• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

over kıstı ameliyatı olan varmı?

tek yumurtalığı alınanlar seneler sonra gayet rahat doğum yapabilirlermi?

• evet

OY: 3 100,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

evrasu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
114
3
643
45
slm arkadaşlar ben 2008 14 şubat günü over kıst ameliyatı oldum ve sol yumurtalığım da malesef kıstle birlikte alındı çünkü bütün işlevi yok olmuş ben çok ağladım bir oğlum var ama ben ilerde 35 yaşlarda bir çocuk daha düşünüyordum ancak doktorum 2 yıl içerisinde anne olmamı önerdi ama ben bunu göze alamıyorum çünki ilk doğumum sezeryandı ikinci ameliyatta sezeryan gibiydi ve ben baya acı çekiyorum aranızda yumurtalığı alınıp yıllar sonra hamile kalıp bu dönemi ve doğumu kötü geçen varmı bana bilgi verirseniz sevinirim . TEŞEKKÜRLER.........:emir_bebek:

çok üzüldüm acil şifalar dilerim. ama şükretki bi bebeğin olmuş. bundan sonra olmasa bile o yeter sana. en azından çocuk hasretini gidermişsin. haline şükretmelisin bence. bu arada(Allah ömür versin) bu çocuğun tedaviyle mi oldu?

hayır tedaviyle değil daha 2 aylık evliyken hamile kaldım ve oğlum henüz 2 yaşına girmemişti yeniden ameliyat oldum ve yumurtalığım alındı işte allaha şükür evet bir çocuğum var ama işte 2 çocuğuda çok istiyorum ve araştırıyorum yani ilgilendiğin için sağol..

ben nısanlıyım 2ay sonra evlenıcem ve gecen sene nısanlım askerdeyken benımde sag yumurtalıgımda 7.5cm over kıst cıktı yumurtalıgımın ustune sarmıstı cok telaslandım cocugum olmaz dıe aylarca agladım banada amelyat dedıler ve yumurtalıgımıda kıstle bırlıkte alabılceklerını soledıler ve dıkkat etmem gerektıgını agır kaldırmamamı heran kıstımın patlayabılecegını soledıler daha sonra ılac tedavısını denemek ıstedı dr,um dogum kontrol hapları ıgneler falan benım kıstım patladı ama okadar sanslıymısımkı patlarken sınırlere gelmedıgınden bı sorun yasamadım allaha sukur sımdı cok ıyyım ve sızı suan cok cok ıı anlıyorum ama sakın merak etmeyın en azından allah bagıslasın 1 cocugunuz var ve ıllakı bı bebek daha ıstıyosanız yapın allah kuvvet verır beraber buyurler cokta guzel olur:)) gecmıs olsun allah beterınden saklasın herkesı

Back
X