Arkadaşlar çarşamba günü doktora gittim sağ yumurtalıkta 7cm bir kistim var benden hormon testi ve doppler ultrason istedi yaptıran varmı aranızda nasıl bir şey renkli ultrason olduğu yazıyo nette sanırım ultrason ve kan testiyle kistin iyi huylumu kötü huylumu olduğuna karar verecekler ama sonuç ameliyat galiba çünkü ilaç tedavisi işe yaramadı başıma ne gelecek neler yaşayacağım bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Over kist için Doppler ultrason yaptıran varmı?
- Konu Sahibi serpilce
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım doğum kontrol hapı kullandınmı?bende ilk kadın doğumcuya gittiğimde 6,5cmlik kistim vardı neyse doktor tahlil filan istedi.kötü huylu çıkabilir dedi.tahlil sonuçlarını alana kadar akla karayı seçtim.en zor dönemlerden biriydi.tahlillerde bişey çıkmadı.doğum kontrol hapıyla getçti.sonra bi kezde 7 cmlik kistim oldu oda d.k hapıyla geçti..çok geçmiş olsun korkma hiç.kisti duphastonda geçiriyormuş ama benimkileri geçirmedi sende d.k hapı kullanmadıysan onu kullan..çok geçmiş olsun..
Canım tabiki doğum kontrol hapı kullandım diane35 hemde aylarca ama hiç bi işe yaramamış doktor ilaç tedavisi sonuç vermediyse cerrafi müdahaleden başka yol yok dedi bilmiyorum kaç doktor gezdim hepsi başka şeyler söyülüyorlar hatta bu kistle nasıl normal doğum yaparsın diye sordular bana kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum.
Canım tabiki doğum kontrol hapı kullandım diane35 hemde aylarca ama hiç bi işe yaramamış doktor ilaç tedavisi sonuç vermediyse cerrafi müdahaleden başka yol yok dedi bilmiyorum kaç doktor gezdim hepsi başka şeyler söyülüyorlar hatta bu kistle nasıl normal doğum yaparsın diye sordular bana kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum.
hımmmm eğer öyle geçmediyse başka çare yok(kistle hamile kalmak tehlikeli işalah geçer bir an önce.ben ginera kullandım..
geçmiş olsun arkadaşlar,benimde 4-5 cm. lik kistim var. dr. um yumurtalık dışında gibi görünüyor dedi.yasmin kullandım 1 ay dün tekrar gittim. kistim de bir değişiklik yok,adetlerim normal salı gününe doppler için randevu aldım. doppler renkli ve biraz daha büyütülmüş bir ultrason tekniği.ben de merakla bekliyorum sonuç inşaallah ameliyat olmaz....
eveeeettt ben kurtuldum çok şükür sositosositoinşaallah darısı senin başına canımcım. dr. um beni regl olduğumda çağırmıştı o yüzden regl iken yaptırdım. malum sebep dediğin buysa söyleyeyim dedim. derin nefes alarak bitirdim çok şükür sonuçta iyi elhamdülillah. yumurtalığımın dışındaymış kist, sana herhangi bir zararı olmaz dedi dr. um . darısı senin başiına canım, hiç gerilme çok kolay geçti bugün biraz daha büyük gösterdiği için normal ultrason muaynesi gibi uzun sürmediği gibi canım da yanmadı.inşaallah senin kistte benim ki gibi çıkar. tekrar geçmiş olsun canım...
serpilcim dr. un seni nasıl yönlendirdiyse öyle hareket et tabiii. reglken rahim ağzı daha esnek olduğundan çağırdığını düşünüyorum. ama dediğim gibi doppler daha kolay geçti hem de son günümde. ramazan ayında olduğumuz için benim de işime geldi açıkcası. canımcım sakın ihmal etme haberini bekliyorum..