• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon hakkında acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Harununozlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
96
21
38
38
Kızlar adetim 7 gün sürüyo bugun 9. Gün ovilasyon testine başladım ve T çizgisi silik çıktı bu ne demek oluyor araştırdım ama kafam karıştı

İkinci çizgi hep çıkar ikisi de eşit koyulukta olacak o zaman yumurtlama olmak üzere demek. Değerlendirmeye başlamalısınız.

Kızlar adetim 7 gün sürüyo bugun 9. Gün ovilasyon testine başladım ve T çizgisi silik çıktı bu ne demek oluyor araştırdım ama kafam karıştı
C kontrol, t test çizgisi. t çizgisi en az c çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama meydana geliyor demektir. O eşit koyu çizgiyi görünce 3gün üstüste ilişki öneriliyor.

Selam canım iki çizgi her zaman olacak önemli olan t nin c ile aynı ya da t nin daha koyu olduğu günü değerlendirmek ve bu koyu çizgi Bir iki gün içinde silikleşir ona da çatlama denir ve koyu olduğu gün kadar ertesi gün ki silikleşen günü de değerlendirmek lazım. Kendi yumurtlama test örneğimi aşağı ekliyorum

Eklentiler

• DSC_0137.webp
    DSC_0137.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 48
Selam canım iki çizgi her zaman olacak önemli olan t nin c ile aynı ya da t nin daha koyu olduğu günü değerlendirmek ve bu koyu çizgi Bir iki gün içinde silikleşir ona da çatlama denir ve koyu olduğu gün kadar ertesi gün ki silikleşen günü de değerlendirmek lazım. Kendi yumurtlama test örneğimi aşağı ekliyorum
Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim 🤗

Rica ederim. İlk kez ovulasyon testi yapıyorsunuz sanırım. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız. Size tavsiyem siz benim gibi umudunuzu kaybetmeyin testlere devam edin
Evet 7 aydır hamile kalamıyorum bundan önce kimyasal gebelik yaşadım geçen ay sogan kürü de yaptım 15 gün ama olmadı bide böyle deniyeyim dedim nasip inşallah Rabbim size de nasip etsin

Dün ve bugun T çizgisindeki koyulugu yakaladım bu iki günü de degerlendirdim yarın ı da mı degerlendirmem gerekiyo yani şimdi 🤔

Hani spermler canlı kalabiliyor ya iki gün degerlendirme yeterli degilmi kafam karıştı

Her sperm için geçerli değil canım o koyu olup silik olduktan sonda o haftayı bir gün değerlendir bir gün ara ver şeklinde yap canım
Teşekkür ederim you tube de bildi veren bir kadın yumurtlamadan önceki gün ile sonraki üç günü ara vermeden degerlendirdim demiş de her gün her gün de çekilmiyo 😄

Merak ettim kusura bakmayın siz ovilasyon testi ile hamile kaldınız mı bakalım dediginiz şekilde uyguladım ben şimdi adetimi beklicem inş. Olmam🤗

Back