Ovilasyon testi yapıp hamile kalan varmı?

kalene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
31
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar ,eczanelerde satılan bu test ile hesaplayıp hamile kalan varmı yani doğru zamanı buluyormu gerçekten?Benim adetim bazen düzensiz geliyor ve bebek düşünüyoruz bu ay olmadı inşş bidahakine:) düzgün hesaplamak için almayı düünüyorum vede yorumlarınızı bekliyorum..:)

kesinlikle tavsiye ediyorum cnm
ben teste 2. çizgiyi gördüğüm gün birlikte olduk
biz sadece 2 gün birlikte olduk şimdi 4 aylık hamileyim
yanlız teste silikte olsa 2. çizgiyi görürsen birlikte ol, bazı testlerde çok net kırmızı olmuyo ama silikte olsa ovulasyon zamanın gelmiş demektir.

inşallah sende sonuç alırsın cnm

yumurtlama gününü buluyor tatlm.ben 13.gün yapmaya başladım testleri 15.gün de 2.çizgiyi silik görünce umudum kırılmıştı ama 16.gün 2.çizgi 1.den daha koyuyduben de görünce çook mutlu oldum.bakalım bu ayın 14ü gibi bebişin de olup olmadığını görücez.inş.gebelik testi de çift çizgi olur

Son düzenleme:
Ben aldım test bu ay ramazan diye çok çalışma olmaz yapmıyayım dedim sonra dayanamadım yumurtlama beklediğim gün 1tane yaptım ki normlade 8-11 olması lazım ama tek çizgi 10unda bu normalmi:s adet düzenim 30günde bir normalde geçen ay 2 gün gecikti o yüzden şaşırdım . şimdi karnımda batma var ama test negatifffff yarın tekrarmı yapsam yoksa yurmurtlamam günüm farklımı ya anlamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offfffff yardım edin nolur

ben calista isimli tükrükle yapılan ovulasyon testinden aldım tavsiye etmiyorum..anlaması çok zor.idrarla yapılan testlerden aldım onları deniycem....

arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum bebeğimi önce rabbime sonrada vesile olduğu için predictör gebelik testine borçluyum versidiğini paranın tam karşılığını alıyosunuz benle beraber 4 kişi daha hamile kaldı bu testle %99 garanti veriyor rahatsızlığınız yoksa şükürler olsun denediğim ay hamile kaldım

ben de aldım bu testten.galenik marka(5 test ve 1 adet de gebelik testi hediyeli).
adet dönemim bitince yapmaya başlıcam.
ben de düzensiz adet görüyorum tabloyu iyice inceleyip hagi gün yapmaya başlıcamı belirlemeye çalışıcam ve başlıcam.
düzensiz adet görenler ne zaman başladı acaba yapmaya ?

düzensiz regl dönemleri olan bi kişi için 5 adet test yetersiz ...regl döngün ortalama kaç günse diyelimki 30 gün 14 çıkar öyle hesapla ...

ayrıca bende aldım 17 adet ....12. gün başladım bugün 16 gün hala çok silik bir çizgiden ibaret bu testte iki çizgi kalınlığının eşit olmasına dikkat edilecekmiş....

ayrıca bende aldım 17 adet ....12. gün başladım bugün 16 gün hala çok silik bir çizgiden ibaret bu testte iki çizgi kalınlığının eşit olmasına dikkat edilecekmiş....

evet cnm yetmeyeceğini bende düşünüyorum.tekrar alırım eczaneden devam ederim.hayırlısıyla bebiş yakalarız inş. bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…