Outspoken by Fergie by Avon !!!

ben aldım canım netten 1 hafta oluyo valla benim hoşuma gitti böyle çilek benzeri bi kokusu var sanki bence dene ama kalıcılık dersen malesef çok kalıcı değil bende ona sinir oldum 1 saatte uçup gidiyor kokusu

Hmm demek çilekimsi bi koku ohh miss :) Olsun ya kalmasın sıkarım ben sürekli :) Benim sparişimde kaç gündür gelmedi sinir oldum :s

canım bende kullanıyorum güzel kokusu kalıcı değil ama ben set olarak kullanırsan birazdaha kalıcı.
yaza değilde yaz akşamlarına yakışacak bir koku.

şimdi kampanyada kremi deodorantı ve parfümü var bizde sipariş ettik bnce çok güzel kokuyo

kızlar ben aldım ve çok memnunum .alkisalkisalkis ınşallah Avon tanıtımdan sonra bozmaz kokuyu.Çünkü genelde öyle yapıyor.. Çok etkileyici bir koku,nişanvereliniortakım da çok beğendii..Denemeye değer..

Sayfada güzel kokunca bende kanıp aldım..

Ama farklı bi kokusu yok ve pek de kalıcı sayılmaz.
öylesine kullanıyorum işte :)

yaza göre bi koku değil zaten bayıyo,bide bikaç saat içinde uçup gidiyo hemen

İlk başlarda sevmiştim ama sonraları baydı koku şimdi avonun bali bliss diye bi parfümünü kullanıyorum jelibonlar gibi kokuyo çok güzell :)

harika bi koku bence kampanyaya girince tekrar almayı düşünüyorum.ben krem ve deo suyla beraber kullanıorum o zaman baya kalıcı oluyor.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…