• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovestin Krem

loveli

Rabbim koru yavrularımı
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
25.401
293
423
Diğer
ovestin krem kullanan var mı bebek istiyoruz kuruluk problemi yaşıyorum dr gitmeliyim ama ayağım gitmiyor sürekli hastalıklarla uğraşıyorum yeter ya bunalıma giriyorum artık

Canim benim biraz daha sabir başacağiz bunalima girersen olacaği da varsa olmaz..seninleyiz o kremi hiç bilmiyorum ama vazelin kullanmayi denedinmi..

canım kayganlaştırıcı kullanıyorum ama spermlere zarar verir mi bebek istiyoruz internette bir dr başvurdum bana ovestin kullan dedi rahatlıkla kullanabilirsin ben de rahatladım ama eşim kullandırmadı tahlil yapılmadı nasıl kullanırsın dedi ya var ya artık aklım hep orda acaba islandı mı niye ıslanmadı diye gleitgelen kullanıyorum am nereye kadar be arkadaşım hep bu kayganlaştırıcılrı mı kullanacağız demin dr randevu aldım bakalım ne diyecek

Canim benm belki aklin hep orda olduğu için olmuyor biraz rahat birak kendini bunalima girilecek bişey yok herkesin başina gelebilir kimi insanlar biraz daha şanssiz..doktora git gel de yine konuşuruz..beni habersiz birakma sevgiyle kal..

kuruluk bir iki defa olsa inan takmayacağım evlendiğimden beri neredeyse öyle olunca eşin bile geriliyor niye olmuyor diye kendimimi teselli edeyim onu mu haber veririm sevgiyle kal

1 yıl ıgeçti özgeceylancım şimdi dr geldim fitil verdi adetliyken gel tahlillere bakalım dedi bakalım ne olacak üff üfff keşke erkek olsaydım

düşünme öyle gibi zaman yeni evlilerde oluyor böyle vakalar herkesin başına geliyor ama utancında ya diyemiyor ya da doktora gitmiyor.Doktorun demekki ilgili bakalım ne olacak inşallah tez zamanda düzelir..

Back