Over kist karın ağrısı yaşayanlar

Aymisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
117
33
benimle aynı sorunu yaşayanlar paylaşabilir mi? Reglimden 3 gün önce karınca kasık ağrısı yaşadım. Acaba hamile olabilir miyim diye sevindim ama regli oldum. Şimdi reglimden 9 gün geçti.bu arada doktora gittim ve sol yumurtalığımda 1,5 cm kist olduğunu öğrendim. 2 ay sonra ölçmek için doktor yine çağırdı beni takibe aldı. Bugün sabah başta sol kasığımda varla yoklarasın çok hafif ağrılar hissettim. Öğleden sonra karnım ağrımaya başladı. Ama karnımın 4 parmak üstü gibi. Sonra bir kaç saat sonra ağrı göbek deliğimin hizasının altına indi. Ben çok mu evham yapıyorum. 1,5cmlik kist bukadar yukarı bir noktada ağrı yapar mı ya da ağrı yer değiştirir mi? Kisti olup karın ağrısı çekenler paylaşabilir mi? Aynı sorunu yaşayanlara ihtiyacım var😥

IMG_2036.jpeg
Son olarak doktor teşhis olarak böyle bişi yazdı. Retiküler ekolar içeren kist nedemek oluyor?

merhaba ben de 1-2 aydır aynı sorunu yaşıyorum kasıklarıma ve göbek deliğimin çevresine batma gibi ağrı giriyor. ilk şüphelendim ama sonra regl olunca başka birşeydir herhalde diye düşündüm:KK43:

Yani normal degil gibi bende 8 cm kist var daha bi gün agrimadi. Supheli kist bi de patoloji yapılacak falan yani. Küçücük kist niye agri yapiyor çikolata kisti mi acaba

Yani normal degil gibi bende 8 cm kist var daha bi gün agrimadi. Supheli kist bi de patoloji yapılacak falan yani. Küçücük kist niye agri yapiyor çikolata kisti mi acaba
Doktor kist hakkında bir yorum yapmadı takip edelim dedi sanırım 2 ay sonra farklı bişi olursa detaylandıracak sanırım. Bı arasa ben Ovülasyon testi yapıyorum teste regliden 9 gün sonra başladım. Rengi koyulaşmış gibiydi. 10.gün pik yaptı. 11. Gün açıldı renk. O renk stabil hala aynı gidiyor. 2. Yumurtlama olacak mı diye bekliyorum. Umarım olur şansımı mümkün olduğunca denemek istiyorum. Hamile kalçam diye vücudumu okadar dinliyorum ki ger gün farklı bir yerimde ağrı hissediyorum. Bir gün sol bir sağ kaşığım bir gün göbek del hizası üstü, altı her yerim ağrıyor gibi geliyor

X