• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ov.testi var gebelik testinde yok:

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Bugün beklenen adet günüm .ov.testi yaptim 2.cizgi cikti dayanamadim 15 dk sonra gebelik testi yaptim 2.czgi yok,((2.5 senedir evliyim bu arda.cok uzuldum hayirlisi.....ilk kez bu kadar yaklaşmış hissettim ..o aradaki 15 dk bile muhteşem hissettim şükür

Eklentiler

• 20141129_103116.jpg
    20141129_103116.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 104
Ovülasyon testi ile Lh hormonuna bakarsınız adet olacaksanız da gebe iseniz de beklenen adet gününüzde hafif silik çıkabilir. Eğer 3-4 gün gecikirse gebelik testi ile tekrar bakarsınız.Allahım tüm isteyenlere naip etsin

Bugün beklenen adet günüm .ov.testi yaptim 2.cizgi cikti dayanamadim 15 dk sonra gebelik tIkinci cizgiyaptim 2.czgi yok,((2.5 senedir evliyim bu arda.cok uzuldum hayirlisi.....ilk kez bu kadar yaklaşmış hissettim ..o aradaki 15 dk bile muhteşem hissettim şükür

Canim merhaba,

Ben de gebeligini ovu testi icin saptayanlardanim. Ovulasyon donemini yakalicam derken gebe kaldigim donemde yapiyormusum testi. Adetim duzensizdi cunku.Ikinci cizgi en az birinci kadar hatta daha fazla koyu olmali. Benim bir hafta on gün ikinci cizgideki bu koyuluk giderek artan bi sekilde devam etti. 10 gun boyunca surekli yumurtlayamayacagima gore bunda bir iş var dedim ve gebelik testi yaptim pozitif. Tabii ona inanmadim gidip kan testi yaptirdim hicbir beklenti icerisinde olmadan. Sonuc pozitifti. Diyecegim o ki, en az ilk cizgi kadar koyu olmali ikinci cizgi.

Arkadaslar ovulasyon testi hcg hormonuna bakmaz, yumurtlama gününüzü belli eder.

Hcg ye bakmaz ama lh a bakar, lh ile hcg hormonu cok buyuk oranda molekuler benzerligi olan iki hormon oldugu icin evde test icin kullanilan kitler bunu tam ayiramaz, capraz reaksiyon verebilirler canim.

Hcg ye bakmaz ama lh a bakar, lh ile hcg hormonu cok buyuk oranda molekuler benzerligi olan iki hormon oldugu icin evde test icin kullanilan kitler bunu tam ayiramaz, capraz reaksiyon verebilirler canim.

Ama bu çok düşük bir ihtimal. O yüzden ov.testiyle umutlanmasalar cok iyi olur..

Ovulasyon testi yumurtalamayı hesaplar canım,yani iki adetinin tam ortalarında yumurtlama oluyor ve bu dönem sık sık ilişkiye girme k gebelik olasılığını artırıyor. Resme göre hamilelik yok gibi. İnş. herşey gönlünce olsun:KK39:

Ama bugun benim 2 adetimin ortasi degil.adetimin 1.günü¿ 2.cizgi normal zamanda yapsam da hic belli olmasigi gunleri bilirim...bugun esti ov.testi yaptim bunu gordum.hayirlisi

Back