- 13 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi ceydosshh25
Merhabalar..geçen aya kadar gayet düzenli adet görürken 10 gün kadar adetim geciktikten sonra ella adlı adet söktürücü ilacı aldım kullanmaya başladığımın ilk gün de jinekoloğa gittim doktor hanım ultrasondan baktı yumurtalığımda kist gördü basit bir kist olduğunu ilacı kullanıp adet olduktan sonra küçüleceğini ya da tamamen gidebileceğini söyledi . sonrasında tekrar kontrole gelmemi istedi. İlacı kullandım bitti 2-3 gün sonra adet oldum kanamam az oldu ve hafif siyah kan geldi. Adet bittikten sonra dün yine aynı doktora gittiğimde ultrasonda kistin yaklaşık 4,5 cm e geldiğini büyüme olduğunu ve hemen altında ufak bir kistin daha oluştuğunu söyledi. Adetimin ilk günde jasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım doktor ona devam etmemi söyledi, onu bitirince yine gel eğer halen küçülme olmazsa tümör testine göndeririz dedi. Ama kötü huylu olarak gözükmüyor rahat olun dedi. Gerçekten rahat olmalı mıyım çok korkuyorum ameliyatlık olursa rahmin alınırsa ya da kötü huylu olursa diye
![cid:image001.gif@01D1DD2C.09F907F0](http://www.kadinlarkulubu.com/forum/cid:image001.gif@01D1DD2C.09F907F0)