ovilasyon test i kullananlar

benimde dün cok koyuydu bugun biraz daha sönük. markası neydi testin. ayriyetten periyodk takvimdende takip ediyorum.takvime göre 2 gun sonra yumurtlama günüm.bakalım test ıkı gun sonra aynı renk olucakmı

ovula benim testim. okuduguma göre yumurtlamaya yaklastıkca ıkıncı cızgı koyulasacak. benim bigün koyu bigün silik.herhalde senin yumurtlama ya gec oluyor yada testte problem var.

Ne kadar zamandır istiyordunuz canım?
cnm biz 2,5 yıldır evliyiz temmuzda düşünmeye başladık o ay hamile kaldım snra maalesef düştü bebeğim snra bir adet dönemi korundum ve tekrar ovulasyon testi kullandım adetim düzensizdi ve ekimde yine hamile kaldım ama oda düştü bnde kan pıhtılaşması var ama doktorum tekrar dene bir sıkıntın yok dedi şimdi tekrar istiyorum hayırlısı

cnm biz 2,5 yıldır evliyiz temmuzda düşünmeye başladık o ay hamile kaldım snra maalesef düştü bebeğim snra bir adet dönemi korundum ve tekrar ovulasyon testi kullandım adetim düzensizdi ve ekimde yine hamile kaldım ama oda düştü bnde kan pıhtılaşması var ama doktorum tekrar dene bir sıkıntın yok dedi şimdi tekrar istiyorum hayırlısı
Inşallah en kisa zamanda bebegin i saglikoz kucağına alırsın cnm.

İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız benimde 16 ay oldu herşey normal bi sorun yok ama olmuyor acaba dedim gününümü tutturamıyoruz onun için bu ay aldım bugün iki çizgiyi gördüm ayrıca iki parmagın arasında uzayan akıntıda oldu bugun

Inşallah en kisa zamanda bebegin i saglikoz kucağına alırsın cnm.
çok tşk cnm inş hepimiz allaha bırakın kızlar rabbm vereceği zmanı biliyor bakın ben hamile kalabiliyorum ama daha iki bebeğimde kalp atışını duyamadan düştü sakın üzülmeyin bol bol dua ve tevekkül demek ki bnmde zamanı değil ki allah nasip etmiyor ;)

Canım benim teyzemin gelininde de vardı kan pıhtılaşması dogum yapana kadar hergün kendisi igne yapıyordu, inşallah hamile kalırsın saglıklı sıhatli kucagına alırsın

Canım benim teyzemin gelininde de vardı kan pıhtılaşması dogum yapana kadar hergün kendisi igne yapıyordu, inşallah hamile kalırsın saglıklı sıhatli kucagına alırsın
evet cnm bnde 2. de vuruyordum ama yine gelişmedi doktorum o sağlıklı bebeğin gelişmesini sağlar sağlıksız olduğu için düştü sennbebeğin dedi bir kez daha deneyeceğiz eğer olmazsa yine düşerse detaylı teste girecek doktorum :(

Back