- 11 Temmuz 2020
- 96
- 21
- 38
- 38
- Konu Sahibi Harununozlemi
Kızlar adetim 7 gün sürüyo bugun 9. Gün ovilasyon testine başladım ve T çizgisi silik çıktı bu ne demek oluyor araştırdım ama kafam karıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama yok demekKızlar adetim 7 gün sürüyo bugun 9. Gün ovilasyon testine başladım ve T çizgisi silik çıktı bu ne demek oluyor araştırdım ama kafam karıştı
Silik çizgi çıkınca 48 içinde yumurtlama olacak diye birşey varmı peki ben silik çizginin hep çıktıgını bilmiyo dumİkinci çizgi hep çıkar ikisi de eşit koyulukta olacak o zaman yumurtlama olmak üzere demek. Değerlendirmeye başlamalısınız.
C kontrol, t test çizgisi. t çizgisi en az c çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama meydana geliyor demektir. O eşit koyu çizgiyi görünce 3gün üstüste ilişki öneriliyor.Kızlar adetim 7 gün sürüyo bugun 9. Gün ovilasyon testine başladım ve T çizgisi silik çıktı bu ne demek oluyor araştırdım ama kafam karıştı
Teşekkür ederimDaha var demek aynı koyulukta olunca pik oluyor bol şans
Teşekkür ederim sagolunC kontrol, t test çizgisi. t çizgisi en az c çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama meydana geliyor demektir. O eşit koyu çizgiyi görünce 3gün üstüste ilişki öneriliyor.
Rica ederim. İlk kez ovulasyon testi yapıyorsunuz sanırım. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız. Size tavsiyem siz benim gibi umudunuzu kaybetmeyin testlere devam edinTeşekkür ederim sagolun ☺
Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederimSelam canım iki çizgi her zaman olacak önemli olan t nin c ile aynı ya da t nin daha koyu olduğu günü değerlendirmek ve bu koyu çizgi Bir iki gün içinde silikleşir ona da çatlama denir ve koyu olduğu gün kadar ertesi gün ki silikleşen günü de değerlendirmek lazım. Kendi yumurtlama test örneğimi aşağı ekliyorum
Evet 7 aydır hamile kalamıyorum bundan önce kimyasal gebelik yaşadım geçen ay sogan kürü de yaptım 15 gün ama olmadı bide böyle deniyeyim dedim nasip inşallah Rabbim size de nasip etsinRica ederim. İlk kez ovulasyon testi yapıyorsunuz sanırım. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız. Size tavsiyem siz benim gibi umudunuzu kaybetmeyin testlere devam edin
Aminnnn inşallahEvet 7 aydır hamile kalamıyorum bundan önce kimyasal gebelik yaşadım geçen ay sogan kürü de yaptım 15 gün ama olmadı bide böyle deniyeyim dedim nasip inşallah Rabbim size de nasip etsin
Dün ve bugun T çizgisindeki koyulugu yakaladım bu iki günü de degerlendirdim yarın ı da mı degerlendirmem gerekiyo yani şimdiSelam canım iki çizgi her zaman olacak önemli olan t nin c ile aynı ya da t nin daha koyu olduğu günü değerlendirmek ve bu koyu çizgi Bir iki gün içinde silikleşir ona da çatlama denir ve koyu olduğu gün kadar ertesi gün ki silikleşen günü de değerlendirmek lazım. Kendi yumurtlama test örneğimi aşağı ekliyorum
Hani spermler canlı kalabiliyor ya iki gün degerlendirme yeterli degilmi kafam karıştıSelam canım iki çizgi her zaman olacak önemli olan t nin c ile aynı ya da t nin daha koyu olduğu günü değerlendirmek ve bu koyu çizgi Bir iki gün içinde silikleşir ona da çatlama denir ve koyu olduğu gün kadar ertesi gün ki silikleşen günü de değerlendirmek lazım. Kendi yumurtlama test örneğimi aşağı ekliyorum
Her sperm için geçerli değil canım o koyu olup silik olduktan sonda o haftayı bir gün değerlendir bir gün ara ver şeklinde yap canımHani spermler canlı kalabiliyor ya iki gün degerlendirme yeterli degilmi kafam karıştı
Koyuluk olduktan sonra bi test daha yaparsin aksam mesela silik cikarsa yumurta catliyomusSilik çizgi çıkınca 48 içinde yumurtlama olacak diye birşey varmı peki ben silik çizginin hep çıktıgını bilmiyo dum
Teşekkür ederim you tube de bildi veren bir kadın yumurtlamadan önceki gün ile sonraki üç günü ara vermeden degerlendirdim demiş de her gün her gün de çekilmiyoHer sperm için geçerli değil canım o koyu olup silik olduktan sonda o haftayı bir gün değerlendir bir gün ara ver şeklinde yap canım
Bu pek doğru değil canım sperm kalite ve hızı düşüyor gün aşırı daha iyiTeşekkür ederim you tube de bildi veren bir kadın yumurtlamadan önceki gün ile sonraki üç günü ara vermeden degerlendirdim demiş de her gün her gün de çekilmiyo![]()
Merak ettim kusura bakmayın siz ovilasyon testi ile hamile kaldınız mı bakalım dediginiz şekilde uyguladım ben şimdi adetimi beklicem inş. OlmamSelam canım iki çizgi her zaman olacak önemli olan t nin c ile aynı ya da t nin daha koyu olduğu günü değerlendirmek ve bu koyu çizgi Bir iki gün içinde silikleşir ona da çatlama denir ve koyu olduğu gün kadar ertesi gün ki silikleşen günü de değerlendirmek lazım. Kendi yumurtlama test örneğimi aşağı ekliyorum