Ovalisyon

Hayallerim1453

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
27
2
16
32
Arkadaşlar Adetime 8 gün var ovalisyon testlerim silik çıkıyor neden acaba hamile olabilir miyim en son 20kasimdi ymurtala zamanım 24 Kasım'da yine yumurtlama olmuş yada gebeliğe işaret mi bu

Son düzenleme:
Silik cikmasi normal olan zaten.. hic cikmamasini mi bekliyorsunuz? Nasil kullanildigini daha iyi okuyun. Daha bes gun olmus ne hamileligi?

Pek bilgim yok o yüzden sordum ve 8gun sonra adet olucam bı arkadaşta da böyle silik çıkmış hamile çıktı acaba aynısı olabilir mi die merak ettim
Okumadan, iyice ogrenmeden test yapilir yorumlanir mi boyle? Testi dogru sekilde yapiyorsunuzdur insallah.

normal zamanda silik cikar, yumurtlama varsa koyu olur. ona gore iliskiye girersin. arkadasininki denk gelmis. gebe kalmis. silik cikmasiyla bir alaka yok arada.

Dollenme olduysa yumurtladiktan 6 gun sonra rahime yerlesir ve hormon salgilamaya baslar. once kana gecer. kan testiyle belirlenebilir. adet gunu veya adet gununden sonraki gunler idrara gecer evde ogrenebilirsin gebeligi. Konulari iyice oku buradaki bilgilen. Bilgin olmadan boyle beklentin de bosa, hayalkirikligi olur, bosuna teste para verirsin. Sorununuz ne?
Allah gonlune gore versin en kisa zamanda.

Teşekkürler ben doğum kontrol hapını Nisan'da bıraktım hala hamile kalamadim o yüzden ilk defa ovalisyon testi aldım ve yaptım son ikisi silik diğerleri normal onları değerlendirdim ama hayırlısı bakalım

Benim de iki yildir olmuyor. Bakindin mi doktora muhakkak bakin vakit kaybetme. Silik ciktiktan sonra artik yapmana gerek yok adeti bekleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…