Önceden sag yumurtamda dermoid kistten ameliyat oldum bir ay önce kasık agrisindan gittim dr aynı yumurtadan kistim tekrarlanmış cikolata kisti oluşmuş dedi 3 bucuk cm CA 125 de geri biraz yüksek çıktığını ilac kullanacağmi söyledi içim rahat etmedi başka doktora iyi bir prof doktora gittim devlette çalışıyor ama özel hastası olarak gittim adetliyken çataldan muane etti ve kistin filan yok yumurtaliklarin temiz birşeyin yok dedi kafam karıştı sormak istediğim soru adetliyken görülmemiş olabilir mi? Aynısını yaşayan oldu mu??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Over kisti adetliyken görülmemiş olabilir mi?
- Konu Sahibi Gksmmesra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acil bilgisi olan cvp verir mi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
Önceden sag yumurtamda dermoid kistten ameliyat oldum bir ay önce kasık agrisindan gittim dr aynı yumurtadan kistim tekrarlanmış cikolata kisti oluşmuş dedi 3 bucuk cm CA 125 de geri biraz yüksek çıktığını ilac kullanacağmi söyledi içim rahat etmedi başka doktora iyi bir prof doktora gittim devlette çalışıyor ama özel hastası olarak gittim adetliyken çataldan muane etti ve kistin filan yok yumurtaliklarin temiz birşeyin yok dedi kafam karıştı sormak istediğim soru adetliyken görülmemiş olabilir mi? Aynısını yaşayan oldu mu??
tatlım aynı gün ve birer hafta arayla 4 doktora göründüm ilki kistin geri gelmiş dedi üzüldüm panikledim çünkü daha yeni çikolata kistinden ameliyat olmuştum. çare yok bi profa görüneyim dedim bi benim bulduğum bide bi arkadaşımın tavsiye ettiği aynı gün ikisine birden gittim ikisi de kistin yok dedi sevindim . bi hafta sonra takip ettiğim bi doktorun randevusunu bulunca ona da gideyim dedim malun nasıl olur bi haftada kaybolurlar dedim ve ben şok doktor solda tan üçtane kistim olduğunu söyledi. özeldeki doktorlar biraz da yüreklendirmek için sanırım(iyi niyetimi seveyim) varsa da yok diyolar. ikisi de aşılama önermişti bana en son gittiğim doktor sana eziyet olur aşılama direk tüp yapalım dedi
- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
geçmez diye bişey yok ama gemelde tekrar eden cins bi kist.Ve benim bildiğim cikolata kisti geçmeyen kist türüydü inşallah geçmiştir ama yinede icim rahat değil
Bilgin için çok tsk ederim yani başka doktora daha mi görünim sen yok dediklerinde neden tekrar başka doktora gitme gereği duydun ağrım mi oldutatlım aynı gün ve birer hafta arayla 4 doktora göründüm ilki kistin geri gelmiş dedi üzüldüm panikledim çünkü daha yeni çikolata kistinden ameliyat olmuştum. çare yok bi profa görüneyim dedim bi benim bulduğum bide bi arkadaşımın tavsiye ettiği aynı gün ikisine birden gittim ikisi de kistin yok dedi sevindim . bi hafta sonra takip ettiğim bi doktorun randevusunu bulunca ona da gideyim dedim malun nasıl olur bi haftada kaybolurlar dedim ve ben şok doktor solda tan üçtane kistim olduğunu söyledi. özeldeki doktorlar biraz da yüreklendirmek için sanırım(iyi niyetimi seveyim) varsa da yok diyolar. ikisi de aşılama önermişti bana en son gittiğim doktor sana eziyet olur aşılama direk tüp yapalım dedi
Tamm pardon randevuya gitmişsin peki adetliyken mi gittin of kafam çok karışıktatlım aynı gün ve birer hafta arayla 4 doktora göründüm ilki kistin geri gelmiş dedi üzüldüm panikledim çünkü daha yeni çikolata kistinden ameliyat olmuştum. çare yok bi profa görüneyim dedim bi benim bulduğum bide bi arkadaşımın tavsiye ettiği aynı gün ikisine birden gittim ikisi de kistin yok dedi sevindim . bi hafta sonra takip ettiğim bi doktorun randevusunu bulunca ona da gideyim dedim malun nasıl olur bi haftada kaybolurlar dedim ve ben şok doktor solda tan üçtane kistim olduğunu söyledi. özeldeki doktorlar biraz da yüreklendirmek için sanırım(iyi niyetimi seveyim) varsa da yok diyolar. ikisi de aşılama önermişti bana en son gittiğim doktor sana eziyet olur aşılama direk tüp yapalım dedi
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Bende de cikolata kisti var, oncelikle Allah sifa versin size bana olan herkese.. Ben birkac doktora gittim en son gittigim dr. kendiliginden kuculmez dedi, ilac versem su an 4 cm belki 2 cm e dusurur ama tamamiyle yok etmez dedi. Gebelik olursa o zaman kistin kaybolur yada ameliyat dedi..
Umarim yoktur kistiniz.. Ama cikolata kistiyse yok olmuyor malesef
Tsk ederim size de geçmiş olsun belki ilk doktorun cikolata kisti değildi basit kistti yani basit kisti cikolata kistine benzetmiş olabilir mi ?Bende de cikolata kisti var, oncelikle Allah sifa versin size bana olan herkese.. Ben birkac doktora gittim en son gittigim dr. kendiliginden kuculmez dedi, ilac versem su an 4 cm belki 2 cm e dusurur ama tamamiyle yok etmez dedi. Gebelik olursa o zaman kistin kaybolur yada ameliyat dedi..
- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
çikolata kistinin kesin teşhisi için patalojik araştırma şart ama doktorlar tecrübelerine dayanarak yorum yapıyor. büyük ihtimal haklıdırlar.Tsk ederim size de geçmiş olsun belki ilk doktorun cikolata kisti değildi basit kistti yani basit kisti cikolata kistine benzetmiş olabilir mi ?
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Umarim basit kisttir insallah sadece benzetmistir doktor. Regl bittikten sonra baska bir doktora daha gorununTsk ederim size de geçmiş olsun belki ilk doktorun cikolata kisti değildi basit kistti yani basit kisti cikolata kistine benzetmiş olabilir mi ?
Çok tsk ederim bilgileriniz için yardımcı olduğunuz için reglim bitti en kısa zamanda gitmeye calisicamUmarim basit kisttir insallah sadece benzetmistir doktor. Regl bittikten sonra baska bir doktora daha gorunun