• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVİLASYON HAKKİNDA BİLGİSİ OLAN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damra1409

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
45
21
8
27
Kizlar merhabaa :)
Simdi dün esimle korunmasiz iliski oldu fakat bugun ovilasyon testinde iki cift cizgi oldu sanirim yumurtlama oldu fakat dun birliktelik oldugu icin bugun iliski olmalimi nasil olmali
Ovilasyon takibiyle hamile kalan arkadaslar yazarsa cok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-17-21-10-31-210_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-12-17-21-10-31-210_com.instagram.android.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar merhabaa :)
Simdi dün esimle korunmasiz iliski oldu fakat bugun ovilasyon testinde iki cift cizgi oldu sanirim yumurtlama oldu fakat dun birliktelik oldugu icin bugun iliski olmalimi nasil olmali
Ovilasyon takibiyle hamile kalan arkadaslar yazarsa cok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Daha yumurtlama olmamış ama yakın

Bana yumurtlama gibi geldi cunku dun silikti bugun iyice belirginlesti o yüzden kafam karisti dr sorucaktim fakat aksam oldu soramadim bugunu degerlendiriyim mi yoksa yarinimi bilemedim

Bana yumurtlama gibi geldi cunku dun silikti bugun iyice belirginlesti o yüzden kafam karisti dr sorucaktim fakat aksam oldu soramadim bugunu degerlendiriyim mi yoksa yarinimi bilemedim
Siz yine de değerlendirin ama t çizgisinin en az c kadar koyu olması hatta daha koyu olması beklenir pik diyebilmek için. Yumurtlama henüz gerçekleşmemiş ama yakındır

Back
X