Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok yakın ama tam pik de sayılmaz
Peki canım değerlendirmelimiyim yoksa koyu rengimi beklemek lazımBence çok yakın ama tam pik de sayılmaz
Bence değerlendirmeye başlamalısın.Çünkü yumurtlamaya 2 gün kala ihtimal de yükseliyor bu ay ben de öyle denedim testsiz.Pik olunca da o gün denersen günü kaçırmış olmazsın 2 gün sonrasında da denersin tutar bir problem yoksa Allahın izniyle
[/QUi
İnşallah ya çok istiyorum tekrar anne olmayı 2 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaş olmak zorunda kaldım çok acı bi durum yinede şükürler olsun Allah ol derse olu veriyor işte sadece sabırsız oluyor insan Allah isteyen herkese nasip etsin kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimizeBence değerlendirmeye başlamalısın.Çünkü yumurtlamaya 2 gün kala ihtimal de yükseliyor bu ay ben de öyle denedim testsiz.Pik olunca da o gün denersen günü kaçırmış olmazsın 2 gün sonrasında da denersin tutar bir problem yoksa Allahın izniyle
Ah kuzum ben de 1 kasımda kürtaj oldum bebeğim melek oldu diye.Allah tekrar nasip eder inşallah insan hemen yeri dolsun istiyor korkuyor ya olmazsa diye Allah korktuğumuza uğratmasınİnşallah ya çok istiyorum tekrar anne olmayı 2 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaş olmak zorunda kaldım çok acı bi durum yinede şükürler olsun Allah ol derse olu veriyor işte sadece sabırsız oluyor insan Allah isteyen herkese nasip etsin kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimize![]()
Amin canım Evet bende çok korkuyorum olmaz diye ama umutluyum elhamdülillah inşallah biticek bu arayışlar yoruluyor insan bi süreden sonra ama nasip kısmet herşey Allahtan sen neden kürtaj oldun canım soruyorum ama anlatmak istersen dinlerimAh kuzum ben de 1 kasımda kürtaj oldum bebeğim melek oldu diye.Allah tekrar nasip eder inşallah insan hemen yeri dolsun istiyor korkuyor ya olmazsa diye Allah korktuğumuza uğratmasın
Kesinlikle öyle canım ama korkuyla da yaşanmaz kaderimizde ne varsa göreceğiz hepimiz.İnşallah fazla yıpranmadan bebeklerimize kavuşuruz.8+4 günlükken kalp atışı için gidince ilk boş gebelik dediler bebek yok dediler kendi doktorum 1 hafta süre verdi ben duramadım bir de profesöre çıktım o da aynısını dedi progestan kullanıyordum bıraktırdı boş kese düşsün diye.1 hafta süre verdi gittik yine bebek yok dedi ertesi gün her zaman gittiğim doktoruma kürtaj için gittiğimizde bebeği gördük eli ayağı her şeyi vardı ama kanamam başlamıştı ve her şey için çok geçti bebeğim ölmüştü radyoloji ölü raporu verdi kürtaj oldumAmin canım Evet bende çok korkuyorum olmaz diye ama umutluyum elhamdülillah inşallah biticek bu arayışlar yoruluyor insan bi süreden sonra ama nasip kısmet herşey Allahtan sen neden kürtaj oldun canım soruyorum ama anlatmak istersen dinlerim
Ah canım gerçekten birebir yaşadım o duyguları anlıyorum seni üzme kendini Allah büyüktür inanki vardır bundada bi hayır inşallah tez zamanda alırız yavrularımızı kucağımıza önce yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün herkese sonra da bize inşallah ben 6 yılık evliyim 3 sene eşim istemediği için Doğal yollarla korunduk sonra tabi insan evde neşe istiyor bizde artık korunmayı bıraktık istiyoruz ama olmuyor baktık olmuyor bi gidip bakalım neden olmuyor diye çok şükür bi sıkıntı çıkmadı herhangi bi engel bişey artık olmıycakmı acaba düşünürken tam tedavi olalım derken adetim baya gecikmiş hiçte inancım yok eşimle dışardaydık hadi bi test alalımda sonra gideriz hastaneye dedim sabah kalktım yaptım testi saniyesinde komployu çizgiyi görüm tabi biz bi mutlu bi mutlu herşey yolunda kalp atışlarını duymak için gittik bide baktıkki kese büyümüş ama bebek mercimek tanesi kadar kalmış gelişimi durmuş dedi doktor sonra boş gebelik dedi benimki 9 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı tabi hemen o gün kürtaş oldum ve O gün bütün kalbimi o masada bıraktım geldim yani anlıycağın bi rüya gibi gelip geçti ömrüzden nasibi yoktu bu dünyada bizede nasip olmadı ama ben o gebelikten sonra daha çok istemeye başladım hep kendime diyorum o bana açılmış bir kapıydı yerinin dolmasını bekliyorum işte canım çok uzun yazdım ama doluymuşum bendeKesinlikle öyle canım ama korkuyla da yaşanmaz kaderimizde ne varsa göreceğiz hepimiz.İnşallah fazla yıpranmadan bebeklerimize kavuşuruz.8+4 günlükken kalp atışı için gidince ilk boş gebelik dediler bebek yok dediler kendi doktorum 1 hafta süre verdi ben duramadım bir de profesöre çıktım o da aynısını dedi progestan kullanıyordum bıraktırdı boş kese düşsün diye.1 hafta süre verdi gittik yine bebek yok dedi ertesi gün her zaman gittiğim doktoruma kürtaj için gittiğimizde bebeği gördük eli ayağı her şeyi vardı ama kanamam başlamıştı ve her şey için çok geçti bebeğim ölmüştü radyoloji ölü raporu verdi kürtaj oldumSenin kaç haftada belli oldu boş gebelik olduğu canım ?
Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah tek aldı çift versin hayırlısıyla.İnsan çok yıpranıyor ama Allah verdi o aldı ondan gelene razıyız tabii ki ama üzüntüye de engel olamıyorsun ki.Patoloji sonucun temiz dimi ? Benimki patolojiye gitti temiz çok şükürAh canım gerçekten birebir yaşadım o duyguları anlıyorum seni üzme kendini Allah büyüktür inanki vardır bundada bi hayır inşallah tez zamanda alırız yavrularımızı kucağımıza önce yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün herkese sonra da bize inşallah ben 6 yılık evliyim 3 sene eşim istemediği için Doğal yollarla korunduk sonra tabi insan evde neşe istiyor bizde artık korunmayı bıraktık istiyoruz ama olmuyor baktık olmuyor bi gidip bakalım neden olmuyor diye çok şükür bi sıkıntı çıkmadı herhangi bi engel bişey artık olmıycakmı acaba düşünürken tam tedavi olalım derken adetim baya gecikmiş hiçte inancım yok eşimle dışardaydık hadi bi test alalımda sonra gideriz hastaneye dedim sabah kalktım yaptım testi saniyesinde komployu çizgiyi görüm tabi biz bi mutlu bi mutlu herşey yolunda kalp atışlarını duymak için gittik bide baktıkki kese büyümüş ama bebek mercimek tanesi kadar kalmış gelişimi durmuş dedi doktor sonra boş gebelik dedi benimki 9 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı tabi hemen o gün kürtaş oldum ve O gün bütün kalbimi o masada bıraktım geldim yani anlıycağın bi rüya gibi gelip geçti ömrüzden nasibi yoktu bu dünyada bizede nasip olmadı ama ben o gebelikten sonra daha çok istemeye başladım hep kendime diyorum o bana açılmış bir kapıydı yerinin dolmasını bekliyorum işte canım çok uzun yazdım ama doluymuşum bende![]()
Evet canım şükür temiz çıktı doktorum 3 ay bekle demişti bana ama ben beklemek istemedim gittim doktorumla konuştum muane olmak için de gitmiştim 2 ay olsun dedi folik asit verdi onu iç bekle dedi bu seferki muanemde miyom gördü doktorum çok küçük gebeliğe engel değil dedi ama oda takıldı kafama bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinRabbim tekrar yaşatmasın inşallah tek aldı çift versin hayırlısıyla.İnsan çok yıpranıyor ama Allah verdi o aldı ondan gelene razıyız tabii ki ama üzüntüye de engel olamıyorsun ki.Patoloji sonucun temiz dimi ? Benimki patolojiye gitti temiz çok şükür
Bunu şimdi gordum kusura bakma. Rabbim aynı acıyı tekrar yasatmasin inşallahKesinlikle öyle canım ama korkuyla da yaşanmaz kaderimizde ne varsa göreceğiz hepimiz.İnşallah fazla yıpranmadan bebeklerimize kavuşuruz.8+4 günlükken kalp atışı için gidince ilk boş gebelik dediler bebek yok dediler kendi doktorum 1 hafta süre verdi ben duramadım bir de profesöre çıktım o da aynısını dedi progestan kullanıyordum bıraktırdı boş kese düşsün diye.1 hafta süre verdi gittik yine bebek yok dedi ertesi gün her zaman gittiğim doktoruma kürtaj için gittiğimizde bebeği gördük eli ayağı her şeyi vardı ama kanamam başlamıştı ve her şey için çok geçti bebeğim ölmüştü radyoloji ölü raporu verdi kürtaj oldumSenin kaç haftada belli oldu boş gebelik olduğu canım ?
Amin inşallahBunu şimdi gordum kusura bakma. Rabbim aynı acıyı tekrar yasatmasin inşallah![]()
Allah razı olsun teşekkür ederim şu an 11+1 günlük hamileyim tekrar inşallah bu hamilelik sağlıkla ilerler korkularım var hala maalesefBunu şimdi gordum kusura bakma. Rabbim aynı acıyı tekrar yasatmasin inşallah![]()