ovalosyon ( yumurtlama Testi )

Sude0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
5
0
6
35
Arkadaslar yardım edin. .

ilk defa kulanacam adet düzensizliği m var hangi marka kulanım
gerçekten faydası varmı. .

Arkadaslar yardım edin. .

ilk defa kulanacam adet düzensizliği m var hangi marka kulanım
gerçekten faydası varmı. .

kesinlikle faydası var ben 5 aydır kullanıyorum. her ay 16. gün pozitif veriyor ve yumurta takibinde doktorum yumurtanın çatladığını onaylıyor. fakat sebepsiz hamile kalamıyorum.

Teşekkür ederim peki hangi marka kullanıyorsunuz ve nasıl kullanılır bilgi verirseniz çok sevinirim. ..

Teşekkür ederim peki hangi marka kullanıyorsunuz ve nasıl kullanılır bilgi verirseniz çok sevinirim. ..

g.g aldım. internetten 40lı paket olarak. halada kullanıyorum. yumurtalarım düzenli. bu ay eşim doktora gitti varikosel çıktı bakalım hayırlısı artık.

nasıl kullanılıyo biraz bilgi alabilirmiyiz acaba 7 aydr bebek müjdesi bkliyorum

aynı gebelik testi gibi control çizgisiyle Tçizgisi aynı koyulukta veya T çizgisi daha koyuysa o günlerde ilişkiye giriyorsun

doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar zaman sonra hamile kalınıyor bilen varsa arkadaşlar yardımcı olun ona göre planlama yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…