Arkadaşlar psikolojik destek olarak terapi alıyorum şu sıra da bunun üzerine çalışıyorum nedenleri çocukluk çağından çok eleştirilme güven ortamında olmama , ihmal , kaygılı tutarsız aile ortamı, gördüğüm fiziksel ve psikolojik ağır şiddet …
Kendimi sürekli kusurlu eksik insanlardan beklentisi olan acaba ne düşünüyorlar yine eleştirilcem mi siye düşünen biriyim . Bunları herkes kendine itiraf edemezken ben böyle bi sitede paylaşıyorum . Gerçekten bunu yaşamayan sadece yargılar , takma kafana felan der dalga geçer .
Bunu yaşayan var ise bana destek olabilir misiniz ?
Sohbetler dinliyorum meditasyon ibadet yapıyorum bilinç altı temizle müzikleri dinliyorum . Bu problemi 1 aydır felan tam olarak farkettim .
Örneğin bir işle uğraşıyorum zihnim sürekli eksik görüyor eleştiriyor beni. . Sanki karşımda bir insan var ve yaptıklarımı beğenmiyor eksik bulacak gibi . Samimi sevilmicem , yalnızken başarılı olamıcam gibi hisler . Bunlar da beni çok düşünmeye sevk ediyor . Şöyle olsa şöyle derim bunu yaşarsam böyle yaparım gibi .
Lütfen bana yardımcı olun yaşayıp atlatan var mı bi umut ışığı var mı ? Yalnız mıyım ?