Over kisti

ceydosshh25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
5
0
1
45
Merhabalar..geçen aya kadar gayet düzenli adet görürken 10 gün kadar adetim geciktikten sonra ella adlı adet söktürücü ilacı aldım kullanmaya başladığımın ilk gün de jinekoloğa gittim doktor hanım ultrasondan baktı yumurtalığımda kist gördü basit bir kist olduğunu ilacı kullanıp adet olduktan sonra küçüleceğini ya da tamamen gidebileceğini söyledi . sonrasında tekrar kontrole gelmemi istedi. İlacı kullandım bitti 2-3 gün sonra adet oldum kanamam az oldu ve hafif siyah kan geldi. Adet bittikten sonra dün yine aynı doktora gittiğimde ultrasonda kistin yaklaşık 4,5 cm e geldiğini büyüme olduğunu ve hemen altında ufak bir kistin daha oluştuğunu söyledi. Adetimin ilk günde jasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım doktor ona devam etmemi söyledi, onu bitirince yine gel eğer halen küçülme olmazsa tümör testine göndeririz dedi. Ama kötü huylu olarak gözükmüyor rahat olun dedi. Gerçekten rahat olmalı mıyım çok korkuyorum ameliyatlık olursa rahmin alınırsa ya da kötü huylu olursa diye

Başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim . Ayrıca detaylı kontrol için renkli doppler ve Mr a girebilirsin orada kistin çeşidi görünebiliyor. Korkulacak bir şey değildir umarım kist her bayanda var artık doğum kontorle devam et aksatmadan ve başka doktora görünmeyide ihmal etme geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim öncelikle . Yarın Amerikan hastanesinde başka bir doktordan randevu aldım zaten bi arkadaşımın doktoru tavsiye üzerine gideceğim. Herhangi bir ağrım sızım şikayetim yok inşallah korkulacak bişey değildir yarın da umarım güzel haber alır buraya yazarım..

Bende o süreçlerden geçtim canım, olur olmaz testler yaptırma aklını karıştıracak doktorlar ticarete döküp her testi yapıyor çünkü , neyi hangi testi yapacağını mutlaka sor .. Bazen kullanılan doğum kontrol haplarının dozları düşük olması sebebiyle kiste etki etmeye bilir.. Benim kistim 5,5 cm di geçen ay doktora 3 cm e gerilediğini söyledi farklı bir hapa başladık . süreç uzun bazı kistler hemen kaybolur bazısı inatçıdıt uğraştırır. içini ferah tut , güzel haberlerini bekliyorum

Merhabalar başka bir jinekoloğa gittim ismi Alper Mumcu ve kesin anladım ki erkek jinekolog daha iyi beni çok rahatlattı boşuna endişelenmişim kistlerim basit kistmiş adet oldukça gidecekmiş rahat ol dedi bir de smear testi yaptı onu mutlaka yaptırmak gerekiyormuş sormadı bile şimdi onun sonucunu bekliyorum inşallah temiz çıkar

Cok sevindim Canım .. Biz bayanların hep karşılaşacagı şeyler maalesef Bende smear istiyorum kzlara yapılıyor değil mi basit birşey mi ??

Cok sevindim Canım .. Biz bayanların hep karşılaşacagı şeyler maalesef Bende smear istiyorum kzlara yapılıyor değil mi basit birşey mi ??
Smear testi cinsel yaşantısı olanlar için sadece çünkü sadece cinsel yolla kapılabilecek bir virüs çok basit 5 saniye sürüyo hiç canın acımıyo. bu arada onun da sonucu geldi çok şükür temiz çıktı

Merhaba renkli dopler derken vajinal ultrasyon yaparken ekrands renklerle göstermesmi oluyor? Bende dün doktora gittim daha dogrusu hastaneye orda vaninal ultrasyon yapildi orda ekrands renkli noktalar vardi. Siyah beyaz degildi yanis sadece sen onlarimi kastediyorsun? Onlarla dahami ne gorunuyor ne oldugu? Cevap verirsen cok sevinirim ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…