• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ov.testi var gebelik testinde yok:

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Bugün beklenen adet günüm .ov.testi yaptim 2.cizgi cikti dayanamadim 15 dk sonra gebelik testi yaptim 2.czgi yok,((2.5 senedir evliyim bu arda.cok uzuldum hayirlisi.....ilk kez bu kadar yaklaşmış hissettim ..o aradaki 15 dk bile muhteşem hissettim şükür

Eklentiler

• 20141129_103116.jpg
    20141129_103116.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 98
Bugün beklenen adet günüm .ov.testi yaptim 2.cizgi cikti dayanamadim 15 dk sonra gebelik testi yaptim 2.czgi yok,((2.5 senedir evliyim bu arda.cok uzuldum hayirlisi.....ilk kez bu kadar yaklaşmış hissettim ..o aradaki 15 dk bile muhteşem hissettim şükür
Canm benim bildiğim ovu. Testi yumurtladigin zamanı gösterdiği icin iki çizgi boş durmayın demek istio bu aralar oburude negatif gecikme bişey varmi

Canım bugun adet günüm normalde.o nedenle ilk kez boyle bir konu actim aslında aslinda su zamana kadar yumurta takibimi yapmadım gün mu tutmadim birsürü sey..
2.çizgi koyu cikmali denmis acaba benimkinnin koyululugu yeterli degil ki ¿ :(

Canım bugun adet günüm normalde.o nedenle ilk kez boyle bir konu actim aslında aslinda su zamana kadar yumurta takibimi yapmadım gün mu tutmadim birsürü sey..
2.çizgi koyu cikmali denmis acaba benimkinnin koyululugu yeterli degil ki ¿ :KK43:
Canm bazilarida ovu testinin hamilrligide gösterdiğini soyluyo ama senin gebelik testininde pozitif olması lazım en iyisi bikac gun daha bekle inşallah bebisin vardir

Gebelik varsa bile daha cok yeni oldugu icin sabah ilk idrarla yapmak lazim ovulasyon testinden sonra 15 dakikalik idrarla varsa bile cikmaz bence umutlanma sen yine ama bir iki gun sonra gelmezse adetin sabah ilk idrarla yap

Back