli evlatlar verir bizlere tez vakitte insallahEvlendiğimden itibaren. 1 buçuk yıldır![]()
Amin allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunuBizimde 2 yildir. bir negatif tup bebek denememiz var Rabbim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder insallah hayirli saglikli evlatlar verir bizlere tez vakitte insallah![]()
Amin canim yok duymadim ne ki oAmin allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunuinş bizim de olur. Adem elmasını duydun mu Mekke’den getiriliyor. Onu deniycem bende.
Nasıl degil anlamadımBunlar çift çizgi demek degilki
ewet diğerlerinde hiç çizik bile yok.7.test yazan pik bence hatta 8.test daha silik gibi
Araştır netten. İçini kırıp yiyorsunAmin canim yok duymadim ne ki o
Arastirayim canim. Rabbim yuzumuzu guldursunAraştır netten. İçini kırıp yiyorsunBalla birlikte.
Aminnn inşArastirayim canim. Rabbim yuzumuzu guldursun![]()
1. Testleri yarim saat snra resim cekmeyiniz şuan günler gectgi icin dagilms koyu duruyorNasıl degil anlamadım
Ama diğerlerin CD hiç çizgi çıkmadı bu 3 ‘ün de çöktü ilginç. Devam ediyorum testlere bakıcam hangi gün ben de merak ettim.T cizgisi henüz çok belirmemiiş çok koyu olması gerekiyormuş